A. Demeter 15. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby na velodromu nepoznalo vítěze: Petřín si s Doubravkou body rozdělil


Branky


15. A. Demeter (p.) - 42. J. Blažek
22

Souboj dvou velmi blízkých týmů mohl být soubojem, který by mohl být pro domácí Petřín jakýmsi znovuzrozením. Jakkoli se tým netají ambicemi na přední příčky, start letošního ročníku je pro Petřín poměrně proměnlivý. S jednou výhrou a jednou porážkou se tak petřínští fotbalisté ocitali na vlně středu tabulky. Tento stav ale platí i po třetím kole. Souboj dvou plzeňských celků skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branky rozhodnuto už v půli

Tři sta šedesát diváků tak mělo možnost za pěkného počasí sledovat po všech stranách vyrovnané utkání, kterému konečná remíza slušela zřejmě ze všeho nejvíce. Oba celky se předvedly jako velmi aktivní, a tak jsme sledovali několik velmi zajímavých příležitostí na obou stranách hřiště.


Vyrovnaný stav poprvé v utkání zvrátil Aleš Demeter, který v patnácté minutě vyslal domácí Petřín do vedení, a výrazně tak zlepšil náladu vedrem umírajícím fanouškům. Utkání pokračovalo ve velmi zajímavém rytmu, které bavilo nejednoho diváka, a bylo opravdu radostí pozorovat taktickou válku obou týmů. Vzato čistě statisticky měl více šancí domácí tým, ale na výsledku to poznat nebylo, jelikož Doubravka dokázala těsně před koncem první půle vyrovnat. Dvaačtyřicátá minuta a velká vzpruha pro hosty díky Jakubu Blažkovi.


První poločas tak přinesl mnoho zajímavých příležitostí, a také vyrovnaný stav, který vydržel i po celou druhou půli.

Šance šanci střídala, výsledek ale beze změn

Druhý poločas byl rovněž symbolikou velké vyrovnanosti, jakkoli bychom mohli namítat to, že i ve druhé půli měli lehce navrch domácí. Jejich pokusy ale Doubravka dokázala velice efektivně neutralizovat, a sama přišla s několika příležitostmi, které ale branku nepřinesly.


Herně velmi vyrovnané derby tak přineslo zasloužený vyrovnaný výsledek, který nijak zásadně neproměnil průběžnou tabulku. Doubravka se nachází v jejím lepším středu, a Petřín Plzeň je zatím, mírně za očekáváním, u chvostu první desítky.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Jan Pleticha: Zápas se Sencem nám na začátku vycházel tak, jak jsme si před zápasem řekli a relativně brzo šli do vedení. Senco jsme k ničemu nepouštěli, a měli ještě další příležitosti ke vstřelení druhé branky, ale bohužel se nám to nepovedlo, a naopak jsme chvilku před poločasem inkasovali gól do šatny. Ve druhé půlce jsme měli lehce navrch, ale z vypracovaných šancí jsme gól nedali. I když jsme chtěli a mohli vyhrát tak bod z derby se vždy počítá.




Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] (83. M. Vanc [-] ) , A. Kohout [-] , P. Bednář [-] , P. Klich [-] , J. Mudra [-] , J. Vodrážka [-] (61. O. Vinkler [-] ) , J. Treml [-] , J. Flachs [-] (83. L. Maxa [-] ) , V. Lisý [-] , L. Nový [-] (61. Z. Šimáně [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Uzlík [-] (73. M. Ungr [-] ) , V. Fleissig [-] (46. D. Novák [-] ) , L. Roubal [-] , J. Blažek [-] (66. D. Hendrych [-] ) , P. Zajíček [-] , J. Česák [-] , M. Mlynařík [-] (73. D. Kalina [-] ) , R. Novák [-] , P. Krejčí [-] , M. Nový [-] (46. M. Patrovský [-] )

ŽK: 30. V. Lisý , 78. J. Flachs - 46. M. Nový , 81. D. Hendrych .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - ŽUREK Roman, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Lukáš Karlíček
Tip experta: remíza

Očekávám remízu, protože to bude vyhrocený zápas, a Petřín nebude chtít doma ztratit

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích