Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce přejely nováčka z Libhoště


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v první půli drželi

Mokré Lazce si na úvod nové sezóny smlsly na týmu z Libhoště, který už léta hrával I.A třídu, ale v druhé béčkové skupině. Novic soutěže, který je pro manšafty z opavského okresu velkou neznámou, přitom nezanechal v první půli vůbec špatný dojem. První slibnou příležitost v zápase měl na kopačkách domácí         Wedlich, ale na brankáře hostů Dubce si nepřišel. Libhošť zahrozila po centru Hanzelky a následné střele Hajníka, ale rovněž gólman Minarčík zavčasu zakročil. Následně se neujaly ani střelecké pokusy Pospěcha a Wedlicha. Přesto šly Lazce do kabin jako vedoucí tým. Už v nastavení první půle fauloval brankář Dubec Wedlicha, načež Pospěch ztrestal jeho prohřešek proměněnou penaltou. 

Lazce spustily kanonádu

Ve druhé půli už Lazce zcela dominovaly. Pod druhou trefu domácích se podepsal krásný sólový průnik Wedlicha a jeho přesné přízemní zakončení. Po hodině hry to už bylo o tři góly. Lukášova ulička našla Pospěcha, který se krásně obtočil okolo obránce a skóroval ránou k tyči. Hosté se psychicky složili, postupem času už ani nestíhali. Po jednom z brejků připravil Wedlich čtvrtou trefu Exnerovi, který z hranice vápna propálil gólmana Dubce. Libhošť mohla alespoň korigovat, ale přímý kop Poláška mířil panu bohu do oken. Pátá trefa vzešla z ukázkového rozebrání soupeře. Po pěkné kombinační hře na jeden dotek si po asistenci Wedlicha dokráčel pro první letošní hattrick pohodlně skórující Pospěch. Do střelecké listiny se nakonec zapsal i druhý domácí kanonýr Galvas, který tentokrát hrál ve středu zálohy. Jeho průnik přes soupeře a nekompromisní střela pod břevno uzavřela skóre zápasu. Lazce uštědřily Libhošti tenisového kanára.   



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - M. Wedlich [-] , Z. Pospěch [-] (74. A. Hiemer [-] ) , D. Moša [-] (61. D. Sukdol [-] ) , M. Lukáš [-] , P. Galvas [-] , T. Kohoutek [-] (61. J. Ulrich [-] ) , R. Šimeček [-] (69. J. Šnajder [-] ) , Z. Říman [-] , M. Hoza [-] , D. Exner [-]

FC Libhošť
O. Dubec [-] - M. Hradečný [-] , D. Hebelka [-] (78. T. Sobotík [-] ) , A. Polášek [-] (69. J. Siwy [-] ) , D. Symerský [-] , P. Hajník [-] , L. Hanzelka [-] (59. J. Skalík [-] ) , J. Jachník [-] , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , T. Turský [-]

ŽK: 43. P. Galvas - 48. O. Dubec .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: PORUBEK Václav - MINICH Marian, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Adam Korbel
Tip experta: výhra domácích

Hostující tým vůbec neznám a nevím, co od něj očekávat. Tady předpokládám, že si to domácí Lazce na svém hřišti v pohodě uhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích