Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 15:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B vydřely bod ve Studenci


Branky


11

Fotbalisté Studence přišli v závěru zápasu o výhru s Okříšekami B a berou tak pouze bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Hned v 7. minutě přišel prohoz na Libora Matějku, ale jeho střela šla vedle brány. V 9. minutě se zničeho nic odcitl Dosedla sám před bránou domácích, jeho střelecký pokus však chytil Chalupa. Ve 13. minutě Pařízek Michal střelou ze střední vzdálenosti otestoval domácího brankáře, ten míč vyrazil před sebe. Veleba hlavou pouze na břevno. Ve 24. minutě skrumáž před soupeřovou brankou, střelecký pokus Kučerňáka doskákal až do brány,1:0. Do konce poločasu již nijaká obrovské šance nepřišla, proto se skóre neměnilo. Domácí tak měli našlápnuto k domácí výhře.  

Hosté v závěru zápasu vyrovnaly

Druhý poločas ale začali lépe hosté. Ve 48. minutě Večeřa Ivo udělal na velkém vápně otočku, uvolnil se a poté pohodlně skóroval na 1:1. Další uvolnění Matějky Libora vyšlo v 63. minutě, kdy šel sám na brankáře, kterého obstřelil. Míč skončil na tyči, odrazil se zpět k Matějkovi. Ten sice až na druhý pokus, ale přeci jen skóroval a opět poslal domácí celek do vedení 2:1. V 88. minutě se štěstím vyrovnal Večeřa Michal na konečných 2:2. Tento zápas mezi Studencem a Okříšky byl vzrušujícím fotbalovým zážitkem. Oba týmy ukázaly skvělou hru a bojovnost na hřišti, což ocenili i diváci. Remíza byla spravedlivým výsledkem, ačkoli fanoušci obou týmů jistě prožívali smíšené pocity nad tím, že jejich tým nemohl zvítězit. Tento zápas však zůstane v paměti všech jako jeden z těch, které připomínají, proč je fotbal tak oblíbeným sportem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Studenec: Tento zápas mezi Studencem a Okříšky byl vzrušujícím fotbalovým zážitkem. Oba týmy ukázaly skvělou hru a bojovnost na hřišti, což ocenili i diváci. Remíza byla spravedlivým výsledkem, ačkoli fanoušci obou týmů jistě prožívali smíšené pocity.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] (76. P. Matějek [-] ) , J. Melkes [-] , T. Suchánek [-] , P. Matějek [-] , R. Kryštof [-] (59. F. Komárek [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] (84. L. Matějek [-] ) , L. Matějek [-] (84. F. Hájek [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - M. Hobza [-] , T. Dočkal [-] , M. Pařízek [-] (56. D. Šinkovský [-] ) , V. Jůza [-] , I. Večeřa [-] , J. Jeřábek [-] (68. J. Jůza [-] ) , R. Salát [-] , M. Veleba [-] , O. Dosedla [-] (62. M. Pařízek [-] ) , M. Večeřa [-]

ŽK: 31. K. Mrňa - 23. T. Dočkal .
Hráči zápasu: V. Kučerňák - M. Večeřa .
Počet diváků: 336. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - TUROŇ Rudolf, DUFEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si s rezervou Okříšek poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích