Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítovec, postrach Rokycan: Soběslav bez zaváhání uhájila tři body


Branky


20

Velmi jednoznačný průběh mělo utkání mezi domácí Soběslaví a Rokycany, které v tomto kole zastaly roli hostujícího celku. Jakkoli finálnímu výsledku absolutně nenasvědčoval vyrovnaný poločas, druhá půle už byla zcela v režii domácích, kteří tak utkání zaslouženě ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle bez branek

Celý tento duel ale začal poměrně vyrovnaně, kdy oba týmy nemohly pomýšlet na víc, jak jeden bod za případnou remízu. Jak herně, tak kombinačně se jednalo o velmi vyrovnanou záležitost, kterou vlastně vždy dokázaly zkrotit obrany obou týmů.


Nebylo tak velkým překvapením, že první půle skončila klasickým fotbalovým výsledkem 0:0.

Volání divočiny

Někdo občas zapomene v práci telefon, někdo hodiny, no a někdy se tým zapomene v šatně. Přesně to byl případ rokycanského celku, který absolutně nezvládl druhou půli utkání. Poprvé se prosadil, velmi brzy po začátku, Jan Vítovec, který tak otevřel skóre utkání.


O druhou branku se v zápětí postaral Dominik Dumbrovský, a domácí tak ve dvaapadesáté minutě vedli o dvě branky. Na závěrečnou katastrofu stačily pouhé dvě minuty, kdy se prosadil Jan Vítovec. Ten tak v jedenašedesáté minutě přidal třetí gól, a o minutu později se mohl radovat z vlastního hattricku.


Soběslav si tak na domácí půdě nakonec zcela jednoznačně poradila s Rokycany, kterým patří šestá příčka. Soběslav je aktuálně devátá.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Dan Houdek: První poločas si myslím, že jsme odehráli velmi dobře, měli jsme minimálně na bod, možná na víc. Nevím, co se stalo v šatně, ale blackout ve druhé půli absolutně nechápu, a nevím, co k tomu říct. Doufám, že jsme dostali facku, že na krásu po vápno se nehraje. Soběslav získala zaslouženě 3 body, a my získali ostudu na cestu domů. V Katovicích máme co napravovat.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - P. Bouchal [-] , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] (85. J. Větrovský [-] ) , V. Hoffmann [-] - D. Pravda [-] (75. V. Dvořák [-] ) , O. Boucník [-] (85. D. Maršík [-] ) , D. Dumbrovský [-] (69. M. Coufal [-] ) , F. Vaněk [-] - J. Vítovec [-] (75. F. Švec [-] ) , T. Hájek [-]

FC Rokycany
L. Růžička [-] - J. Hereit [-] , L. Titl [-] , R. Pražský [-] (62. L. Pergl [-] ) , J. Matas [-] , M. Smíšek [-] (70. M. Černý [-] ) , D. Lehký [-] (78. J. Procházka [-] ) , J. Laubr [-] (62. S. Horváth [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , M. Nový [-] (70. D. Pracht [-] )

ŽK: 92. T. Hájek .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: JAKL Tomáš - VOJÁČEK Lukáš, WULKAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích