0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Záchranka na hřišti a červená hned v první minutě!


Branky


45. P. Kučera , 52. D. Míka , 81. K. Klepal
29

Chotíkov není v ideální formě a Černice na svém hřišti tak mohly překvapit. Jenže hned začátek zápasu rozhodl, že překvapily úplně jinak. Zkrat domácího obránce v první minutě znamenal hru v oslabení po celý zbytek zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Co se přesně stalo? Obě mužstva přátelsky nastoupila na hřiště, pozdravila se, rozhodčí zahájil hru. Po ztrátě míče na středu hřiště se Chotíkov dostal do protiútoku, mladý Ondřej Svoboda se dostával před Antonína Ježka, který nesmyslně ve 22. sekundě zápasu jako možná poslední hráč v černické řadě došlápl zezadu na nohy chotíkovského útočníka... Výsledkem byl zlomený kotník, sanitka na hřiště a červená karta pro černického obránce.

 

Ve zbytku první půle tedy domácí hráli z hustého bloku, ve snaze vyrážet do rychlých protiútoků a třeba s notnou dávkou štěstí vsítit nějakou branku. Jenže ve finální fázi domácí od začátku sezóny pokulhávají. Naopak na míči hrající Chotíkov se pomalu dostával častěji a častěji do koncovky, až klasickým "šatňákem" v podstatě rozhodl o třech bodech. Klekner udržel míč na středu, předal Míkovi, který našel podél ofsajd lajny nabíhajícího Petra Kučeru a ten se proti Strejcovi nemýlil.

 

Po výměně stran se snad ještě více než v první půli hrálo v podstatě jen na jednu bránu. Brzy po výměně stran našel Rozboud centrem z levé strany Davida Míku, který potvrdil herní převahu svého týmu. Tu hosté potvrzovali ve zbytku zápasu a střídající Kašpar Klepal po deseti minutách pobytu na hřišti využil další akci přes levou stranu, když mu byl doputován centr na kopačku a střelou mezi brankářovy nohy zaznamenal třetí branku Chotíkova.

 

Po utkání se s námi spojil Antonín Ježek, který se chtěl vyjádřit k situci z první minuty zápasu:

"Celá situace mě hrozně mrzí a je mi líto zranění Ondry Svobody. Za celý můj fotbalový život se mi podobná situace nestala. Určitě jsem nešel do souboje s úmyslem někomu ublížit, nebo takto nepříjemně zranit. Tímto bych se ti Ondro chtěl veřejně omluvit. Snad se dáš brzy dohromady."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Po faulu, který nebyl nějak zákeřný, ale způsobil těžší zranění hráči Chotíkova - tímto mu přejeme brzké uzdravení - hrajeme od první minuty o deseti. Až do minuty 45. jsme dobře bránili, měli šance na protiútoky, ale finální řešení je zatím naše slabina. Chotíkov byl samozřejmě více na míči a gól do šatny ten zápas prakticky rozhodl. Nemůžu klukům upřít snahu, ale pořád tomu něco chybí.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: První minuta, tvrdý faul, červená a bohužel i zlomený kotník pro Ondru Svobodu. To mi mrzí, byl to pro nás velmi důležitý hráč. Takže zápas se odehrával pouze na jednu branku, tempo to moc velké nebylo a bylo to pouze o tom, kolik branek přes trvalou převahu nastřílíme... Vstřelili jsme přes dostatek šancí pouze tři, tak si myslím, že nakonec byli spokojení více domácí než my, protože jsme měli ideální příležitost se dostat na kladné skóre a to bohužel nevyšlo... Nicméně po ťafce v Kaznějově jsem rád, že jsme udělali šest bodů a hlavně i s nulou v zádech.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - M. Trnka [-] (46. A. Luzhetskyi [-] ) , F. Švejda [-] (80. K. Kuncl [-] ) , A. Ježek [-] , P. Toman [-] - K. Zeliński [-] (63. D. Oncea [-] ) , J. Pipaš [-] , P. Mlnařík [-] , O. Ukhal [-] - J. Kreuzman [-] (46. A. Tsubera [-] ) , J. Linhart [-] (80. V. Kotěšovec [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Sluka [-] , J. Kellner [-] , Z. Pašek [-] (63. J. Huml [-] ) , D. Míka [-] , O. Svoboda [-] (4. J. Benedikt [-] ) , K. Rozboud [-] (63. P. Kolesa [-] ) , J. Vlk [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] (72. B. Buchta [-] ) , T. Denk [-] (72. K. Klepal [-] )

ŽK: 72. P. Kučera , 84. J. Vlk . ČK: 1. A. Ježek .
Hráči zápasu: P. Kučera .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŘÍHA Zdeněk, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích