S. Hanel 30. (p.)
R. Pípek 37.
R. Pípek 74.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček si vyšlápl na mistra


Branky


30. S. Hanel (p.) , 37. R. Pípek , 74. R. Pípek - 65. L. Pavlíček
9

Česká Skalice si připsala body i v druhém kole krajského přeboru. V domácím zápase se vyšlápla na úřadujícího mistra ze Solnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekonosná střela solnických se neujala, tak udeřili domácí

Již ve 3. minutě vyděsil domácí dalekonosnou střelou záložník hostů, když ze čtyřiceti metrů trefil levou tyč Šťastného branky. Prvních 25 minut byli hosté lepší ve všech herních činnostech, byli častěji na míči a vytvořili si dvě slibné příležitosti, které ale nevyužili. Přišla  tak 30. minuta a faul ve vápně na Pácalta. Penaltu s přehledem proměnil Hanel a domácí vedli 1:0. Skalici narostla křídla a už o sedm minut později zužitkoval krásný centr zprava do vápna Pípek a hlavou zvýšil na 2:0 Za tohoto stavu odcházela obě mužstva do kabin.

Skalice zvládla zápas dotáhnout do vítězného konce

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, vytvářeli si více šancí než v půli první. V 65. minutě přišel další hezký centr, tentokrát z levé strany odcentroval Výborný a v neskutečném výskoku zakončil hlavou opět Pípek. Hosté ale nesložili zbraně a po chybě zálohy na levé straně přišel centr do vápna a Pavlíček přehodil Honzu Šťastného v brance domácích. 3:1. tato branka byla poslední v zápase a domácí si tak připsali veledůležité tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: Skvěle zvládnutá taktická bitva, hráli jsme v bloku a vyráželi do brejků. Soupeř byl fotbalovější, aktivnější, rychlejší, ale my jsme ho do vážných příležitostí nepouštěli. Až v závěru utkání, kdy nás podržel Šťása. Skvěle Skalice - jedeme dál.

SK Solnice
Milan Seidl, předseda klubu: Dnes bylo pro nás velmi obtížné myslet na fotbal, a chtěl bych ocenit celý náš tým, že jsme se na utkání dokázali připravit a nastoupit! Všechny naše myšlenky patří v těchto dnech našemu kamarádovi Filipu Zawadovi a jeho blízkým! Zawi, přejeme hodně sil, jsme s tebou!!!



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (78. P. Srubjan [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] (92. O. Resler [-] ) , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , A. Lelek [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-] (70. J. Hánl [-] )

SK Solnice
L. Hůlka [-] - L. Pavlíček [-] , O. Tobiška [-] (67. P. Nosek [-] ) , I. Zarnadze [-] , D. Motl [-] (78. P. Vítek [-] ) , J. Nejman [-] , J. Jaroš [-] , D. Volf [-] , J. Krolop [-] , M. Jedlička [-] , M. Kos [-] (54. J. Černý [-] )

ŽK: 43. R. Pípek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Trejbal Adam - RYCHTÁR Tomáš, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: výhra hostů

Věřím ve velkou návštěvu, přece je to jenom po dlouhé době první zápas Skalice v přeboru. Přesto si myslím, že kvalita je na straně Solnice.