3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť ovládla derby proti Starému Jičínu


Branky


22

Fotbalisté Libhoště mají první tři body! Ve 3. kole I.A třídy sk. A porazili Starý Jičín 3:2, v dramatickém derby rozhodl v třetí minutě nastavení prvního poločasu domácí hráč FC Libhošť Přemysl Hajník z přímého volného kopu. I když měli hosté po většinu duelu více brankových šancí a místy i územní převahu, domácí byli efektivnější. V závěru hráli hosté bez vyloučeného Maňáka, který v krátkém sledu (76. a 87.) obdržel dvě žluté a následně červenou kartu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Skóre derby otevřel ve 14. minutě opět skvěle a s chutí hrající Přemysl Hajník, ještě v prvním poločase vyrovnal z třiceti metrů z nařízeného přímého kopu hostující kapitán Šrom. Libhošť si mohla 36. minutě  vzít vedení zpět po nařízeném pokutovém kopu, který trestuhodně zahodil, trápí vší se domácí střelec  Smolarčík. O dvě minuty se už zásluhou přesné hlavičky posily Žárského mohli domácí opět radovat. V 41. minutě se z dalšího přímého volného kopu prosadil tentokrát hostující Kelnar a bylo srovnáno. V nastavení prvního poločasu si Hajník, který byl před tím fauloval, postavil míč a přesnou ránou z pětadvaceti metrů vymetl hostujícímu brankáři Tichánkovi šibenici. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro domácí.

 

 

Hned zkraje druhé půle měli hosté několik brankových příležitostí, ale zradila je hlavně koncovka. Hostující útočník Jurajda nastřelil po hodině hry břevno domácí svatyně. Několikrát musel domácí brankář Dubec po zmatcích v šestnáctce zasahovat, balon vyrazit na roh nebo jej bezpečně ukrýt ve svých rukavicích. V závěru derby se i několikrát jiskřilo a hostující Maňák dokonce v rozmezí jedenácti minut viděl dvě a následně červenou kartu. V úplném závěru měli i v deseti hostující hráči možnost srovnat, ale míč se jim nepodařil protlačit do domácí branky.

 

ZASLAL: 

Zbyněk Tomšík


Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - M. Blažek [-] , T. Turský [-] , A. Polášek [-] , F. Žárský [-] (72. J. Siwy [-] ) , P. Hajník [-] , L. Hanzelka [-] (88. J. Skalík [-] ) , J. Jachník [-] , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , D. Symerský [-]

FK Starý Jičín
J. Tichánek [-] - T. Petřkovský [-] (82. M. Caban [-] ) , M. Šrom [-] , J. Kelnar [-] , M. Hrubý [-] , F. Bartoň [-] , O. Maňák [-] , J. Jurajda [-] (72. J. Hanzelka [-] ) , D. Hatlapatka [-] , M. Hrubý [-] (46. V. Vahalík [-] ) , M. Štancl [-]

ŽK: 25. J. Smolarčík , 32. P. Hajník , 40. J. Jachník - 47. J. Kelnar , 75. M. Šrom , 76. O. Maňák , 84. M. Caban . ČK: 87. O. Maňák .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: RITTER Jakub - JURAJDOVÁ Lenka, PODRAZA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Utkání, od kterého nevíme, co od něj očekávat. Něco málo vím o Libhošti, neboť jsme tam loni v zimě hráli přípravu. Mají šikovného urostlého útočníka, který hrával i divizi za Nový Jičín. Možná, že tohle sehraje svou roli a sám hráč vystřelí Libhošti výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza