1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 14:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice zlomila Jičín ve druhé půli


Branky


9

Zajímavou podívanou nabídl duel mezi Jičínem a Solnicí. Domácí se favorita nezalekli a hráli velmi aktivně, bohužel doplatili na svoji střeleckou neefektivitu. Solnice zápas zlomila až v poslední čtvrthodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedlička potrestal zaváhání Sýkory

Od prvních minut se hrál bojovný fotbal se šancemi na obou stranách. Gólem však skončila jen jedna šance a byli to hosté. Ve 22. minutě Motl nacentroval míč do vápna, pro něj si šel gólman Sýkora, bohužel pro domácí míč neudržel a pohotový Jedlička ho dopravil do sítě. Šance na skórování měli i domácí, úspěšní ale nebyli a tak do šaten mohli spokojeněji odcházet hosté ze Solnice.

Solnici nakopl střídající Pavlíček

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, když v 55. minutě dotlačil míč po rohovém kopu do sítě Jakub Ulvr. Poté však už skórovala pouze Solnice. V 66. minutě David Nejman založil útočnou akci a následně přes Jaroše se míč dostal až k Marku Vítovi, který lobem překonal Sýkoru. Zápas se nadobro zlomil mezi 78. a 80. minutou. Nejprve na 3:1 v 78. minutě zvýšil Nejman, který využil velmi dobré práce střídajícího Pavlíčka, který přinesl do hry Solnice výrazné oživení a střelou na přední tyč dostal míč do sítě. Na konečných 4:1 upravil vzápětí Motl, kterého pěknou průnkovou přihrávkou našel Nejman.



Ohlasy k zápasu



SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Šedesát minut nám dnes trvalo než jsme si zvykli na jičínský “pažit” a bojovnost domácích, kteří nám zle zatápěli. Pak nastoupil Luboš Pavlíček a svou bojovností strhnul ostatní. Krásnými brankami po pěkných akcích jsme strhli vítězství na svou stranu. Výsledek je možná pro domácí krutý, ale fotbal se hraje celých 90 minut.



Sestavy


SK Jičín
M. Sýkora [-] - J. Ulvr [-] (70. J. Nálevka [-] ) , P. Buchvald [-] , P. Beneš [-] (55. V. Matějka [-] ) , J. Kuncíř [-] - D. Fidrich [-] , O. Zugar [-] , V. Vladeka [-] (55. J. Vrabec [-] ) , M. Florian [-] (84. F. Smolík [-] ) , D. Machačný [-] - J. Macháček [-] (70. L. Holer [-] )

SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Vítek [-] (73. L. Pavlíček [-] ) , J. Nejman [-] , J. Krolop [-] , D. Motl [-] , O. Tobiška [-] , D. Volf [-] (84. M. Kos [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Jedlička [-] , P. Nosek [-] (60. P. Vítek [-] ) , J. Jaroš [-]

ŽK: 45. P. Beneš , 84. D. Machačný .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Buchta Petr - JANSA Petr, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: František Kadavý
Tip experta: výhra hostů

Solnice si v tomto zápase dosáhne na tři body, ale bude se na ně muset hodně napracovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích