Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť udeřila v nastavení a získala vítězství


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice čekal zájezd na Novojičínsko, kde poměřily síly s celkem Libhoště. Ten šel ihned zkraje zápasu do vedení. Novic v sestavě domácích Malovec si lepší start v novém působišti přát nemohl. Hosté se ještě ani nerozkoukali, domácí útočník jim po uličce Žárského pláchl do úniku a zasadil první úder. Libhošť mohla navýšit vedení Hajníkem, ten ovšem mířil pouze vedle tyče. Heraltice se osmělily po šanci Válka, který provětral rukavice domácího gólmana Mičky. Pěkná technická střela Šimona skončila těsně vedle brány. Hosté se dočkali až po standardce Košárka a povedené ráně Kleina z hranice vápna. Žárský mohl vrátit vedení na stranu domácích, ale nájezd zakončil nepřesnou střelou mimo tyč. Pytel s góly se roztrhl až po přestávce. V rozmezí dvou minut hostující obrana dvakrát zaspala. Nejprve neuhlídala po trmě vrmě dorážejícího Hanzelku a vzápětí si opět nepohlídala středovou osu. Po další uličce za obranu pláchl Hajník, položil si gólmana Košárka, poté i beka a celou pohlednou akci korunoval přesným zakončením k tyči. Heraltice ovšem nesložily zbraně. Odměnou za zvýšenou aktivitu byla povedená závěrečná desetiminutovka. Nejprve vykřesal naději čerstvě vystřídaný Bolík. Skóre pak dorovnal po centru Šmída k tyči hlavičkující Šimon. Závěr utkání poznamenaly emoce. Hosté reklamovali míč v zámezí, nicméně akce pokračovala. Hajník našel přesně načasovaným centrem na hranici vápna Žárského, který ránou na přední tyč zajistil Libhošti tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Libhošť
Luděk Odstrčilík (trenér): "

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): "Když zhodnotím naše vystoupení, tak řeknu, že to nebyl extra povedený výkon. Fotbal pro oko diváka to nebyl bůhví jaký, byť v utkání padlo poměrně hodně gólů. Jednak proto, jaký byl stav fotbalového hřiště, ale také i proto, že soupeř s námi nechtěl hrát fotbal po zemi. Domácí tým hrál vesměs všechno přes nákopy, což je hra, která nám nesvědčí. Nerad to dělám, ale musím si postěžovat na výkon rozhodčích, kteří jasně ovlivnili utkání. Branka v nastavení neměla ani náhodou platit, míč byl jasně za hranici autu, měl jsem to přímo před očima na střídačce. Pokud se tohle bude tolerovat, je to nejlepší cesta k tomu, jak fotbal některým hráčům znechutit"



Sestavy


FC Libhošť
F. Mička [-] - V. Malovec [-] , T. Turský [-] , A. Polášek [-] (82. J. Skalík [-] ) , M. Blažek [-] , F. Žárský [-] , P. Hajník [-] , L. Hanzelka [-] (60. O. Hanzelka [-] ) , J. Jachník [-] , Z. Melčák [-] , D. Symerský [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Košárek [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] (34. M. Zemborski [-] ) , D. Válek [-] , J. Košárek [-] , D. Klein [-] (27. A. Vucak [-] ) , V. Kocián [-] (74. A. Bolík [-] ) , M. Lauček [-]

ŽK: 74. P. Hajník , 87. D. Symerský - 55. P. Košárek , 85. V. Valchař , 94. M. Štěpán , 94. D. Šimon , 94. M. Lauček , 102. M. Rolný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOTAS Adam - CHÝLEK Martin, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza