2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá zakončila podzim vydřenou výhrou.


Branky


12

Strahovice přicestovaly do Ostravy s cílem navázat na svou zlepšenou formu posledních zápasů. Na půdě nevyzpytatelné Staré Bělé si nevedly vůbec špatně, ale nakonec se před soupeřem musely sklonil. Bělá i s vypětím všech sil uhájila své těsné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravané byli sice častěji na míči, ale do vážnějších příležitostí se nedostávali. Výjimkou byla nebezpečná rána Vidiševského, která orazítkovala břevno. Podstatně vyloženější a nebezpečnější šance si v první půli vypracovaly Strahovice. Dvakrát běželi hosté sami na bránu, ale ani Vojtěch Malchárek a následně ani Tomíček své nájezdy nezužitkovali. I tak šly Strahovice do šaten s jednobrankovým vedením. Rohový kop Michala Malchárka a následnou skrumáž přetavil ve vedoucí gól Beneš – 0:1. Ostravané se zkraje druhého dějství dočkali vyrovnání. Nedorozumění v komunikaci mezi brankářem a obranou potrestal parádní ránou pod břevno Vidiševský – 1:1. Autor vyrovnávací trefy následně vyslal do úniku Doležala, který svůj nájezd přetavil ve vedoucí branku – 2:1. Následná pasáž byla urputný bojem na těžkém terénu. S blížícím se závěrem převzaly otěže na kopačky Strahovice. Ty bušily do soupeře, ale obrana odolávala. Ondřej Pekárek měl velmi blízko k vyrovnání, když jeho přímý kop jen těsně prosvištěl okolo ostravské brány. V samém nastavení už hosté zvedali ruce, ale skrumáž a dorážky Seiberta či Továrka dokázali domácí v poslední vteřině i s notnou dávkou štěstí odvrátit do bezpečí. Pro Strahovice to byla smolná porážka.  



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - A. Akritidis [-] (73. V. Strnad [-] ) , M. Škuta [-] , P. Doležal [-] , P. Firášek [-] , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] , M. Švábík [-] , A. Akritidis [-] , D. Šebesta [-] (32. J. Dziža [-] ) , A. Lyčka [-] (90. L. Kováčik [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] (70. Š. Továrek [-] ) - O. Pekárek [-] , M. Pekárek [-] (61. B. Moc [-] ) , V. Kocur [-] , V. Tomíček [-] (80. P. Slavík [-] ) , V. Malchárek [-] (70. M. Schimanek [-] ) , L. Slanina [-] , D. Beneš [-] , M. Malchárek [-] (70. T. Seibert [-] ) , J. Josefus [-] , M. Tomíček [-]

ŽK: 54. J. Vidiševský , 87. D. Kožík - 35. V. Tomíček , 77. D. Beneš .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - ČECHÁČEK Jan, HORÁKOVÁ Renáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:04

Tip: výhra domácích