0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 13:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semické trápení nemá konce. Body veze nováček


Branky


24

Semice měly na svém kontě po čtyřech duelech nula bodů a v sobotním utkání pátého kola k nim zajízděl nováček z Třebětic, který chtěl navázat na vítězství nad strakonickým Juniorem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start, a pak hlídat!

Právě začátek zápasu zvládli lépe hosté a už po třiceti vteřinách se mohli radovat z branky, kterou vstřelil Martin Kelbler. Motáci se dostali do rychlého vedení a narušili tak domácím úvodní tlak, který tak začínal již se ztrátou. Bohužel ale pro domácí dodala vstřelená branka hostům klid na kopačky a v prvním poločase byli domácí prakticky bez šance. 

To druhý poločas už byla jiná písnička a Semice dokázali zatlačit soupeře z Třebětic. Chyběla tomu ale vyložená šance, na kterou se domácí natrápili. Chybělo potřebné nasazení, a když už přišla šance vyrovnat po standardní situaci, tak Marek Valach, po zpětné přihrávce od Holuba, napálil pouze tyč Pokorného branky. Postupem času domácí museli otevřít více hru a na to čekali dobře bránící hosté, kteří zvládli závěr utkání na jedničku. V 79. minutě nejprve využil ztrátu domácích Filip Nehyba a v úplném závěru utkání napodobil útočníka hostí i kapitán Roman Nehyba. Třebětice tak získaly druhé vítězství v řadě, které uhrály v Semicích poměrem 3-0. Naopak Semice nadále zůstávají bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Jaroslav Vondrášek - trenér: Po třiceti vteřinách jsme prohrávali 0:1, zbytek zápasu jsme se marně snažili dobýt soupeřovu branku, trefili jsme břevno, tyč, ale gól jsme nedali. V závěrečných dvaceti minutách jsme hráli vabank, otevřeli obranu a vsadili na útok, soupeř toho využil a dvěma přesnými zásahy nás přišpendlil na dno tabulky. Herně jsme možná byli aktivnější, ale střelecká potence byla na straně soupeře.

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Na Semicích bylo vidět, že už tu sérii proher chtějí zlomit. Počáteční tlak jsme ale dokázali zchladit brankou v první minutě utkání. První poločas jsme byli lepším týmem, ale druhý poločas začali lépe domácí a dvacet minut nás tlačili. Tlak ale postupně opadl, a v závěru jsme dokázali dvakrát do otevřené obrany skórovat. Paradoxně asi zatím po nejslabším výkonu máme důležité tři body s těžkým soupeřem.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] (75. J. Řezáč [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , Š. Hrdlička [-] , L. Holub [-] , M. Valach [-] (53. D. Buchtele [-] ) , J. Forman [-] (46. M. Císařovský [-] ) , M. Pohnán [-] , J. Sádlo [-] (82. J. Linhart [-] ) , J. Keclík [-]

FK Sokol Třebětice
A. Pokorný [-] - M. Kelbler [-] (87. M. Štěpán [-] ) , F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] (75. F. Solař [-] ) , V. Habr [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , J. Chvátal [-] (66. R. Tříletý [-] )

ŽK: 25. L. Holub , 41. M. Pohnán - 64. V. Habr , 83. M. Kelbler , 89. F. Nehyba .
Hráči zápasu: M. Kelbler .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - PEČENKA Miroslav, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra hostů

Třebětice hrají krásný kombinační fotbal, ale Semice jsou velice bojovné mužstvo, které potřebuje uhrát body. Tipuji výhru hostů 2:1

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích