0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice vybojovaly první výhru v Jaroměřicích


Branky


13

Jaroměřice ani po sestupu nedokázaly přejít na vítěznou vlnu a podlehly doma Čáslavicím 0:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Ve vysoce očekávaném fotbalovém zápase mezi týmy Jaroměřice a Čáslavice se nakonec ukázalo, že vítězství si odváží hosté, kteří zvítězili 2:0. První branka padla již v 20. minutě a střelcem byl Patrik Růžička, který se zjevně nezalekl skvěle postavené obrany domácího týmu a zasunul míč do sítě 0:1. Tato branka byla pro Čáslavice skvělým způsobem, jak začít zápas a získat důležitý náskok.

Domácí tým, Jaroměřice, se snažil odpovědět na tuto branku a vyrovnat stav. Celý zápas byl plný napětí a oboustranných útoků, ale Čáslavice se dokázaly bránit a udržet si své vedení. Obrana hostů pracovala se soustředěním a odhodláním, aby nebyla žádná mezera pro útoky soupeře.

Hosté si výhru pohlídali

Závěrečné minuty zápasu byly plné emocí a snažení se domácího týmu o vyrovnání. Jaroměřice se tlačily dopředu a vytvářely tlak na Čáslavickou obranu. Nicméně v 89. minutě přišel další zásah hostí. Otakar Bulička se chopil příležitosti a pečetil osud zápasu. Jeho branka znamenala zvýšení náskoku na 2:0 a definitivně zlomila odpor domácího týmu.

Tímto výsledkem si tedy Čáslavice zajišťují cenné tři body na svém kontě. Zápas byl plný vzrušení a ukázal, že výsledky na fotbalovém hřišti mohou být často nečekané. Pro tým Jaroměřic zůstává práce na zlepšení a příště se budou snažit své výkony vylepšit a získat vítězství. Pro Čáslavice je to vítězství, které jim dodává sebedůvěru a ukazuje, že jsou schopni konkurovat i těm nejsilnějším soupeřům.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Čáslavice hrozili převážně z brejků, kdy do poločasu jeden využili. Po změně stran se i domácí osmelili, kdy však přesně nezamirili. Caslavice pak těsně před konce přidali druhou branku že sporneho rohu.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - L. Pekárek [-] (57. T. Kalay [-] ) , Z. Nykrmajer [-] (39. P. Hadraba [-] ) , D. Částek [-] , J. Procházka [-] , T. Přibyl [-] , Z. Melán [-] , M. Konfršt [-] (46. A. Milchevych [-] ) , V. Aujezdský [-] , R. John [-] (77. V. Kočí [-] ) , T. Hambálek [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Zikmund [-] , D. Vald [-] (66. M. Hobza [-] ) , P. Růžička [-] , M. Rada [-] , M. Obůrka [-] , L. Mach [-] , P. Vyhnálek [-] , M. Klika [-] , O. Bulička [-] , R. Bastl [-]

ŽK: 34. V. Aujezdský , 76. T. Přibyl , 88. M. Kašparides - 73. M. Zikmund .
Hráči zápasu: D. Částek - J. Belvončík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Ondřej - VYDRA David (N), PECKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané utkání, se šťastným koncem pro hosty.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů