Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 10:15

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec odčinil dvě porážky v řadě výhrou v Dobrušce


Branky


10

Chlumci los v posledních kolech přidělil týmy z prvních příček tabulky. Svěřenci Richarda Vláška podlehli Solnici i Náchodu. V tomto kole zavítali do Dobrušky, které se naopak v posledních kolech daří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Labíka

Hosté se ujali vedení již v páte minutě. Po centru z pravé strany zakončoval Hrubý, proti němu vytáhl dobrý zákrok Effenberk, který míč vyrazil na břevno. Od něj se bohužel pro domácí odrazil k Labíkovi, který ho bezpečně uklidil do sítě. Hosté do poločasu skórovali ještě jednou. Ve 21. minutě, kdy na poločasových 2:0 upravil Veselský. 

Branka Doucka zvrat nepřinesla

Dobrušku vrátil do zápasu v 55. minutě Doucek, který pláchl hostujícím obráncům a obstřelil Kukala. Domácí na tuto branku navázat nedokázali. Naopak hosté v 65. minutě přidali třetí branku, Staněk prošel z pravé strany mezi obránci jako nůž máslem a střelou na zadní tyč vrátil Chlumci dvoubrankové vedení. Dobruška se snažila se skórem něco udělat, ale své ofenzivní výpady využít nedokázala. V 89. minutě naopak využil otevřené obrany domácích střídající Václav Dvořák a pěknou přízemní střelou k tyči upravil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Hosté byli od úvodního výkopu daleko více naspeedovaní na 3 body. Nám se k tomu přidala špatná kombinace a tak soupeř vypadal lépe. Góly jsme mu nabídli moc jednoduše. My jsme nedali mezi 22. a 26. minutou 3 šance a tak jsme doma opět ztratili. Rozhodčí vypadali profesionálně, ale chyby tam byly včetně dvou penaltových zákroků. Hostům hodně pomohl návrat Veselského a Dítěte do sestavy. Gratulace do Chlumce.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Dnes nám vyšlo úplně všechno-začalo to krásným počasím a rychlou brankou následovanou druhou, pokračovalo zvládnutím pasáže po kontaktním gólu a končilo povedeným střídáním.Podali jsme kompaktní týmový výkon, naše mladá obrana(průměr 20,5 roku) hrála zodpovědně, klidně působil brankář,aktivní byla záložní řada a konečně jsme měli na hřišti oba útočníkyShrnuto, podtrženo-zasloužená výhra.Poděkování patří domácím za reciproční výměnu času zápasu a rozhodčím za profesionální výkon.Ať vše vydrží



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] (75. J. Žahourek [-] ) , D. Doucek [-] , L. Světlík [-] , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] , T. Štětina [-] (75. J. Komůrka [-] ) , A. Hašek [-] (25. V. Bílek [-] ) , J. Vávrů [-] (75. M. Pěnička [-] ) , J. Moník [-] , V. Karal [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] , J. Dítě [-] , V. Cholasta [-] , M. Tichý [-] , M. Hrubý [-] , J. Ludvík [-] , O. Jansa [-] , J. Labík [-] (72. V. Dvořák [-] ) , J. Kučera [-] (90. F. Jelínek [-] ) , P. Staněk [-]

ŽK: 72. Z. Pago - 72. J. Labík , 82. J. Ludvík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:46
Michal Švorc

Expert: Dominik Veselý
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 08:38
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 21:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 17:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:31

Tip: remíza