Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice přejely soupeře ze Lhoty. Hosté na nedalekou cestu obdrželi bůra


23

Vejprnice drží dlouhou sérii výher a na jaře jsou bodově téměř stoprocentní. Proti Lhotě, která má výkonnostní výkyvy, se hra domácích ještě více zlepšila, oproti předchozím zápasům a hosté se museli svému soupeři hluboce poklonit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtrvt hodině totiž Vejprnice vedly už 2:0, když se dvakrát prosadil v poslední době pohodově hrající Daniel Křemenák, který se snaží pomalu dostihnout svého střeleckého kolegu Csambala, který byl před zápasem s patnácti brankami druhý nejlepší střelec soutěže. Ale ta meta je přeci jen ještě daleko, tak uvidíme, zda to do konce sezóny stihne. Na hřišti ve Vejprnicích se hrál víceméně jednostranný fotbal, kdy jediných záchvěvem zlepšení Lhoty bylo nejdříve snížení ze standardní situace a následné skrumáži ve vápně, které využil Jakub Šroubek. Ale do poločasové pauzy tohoto nakopnutí nebylo opětováno a vedení si po 45 minutách stále držely Vejprnice.

 

A po změně stran bylo hro hosty ještě hůř. Brzy hattrick zkompletoval Daniel Křemenák a o deset minut po něm se nenechal zahambit ani druhý nejlepší střelec soutěže, David Csambal. Tečku konečnému skóre dal v poslední minutě zápasu ještě stagnující snajpr Adam Heller, který do zápasů nastupuje v posledních kolech spíše ze střídačky. Přesto už se několikrát v sezóně prosadil. Lhota si tak domů odvezla pěkný nášup a trenéři mají nad čím přemýšlet, aby hráče nakopli k lepším výsledkům v soutěži a ne jen v Poháru PKFS, ve kterém Lhota bude ve středu 8.5.2024 s vedoucím týmem 1.A třídy bojovat o postup do finále.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Věděli jsme, že nás nečeká lehký soupeř a byť se proti nám prosadil ze své nejsilnější disciplíny, standardní situace, tak to byl spíš šťastný gól ze skrumáže. My jsme utkání však zvládli téměř na výbornou. Byli jsme silní v napadání, odebírání míče i v rychlém přechodu do útoku. Opět nám pomohl velmi rychlý gól a pak individuální kvalita některých našich hráčů, kteří sice nastoupili na jiných postech než obvykle, ale ukázalo se to jako správná volba. Tohle je již osmá výhra v řadě, takže formu máme a je na nás vidět, že s každou další výhrou nám roste i sebevědomí a je to konečně vidět i na naší produktivitě. Tímto s chválením končím, aby nám to moc nestouplo do hlavy a budeme si přát, aby tato vítězná série ještě chvíli pokračovala.

TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Kladli jsme důraz na začátek zápasu a necháme si dat gól ve 3. minutě, což určilo ráz utkání. Domácí získali na jistotě a v podstatě nás do ničeho nepustili a sami v 15. minutě přidali druhý gól. Gólem před poločasem jsme se vrátili do zápasu, ale ani to nás bohužel nenakoplo k lepšímu výkonu ve druhém poločase a po zásluze odjíždíme ze zapasu s nulou na bodovém kontě. Domácí byli ve všech směrech lepší. Náš výkon si zhodnotíme v týdnu, ale doufám, že si kluci uvědomí, že tohle je málo a je třeba razantně přidat, a to ve všech směrech. Jestliže jsem se před pár týdny vyjádřil k zaslouženému postupu pro rezervu Petřína, tak po dnešku bych to samé přál i Vejprnicím. Kvalitou svého zázemí i hráčským kádrem bych o ně o soutěž výš neměl strach.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] (74. A. Heller [-] ) , R. Křen [-] (40. D. Csambal [-] ) , J. Kadar [-] (46. F. Heindl [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] (83. L. Rada [-] ) , J. Bayer [-] , M. Kouřil [-]

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - M. Paul [-] , T. Marek [-] (13. J. Šroubek [-] ) , P. Suda [-] , J. Petr [-] - J. Horník [-] (46. J. Jaroušek [-] ) , A. Vlček [-] , O. Kotrnoch [-] - V. Sulek [-] , J. Peterka [-] , D. Křížek [-]

ŽK: 56. D. Křemenák , 76. M. Hejduk - 18. J. Petr , 23. J. Peterka , 53. O. Kotrnoch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - LAPÁK Zdeněk, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra domácích

Tradičně Vejprnice vyhrají o gól a budou stále dotírat na první Petřín.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích