1:1
(0:1)
21. R. Szó (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko remizovalo doma s Olešníkem


Branky


68. J. Hadáček - 21. R. Szó (p.)
17

Minulé kolo se vzduchotechnici dočkali prvního domácího vítězství a na první tři body doma chtěli svěřenci Tomáše Smrčiny navízat proti Olešníku, který ale bývá vždycky nebezpečný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdílné poločasy

Začátek domácí zachytili ideálně a první čtvrt hodinu hráli domácí převážně na obranné polovině Olešníku. Bohužel ale ve 21. minutě přišel faul Jana Marvana na Lafatu a sudí Dimitrov nařídil pokutový kop. K němu se postavil Robert Szó a ten bezpečně proměnil. Domácí tak čekal opět boj s jednobrankovou ztrátou do druhého poločasu.

A zlepšená hra opravdu přišla! Milevsko se snažilo co nejdříve vyrovnat, ale dlouho nevycházela koncovka. Marvan a následně i Jaroslav Hadáček své šance nedokázali proměnit. V 68. minutě ale domácí zahrávali přímý kop, který Jaroslav Hadáček, po pokusu Filipa Hadáčka, dorazil do sítě brankáře Tomáška. Zápas tak nakonec skončil dělbou bodů, která ale mohla být pro domácí opět tříbodová.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Jan Kozák - asistent trenéra: Chtěli jsme vyhrát, ale vzhledem k vývoji utkání bod bereme. Opět ale bylo vidět, že jsme schopni hrát celých 90 minut a máme dobře natrénováno, což se ukázalo i dneska po přestávce. Náš výkon do určité míry gradoval. Byli jsme lepší, bohužel už jsme dokázali už jen vyrovnat. Navíc jsme během utkání přišli o další tři hráče, kteří museli střídat kvůli zranění. Trochu se nám to rozsypalo, ale ti, kdo dneska nastoupili, odvedli dobrou práci. S výkonem jsme spokojeni a bod bereme, ale měli jsme i na tři.

FK Olešník
FB Olešník: Jako vždy byli domácí hráči velmi namotivováni a bylo to vidět od první minuty. A jelikož Olešník odpověděl svou kvalitní hrou, tak diváci sledovali atraktivní utkání. Po několika pološancích na obou stranách si počínal nedovoleně domácí stoper, po krásném centru Marka, při bránění Lafaty. Následný pokutový kop jako vždy s přehledem proměnil Szó. 0:1. V druhém poločase hra pokračovala v nastaveném rytmu. Ale na rozdíl od první poloviny utkání se vizuálně dostávali více do hry domácí. A vytvořili si i šance. Jedna z těchto skončila vyrovnávací brankou, když Olešničtí několikrát po sobě chybovali a branku soupeři v podstatě darovali. 1:1. Tempo zápasu pokračovalo až do závěrečného hvizdu, avšak skóre se již nezměnilo.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - F. Hadáček [-] , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] , R. Bártík [-] , J. Kortan [-] , O. Souček [-] (55. M. Kálal [-] ) , M. Volf [-] (60. V. Přibyl [-] ) , J. Hadáček [-] , J. Marvan [-] , M. Hejl [-] (69. V. Baštýř [-] )

FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] (90. J. Píša [-] ) , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , M. Beko [-] (87. P. Knietel [-] ) , T. Vrážek [-] (73. J. Turek [-] ) , R. Szó [-] , M. Pavlík [-] , L. Vojta [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-] (73. P. Knietel [-] )

ŽK: 29. J. Marvan , 35. J. Hadáček , 47. M. Hejl , 78. M. Kálal - 42. J. Toth , 90. R. Szó .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - HRUŠKOVÁ Katka, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: výhra domácích

Filip Hadáček z Milevska chytil formu a obrana soupeře bude mít s tímto mladým talentem velice velké problémy.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza