Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram připravila Soběslav o další body: Vysoká výhra zajistila Středočechům vedení v soutěži


Branky


20

Utkání, které přepsalo dosavadní průběh Divize A. Zatímco pražská Aritma poprvé v sezóně padla, Příbram pokračuje ve výkonech, které v současnosti stačí na průběžnou první pozici. Soběslav se prozatím v soutěži hledá, a tento výsledek zaparkoval celý tým na průběžné čtrnácté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v půli poměrně divoko

Za prvních 45 minut jsme měli možnost vidět několik velmi povedených akcí, a také čtyři branky, které ale většinou nepřispěly k radosti bez mála dvěma stovkám fanouškům, kteří na utkání dorazili. Z velké většiny totiž padaly branky právě do jejich sítě.


Celý gólový večírek započali hosté brankou v šestadvacáté minutě, kdy se prosadil Theodoros Andronikou, a poslal tak Příbram do vedení. Na jeho branku navázal další z cizinců v sestavě hostů. Ve 34. minutě udeřil Nkwinga Winny Loic, a ano, opravdu jsem musel přemýšlet, jakým způsobem větu postavit, aby se jméno obešlo bez skloňování. O minutu později už to vypadalo z pohledu domácích opravdu smutně, neboť na náskok tří branek zvýšil Jakub Štěpánek.


O jedinou domácí radost první půle se tak postaral Filip Vaněk, který snížil na poločasových 1:3.

Druhá půle drama nepřinesla

Nelze ale upřít snahu domácích o alespoň nějaký bod. Byla to právě Soběslav, která do druhé půle vstoupila o poznání aktivněji, a hráči dokázali Příbram dostat pod velmi nepříjemný tlak.


Díky tomu se v padesáté minutě podruhé v utkání prosadil Filip Vaněk, snížil na rozdíl jediné branky, nicméně to byla od domácích poslední jiskřička naděje.
Příbramský David Krch opět zvýšil vedení hostů- v 79. minutě to tak bylo 2:4, a na konečných 2:5 upravil z penalty v 91. minutě Krasniqi Ledian.


Příbram tak zvládla i toto utkání, a vyšplhala se na průběžné první místo tabulky Divize.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Hoffmann [-] , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] (78. F. Švec [-] ) , J. Větrovský [-] (71. M. Hromada [-] ) - D. Pravda [-] , P. Bouchal [-] , D. Dumbrovský [-] (78. V. Dvořák [-] ) , F. Vaněk [-] - J. Vítovec [-] (71. M. Coufal [-] ) , T. Hájek [-]

FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - M. Procházka [-] (55. M. Šurýn [-] ) , W. Nkwinga [-] , T. Andronikou [-] , D. Krch [-] (87. J. Čížek [-] ) , E. Antwi [-] (61. H. Gerža [-] ) , J. Štěpánek [-] (87. L. Krasniqi [-] ) , C. Biricz [-] , L. Lisý [-] , V. Makarchuk [-] , A. Kareš [-]

ŽK: 90. T. Kubart - 87. L. Lisý .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: Pálek Ondřej - FENCL Jakub, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Jakub Blažek
Tip experta: výhra domácích

Soběslav předvede dobrý výkon, který vyústí plným počtem bodů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích