1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání s nepříznivým výsledkem: Tachov přidal druhou porážku, slavil Jindřichův Hradec


Branky


22

Na pohled velmi vyrovnané utkání přineslo střetnutí Tachova a Jindřichova Hradce. Oba týmy předvedly velmi na oko líbivý fotbal, a tak si téměř tři stovky diváků bezesporu přišlo na své. Výsledek ale nakonec slavili hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli jen s malým náskokem

Domácí i hosté od samého počátku utkání předvedli poměrně mnoho zajímavých akcí, z nichž ale žádná neskončila brankou. Dostavilo se tak klasické sportovní "Nedáš, dostaneš." Do vedení se tak dostali domácí díky brance Filipa Votavy v patnácté minutě utkání.
Do konce první půle již nepadla žádná branka, a tak do šaten domácí odcházeli s lehkou ztrátou.

Hosté utkání dotáhli do konce bez zaváhání

Druhá polovina utkání přinesla branek o poznání více, avšak bohužel, v očích domácích fanoušků, to na obrat ani omylem nestačilo. Většina branek totiž padla do domácí sítě. Filip Votava se vytáhl druhou brankou utkání ve třiašedesáté minutě, a na jeho trefu navázal Roman Mischink v 68. minutě utkání.


Za nepříznivého stavu 0:3 nakonec domácí fanoušky potěšil kosmetickou úpravou Danyil Bulaiev, který v sedmdesáté minutě korigoval na konečných 1:3 z pohledu domácího týmu.


Tan tak, spolu s Domažlicemi B, nezískal ještě ani bod, a opanuje 15. příčku. Jindřichův Hradec je aktuálně desátý.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták: První poločas byl vyrovnaný, hosté hrozili rychlými přechody do útoku. My jsme ale také měli zajímavé akce, bohužel jsme žádnou z nich nedotáhli do konce. V útoku jsme se trochu hledali, absence dvou našich útočníků byla znát. Poločas rozhodla branka šikovného Votavy, který se obtočil kolem našeho stopera a z otočky to trefil pod břevno. V poločase jsme vystřídali dva hráče. Od úvodu druhého poločasu jsme zatlačili hosty před jejich branku, získali jsme převahu a vypadalo to, že brzy vyrovnáme. Obrovskou šanci spálil Nieves a nedáš, dostaneš se znovu potvrdilo. Prakticky z protiútoku jsme po další výborné akci Votavy znovu inkasovali. Přesto jsme se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale dostali jsme branku z rohu. Snažili jsme se hrát dál, nakonecjsme i branku dali, ale síly na zvrat už jsme neměli. Hosté zvítězili zaslouženě. Byli lepším týmem. Vstup do sezóny se nám nevydařil, absence pěti hráčů byla až příliš znát. Znovu se nám navíc zranil hned v úvodu utkání Jára Šroub, takže další hráč na marodce. Na to, že je start soutěže, je toho už trochu moc. Nezbývá, než se s tím poprat, věřit a pracovat dál...




Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - D. Frank [-] , M. Braun [-] , P. Sláma [-] , T. Vejvoda [-] , J. Šroub [-] (52. G. Nieves [-] ) , M. Šoul [-] , J. Brejcha [-] (46. V. Mráz [-] ) , P. Kořínek [-] , J. Viterna [-] , Z. Sloup [-] (46. D. Bulaiev [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - M. Mischnik [-] (87. Z. Wölfl [-] ) , O. Praveček [-] (88. T. Cypra [-] ) , J. Madar [-] (71. J. Jaroš [-] ) , F. Waník [-] (71. P. Hauser [-] ) , M. Rezek [-] , M. Janák [-] , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , A. Licehamr [-]

ŽK: 28. M. Mischnik .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Kastl Jan - LANGMAJER Lukáš, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Ondřej Lang
Tip experta: výhra domácích

Souboj nováčků, kteří postoupili, věřím spíše Tachovu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tachov si body vzít nenchá a Hradec, který mál vysoké ambice posadí na zadek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích