Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce si odvezly body z Chlebičova


Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Necelá stovka diváků zhlédla atraktivní duel mezi Chlebičovem a Mokrými Lazcemi. Domácí tým mohl v úvodní desetiminutovce jít dvakrát do vedení, ale nestalo se. V první šanci nedokázal Černohorský placírkou správně zamířit, ve druhé vyloženější šanci ztroskotal Korbel, když svůj samostatný únik na gólmana zakončil jen střelou do tyče. Hosté se poprvé připomněli po čtvrthodině, když pěkný slalom Pospěcha skončil zablokovanou střelou lazeckého šutéra. Toho za několik minut vychytaly připravené rukavice brankáře Janetzského. Z nepřesností domácích pramenily šance pro Lazce. Blízko k otevření skóre byl po standardce Galvase hlavičkující Moša, jenže jeho pokus zastavilo břevno. V samém závěru pláchl po pravé straně Wedlich, ale namísto zakončení volil přihrávku pod sebe a z celé akce nakonec sešlo.

I po změně stran se hrál pohledný fotbal. Hra se přesouvala ze strany na strany. Vyloženě se čekalo, kdo dá první gól. Podařilo se to hostujícímu Římanovi, který si z pozice stopera udělal výlet dopředu. Po nepřehledné trmě vrmě se zmocnil odraženého balónu a střelou na přední tyč otevřel skóre. Nicméně Chlebičov přišel s rychlou odpovědí. Kužel vybídl k zakončení Černohorského, který nasadil gólmanovi Minarčíkovi ukázkové jesličky. Emoce pak vzbudilo vyloučení Moši, který musel po druhé žluté předčasně pod sprchy. Oslabené Lazce i tak v závěru udeřily. Po rychlém brejku Lukáše likvidoval Janetzký míč pouze do míst, kde se přes domácího stopera důraznou hrou a přesnou hlavičkou prosadil buldok Pospěch. Domácí vrhli všechno do útoku. Černohorský nejprve prováhal ideální příležitost k zakončení. V poslední minutě zachránil hostům tři body brankář Minarčík, když bravůrním zákrokem zlikvidoval hlavičku Radka. Už v nastavení mohli hosté přidat pojistku z brejku, ale přečíslení čtyři na jednoho nevyřešili efektivně. Pospěchův lob přes vyběhnuvšího Janetzkého zaplachtil jen nad břevno.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (hrající trenér):

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník):



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
K. Janetzký [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , D. Wiweger [-] , V. Koneczný [-] (57. R. Kolig [-] ) , J. Radek [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (73. M. Stošek [-] ) , D. Drexler [-] (28. M. Dzierža [-] ) , L. Lazecký [-] (73. F. Tománek [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - M. Wedlich [-] , Z. Pospěch [-] (91. A. Hiemer [-] ) , D. Moša [-] , M. Lukáš [-] , P. Galvas [-] , T. Kohoutek [-] (46. D. Sukdol [-] ) , R. Šimeček [-] (87. J. Šnajder [-] ) , Z. Říman [-] , M. Hoza [-] , D. Exner [-] (54. J. Ulrich [-] )

ŽK: 61. Z. Pospěch , 65. Z. Říman , 65. D. Moša , 77. P. Galvas . ČK: 75. D. Moša .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - MINICH Marian, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tohle bude velmi zajímavé utkání. Oba týmy mají svou herní kvalitu. Chlebičov umí na svém hřišti potrápit, má šikovné hráče. Mokré Lazce sice toho tolik nenaběhají, ale zase se mohou spolehnout na své útočné esa Pospěcha a Galvase. Cítím, někdo z nich zápas rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů