2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 14:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš loupila v Jičíně


Branky


37. V. Vladeka , 83. J. Ulvr - 2. M. Palma , 54. V. Kober , 56. M. Farkaš
8

Celkem pět branek viděli diváci, kteří dorazili na zápas Jičína s Třebší. Hosté zápas rozhodli díky skvělým vstupům do obou poločasů a z Jičína si tak odvezli všechny tři body za výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebeš poslal do vedení již ve druhé minutě Michal Palma

Hosté vstoupili do utkání skvěle, když hned z jejich první šance udeřil Michal Palma. V 6. minutě mohlo být ještě veseleji, když se míč po pěkném přenesení hry dostal až k Lukáši Jandíkovi, jeho střela z dobré pozice ale mířila vysoko nad. Domácí postupem času srovnali krok. V 16. minutě musel nepříjemnou střelu Zugara vyrážet Heřman. Domácím se podařilo srovnat až ve 37. minutě, kdy se míč postupnou kombinací dostal až k Fidrichovi, který prošel až do vápna a zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Vladeku, který tvrdou střelou srovnal na 1:1. Za tohoto stavu skončila i první půle.

Třebeš zápas rozhodla dvěma slepenými góly

Hosté měli dobrý vstup i do druhé půle, když dvěma slepenými góly mezi 54. a 56. minutou zápas rozhodli. Druhá branka hostů padla po dlouhém autu, kdy trajektorii míče nedohadl jčínský gólman Sýkora a nabíhající Vojtěch Kober na zadní tyči již neměl problém dorazit míč do sítě. V 56. minutě Jandík rychle rozehrál standardní situaci a po dobré práci Schobera a Krykorky se míč dostal až k Ivanu Kosyakovi, který ve vápně našel Farkaše, který důrazným způsobem dotlačil míč do sítě. Domácím se podařilo zápase zdramatizovat v 83. minutě, kdy Matějka poslal dlouhý míč do vápna a od Fidricha se míč dostal až ke kapitánovi domácích Jakubu Ulvrovi, který snížil na 3:2. To bylo ale od domácích vše a Třebeš tak dokázala vítězství uhájit.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Dnes jsme začali skvěle, ve druhé minutě skórovali a ještě další 2 tutovky nevyužili. Domácí postupně ale hru vyrovnali a ve druhé polovině prvního poločasu byli i lepší. Po přestávce jsme proto přepracovali naše rozestavení i nasazení a efekt v podobě dvou gólů se dostavil. V závěru jsme ještě zbytečně pustili domácí do hry, kdy jsme další své šance nedotáhli a naopak ve středu pole chybovali. Přesto si ale ze zápasu , který dost bolel vezeme cenné body.



Sestavy


SK Jičín
M. Sýkora [-] - P. Beneš [-] (77. F. Smolík [-] ) , P. Buchvald [-] , J. Ulvr [-] , J. Kuncíř [-] - V. Vladeka [-] (63. J. Kuneš [-] ) , O. Zugar [-] (63. V. Matějka [-] ) , D. Machačný [-] , D. Fidrich [-] , P. Mokošín [-] - J. Macháček [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , M. Farkaš [-] , V. Kober [-] (90. J. Sobotka [-] ) , V. Schober [-] (90. M. Franta [-] ) , I. Kosyak [-] (79. R. Kuneš [-] ) , M. Palma [-] , L. Jandík [-] , J. Kudrna [-] , J. Konečný [-] (50. D. Hruška [-] )

ŽK: 29. J. Macháček , 45. P. Mokošín , 50. D. Machačný , 59. J. Ulvr , 72. P. Beneš - 22. M. Farkaš , 59. M. Krykorka , 72. V. Schober , 83. R. Kuneš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - BUCHTA Petr, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Mikuláš Heřman
Tip experta: výhra hostů

Třebeš po prohře na domácím hřišti bude chtít brát všechny 3 body. Doufám, že zápas v Jičíně zvládnem a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích