0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ludgeřovicích se hrálo bez branek


Branky


20

Nově poskládaný tým z Ludgeřovic hodlal navázat na úspěšný start do nového sezóny. V sobotním duelu si brousil zuby na další vítězství, jenže obranu Štěpánkovic prorazit nedokázal. Navíc po hodině hry musel domácí tým dohrávat v deseti. Zápas chudý na šance nakonec skončil bez branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nebyla moc záživná

Duel mezi Ludgeřovicemi a Štěpánkovicemi mnoho fotbalovosti nenabídl. Hrála se urputná bojovná bitva bez větších brankových příležitostí. Hosté poctivě plnili pokyny nového trenéra Víta Axmanna (pozn. red. - synovce známého trenéra Viléma Axmanna) a zaměřili se na pozornou defenzívu. Zkraje zápasu jim sice po straně pláchl Bělan, ale naštěstí pro ně nezamířil v koncovce přesně. Za hosty se příležitostně do nějakého náznaku šance prodíral Pavelek, ale i domácí obrana pracovala na jedničku. Ne moc záživná hra se odehrávala v prostoru od vápna k vápnu, k vidění byly spíše náznaky šancí, které zůstaly často nedotaženy. 

Domácí museli dohrávat v oslabení

Minimum šancí se urodilo i po změně stran. Navíc kvalitu hry poznamenalo i vyloučení domácího Ratajského, který byl po druhé žluté kartě vyloučen. Štěpánkovice ovšem přesilovku nevyužily. Hostující Stromský sice pláchl po straně a vybídl do zakončení Josefuse, tomu ovšem v rozhodující fázi odskočil míč a následnou střelou bránu vůbec netrefil. Nejnebezpečnější události zápasu se odehrály až v samém závěru. Za domácí pálil nebezpečně ze standardky Rodek, ale brankář Lefenda si s pokusem poradil. Hosté mohli vytěžit z minima maximum. Prakticky v ojedinělé šanci, která vzešla po rohu Dluhoše, zamířil hlavičkující Heider mimo vymezený prostor. Necelé dvě stovky platících diváků se tak branky nedočkaly. Utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů mezi oba týmy.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (trenér): "Bylo to klasické remízové utkání, které moc pěkného fotbalu divákům nenabídlo. Ve hře bylo vidět spíše okopávání, než nějaké fotbalové dovednosti. Mrzí mě počet žlutých karet a především naše vyloučení. Tento zápas jsme nezvládli hlavně po mentální stránce. Budeme muset některým hráčům vysvětlit, že takhle se k úspěchu nedopracujeme"

TJ Sokol Štěpánkovice
Vít Axmann (trenér): "Dělba bodů je spravedlivá, byl to typický remízový zápas bez větších brankových příležitostí. Škoda, že jsme nevyužili přesilovku. Ale jinak zápas hodnotím kladně. Přijeli jsme si alespoň pro bod a ten máme. Kluky musím pochválit, jak zápas poctivě odmakali"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Kusák [-] , T. Gellner [-] (74. M. Lambert [-] ) , J. Rzidký [-] , M. Svoboda [-] (66. D. Pompa [-] ) , R. Bělan [-] , M. Rodek [-] , V. Ratajský [-] , L. Kravčík [-] (74. P. Večerek [-] ) , F. Kostelanský [-] (61. A. Dekleva [-] ) , A. Závadský [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - D. Kožušník [-] , R. Heider [-] , J. Machala [-] - J. Dluhoš [-] , M. Hrbáč [-] , P. Pavelek [-] , F. Stromský [-] (92. D. Vitásek [-] ) , R. Krzisch [-] - M. Lukovics [-] , M. Josefus [-] (77. M. Slivka [-] ) -

ŽK: 1. L. Kravčík , 22. F. Kostelanský , 25. V. Ratajský , 43. M. Svoboda , 70. D. Pompa - 73. J. Machala , 73. F. Stromský , 84. M. Slivka . ČK: 56. V. Ratajský .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: MINICH Marian - PHILIPP Marek, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Ludgeřovice podle mě vyhrají i toto utkání. Zatím mají lepší start do soutěže, u Štěpánkovic navíc došlo ke změně trenéra, což se může ještě trochu projevit na hře jejich týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích