2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišanský bod ze Zavidova bude zřejmě málo


Branky


14

B-tým Zavidova si mohl užít posledního zápasu před dokopnou bez nervů. To se nedá říct o soupeři z Lišan. Zelenobílí museli vyhrát, pokud se chtěli v soutěži zachránit. Dvougólové manko i díky zbytečnému vyloučení Marka Havla dotáhnout dokázaly, klíčová vítězná branka ale chyběla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Havel, hrající trenér: S Lišany to byl můj poslední zápas v Zavidově jak z pozice trenéra, tak hráče. Chtěl jsem se rozloučit vítězně, což se bohužel nepovedlo, ale za konečnou remizu můžeme být rádi. První poločas byl z naší strany velmi dobrý, na jeho konci ale přišlo zbytečné vyloučení a druhý poločas ovládly Lišany, které dokázaly vyrovnat. Klukům v Zavidově chci popřát, aby se jim dařilo, moje kroky povedou jiným směrem.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, kapitán: Po změně úředního výkopu jsme ztratili Medřickeho do zápasu, ve kterém se hrálo o všechno a bylo to znát. První poločas byl hrůzostrašný z našeho pohledu, Zavidov byl nebezpečný z každé situace, kdy jednoduše překonával naši obranu nákopem na Horváta. Zlom přišel po nesmyslném zákroku mladého Havla na Hanzla. Od té doby už to bylo o nás, zda se dokážeme dostat do zápasu. To se nám povedlo , ale v době, kdy jsme srovnali na 2:2, jsme nepokračovali a mysleli si, že třetí gól tam spadne sám. Teď už musíme jen doufat, že Senomaty urvou výhru s Olešnou příští týden v dohrávce.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
J. Kukla [-] - J. Jelínek [-] , M. Havel [-] , P. Šíma [-] , Z. Šmíd [-] (55. J. Kraus [-] ) , T. Urban [-] (55. R. Samson [-] ) , M. Havel [-] , M. Horvát [-] , J. Hanych [-] , J. Křivohlavý [-] , T. Diepold [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] , R. Žalud [-] , J. Hildebrand [-] (68. T. Kováčik [-] ) , F. Laki [-] , V. Mutinský [-] , P. Kindl [-] , J. Paseka [-] (85. V. Hamouz [-] ) , T. Hrbek [-] , J. Feher [-]

ŽK: 90. V. Hamouz . ČK: 43. M. Havel .
Hráči zápasu: M. Havel - V. Mutinský .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brožek Tomáš - BENEŠ Adam, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Robert Grill
Tip experta: remíza

Záleží, jak se Zavidov sejde. Lišany potřebují nutně bodovat. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích