Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna se se Čkyní nepárala


Branky


L. Konečný , 2. L. Konečný , 13. J. Wagner , 27. M. Král , 64. M. Král , 82. M. Král - 23. G. Bujok (p.)
33

Domácí Král se zaskvěl hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Dosud nejvýraznější výhra nováčka ze Zlaté Koruny v 1. A třídě se začala rodit už ve druhé minutě zápasu. Sláma zahrával autové vhazování na pravé straně velkého vápna, kde našel Beránka, ten posunul míč před bránu na volného Konečného, který prostřelil gólmana Drnka poprvé. 1:0. V deváté minutě střídá Král, zraněného Beránka a stane se jedním z hrdinů zápasu. Ve třinácté minutě si za půlkou zpracoval balón Wagner a jak se říká, když nevíš co s míčem, tak vystřel, napřáhl z dobrých třiceti metrů a napálil balón přímo pod klacek gólmana Drnka v brance Čkyně. 2:0. V té době se hrálo prakticky na jednu branku. Hosté však nevynechali žádnou možnost na rychlý protiútok a jeden jim vyšel ve dvacátétřetí minutě. Hráč hostů postupoval sám na domácího gólmana Votýpku, který se mu snažil zabránit v zakonční a hlavní rozhodčí posoudil jeho zákrok jako nepovolený a odpískal proti domácím penaltu. Míč si postavil Bujok a prudkou střelou doprostřed brány snížil na 2:1. Jenže o pět minut později už domácí už domácí vedli o dvě branky. Od Votýpky šel balón na Wagnera, jehož kolmá nahrávka našla ve vápně Krále, který se pěkně uvolnil a tzv. střelou za háčky k pravé tyči překonal gólmana Drnka potřetí. 3:1. Ten si tak prakticky sáhl na balón akorát, když už ho potřetí lovil ze své sítě. A mohl lovit i počtvrté, ale utěšená střela Persána ze třicátédruhé minuty pouze olízla břevno jeho branky. Do poločasu měl ještě dobrou příležitost stoper Wagner, ale z malého vápna trefil jen brankaře Drnka.

 

Druhý poločas

I po přestávce domácí nadále excelovali a v této části utkání řádila hlavně dvojice Konečný - Král. Ve čtyřicátédeváté minutě Šebelka skvěle uvolnil na levé straně Persána, ten si navedl míč na střed hřiště, ale bohuže pro domácí branku netrefil. O chvilku později dostal Král přesnou nahrávku do běhu, vystřelil, gólman Drnek stačil jeho střelu pouze ztlumit, ta se pomalu kutálela do opuštěné branky, ovšem gólman hostů se ještě stačil vrátit a míč chytit, než přešel brankovou čáru. Další pěknou kombinační akci předvedli zlatokorunští v šedesátéprvní minutě, když nejprve gólman Drnek vyrazil tutovku Krále, ale pouze ke Konečnému, na jehož dorážku už nedokázal zareagovat. 4:1. O tři minuty později opět úřadovala dvojice Konečný - Král a posledně jmenovaný nechytatelnou střelou do šibenice navýšil vedení Zlaté Koruny už na 5:1. A tlak Zlatky pokračoval i nadále. Čtvrt hodiny před koncem vysunul Šebelka přesnou nahrávkou na levou stranu Persána, jehož centr před bránu našel úplně volného Krále, ten však prozatím možnost hattricku odmítl i proto, že jeho slabou hlavičku Drnek lapil do svých rukavic. Ke cti hostů lze však říci, že ani za tohoto pro ně nepříznivého stavu to nezabalili a nadále se ve větším počtu hráčů snažili chodit do zakončení, ve kterém byli ale zcela neškodní. Při jednou výpadu do vápna domácích v osmdesátéprvní minutě reklamovali faul gólmana Votýpky. Rozhodčí však jeho zákrok pustil a z rychlého kontru utekla opět dvojice útočníků Konečný - Král a po Konečného nezištné přihrávce zaznamenal Král střelou z pravé strany na vzádlenější tyč šestou branku domácích. 6:1. Zkompletoval tak tím svůj hattrick a korunoval tím skvělý výkon během celého utkání, což samozřejmě platí i o dalších hráčích Zlaté Koruny.

 

Autor: Pavel Ďuriš



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Václav Beránek (hráč): V posledním domácím zápase jsme chtěli napravit výsledkový nezdar ze Strunkovic a proti Čkyni získat 3 body. Začátek zápasu nám vyšel výborně, skórovali jsme už ve třetí a dvanácté minutě. Z tohohle direktu se hosté do konce zápasu neprobrali a byli jsme to my, kteří celý zápas diktovali tempo hry a dávali krásné góly. Ve všech směrech jsme soupeře přehrávali a zaslouženě vyhráli vysokým rozdílem. Kromě zbytéčné penalty hosté našeho brankaře za celý zápas neohrozili. Chválím celý tým, který hrál s obrovskou chutí a jmenovitě M.Krále, který dal hattrick, a stejně tak Lukyho Konečného. V sobotu jedem k poslednímu zápasu do nedalekého Kameňáku. Chtěli by jsme podzim zakončit vítěztvím. Tímto zvu všechny naše fans k poslednímu výjezdu a k pomoci dotáhnout nás ke 3 bodům.

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Výsledek vypadá přesvědčivě, ale rozhodně si nemyslím, že jsme byli ve Zlaté Koruně za nazdárky. Někteří kluci odvedli maximum a naopak někteří musí hodně přidat. Domácí mají silný tým a jakoukoli drobnost trestali. Tak za týden musíme navázat na nasazení, které jsme zde předvedli už se také prosadit. Je to teď strašná série a věřím, že všichni nastoupí s odhodláním ji ukončit.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Votýpka [-] - J. Zajíc [-] (78. B. Miletić [-] ) , M. Kroneisl [-] , J. Wagner [-] - M. Kollár [-] , J. Šebelka [-] , L. Voráček [-] (67. M. Rytíř [-] ) , F. Persán [-] , J. Sláma [-] - L. Konečný [-] (87. L. Matúš [-] ) , V. Beránek [-] (10. M. Král [-] )

SK Čkyně
P. Drnek [-] - A. Klose [-] (72. M. Gerold [-] ) , I. Pinke [-] (83. S. Schettini [-] ) , T. Děd [-] , G. Bujok [-] , J. Pešl [-] , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , L. Chalupa [-] (64. V. Turek [-] ) , O. Červený [-] , D. Chvál [-]

ŽK: 89. F. Persán - 73. T. Děd , 78. O. Červený .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - OVČÁČEK Josef, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

2. 11. 2023 07:10
výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Zlatá Koruna nedá hostům šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:57
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:30

Tip experta: výhra domácích

Můj velký kamarád Venca Beránek se rozstřílel a gól dá i proti Čkyni. Zlatka vyhraje v klidu 3:0

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:16

Tip: výhra domácích