0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 14:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá se proti béčku Zavidova sama připravila o body


Branky


38. M. Havel (p.) , 44. R. Vanický , 85. M. Krejčí
13

Do konce soutěže zbývá už jen pár kol a Čistá stále čeká na první vítězství. To mohla zaznamenat v domácím zápase proti rezervě Zavidova. Hostující celek se ale prezentuje kvalitním fotbalem, a tak čekal na domácí hodně těžký úkol. Ale rozhodně ne nesplnitelný, protože zavidovské béčko nehrálo vůbec dobře a Čistá mohla rozhodnout z několika gólovek! Musela by je ale proměnit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysvobození z penalty

Oba celky na nic nečekaly a ihned se dostávaly do šancí. Nebezpečná byla především hned ta úvodní zavidovská, ale Klouček v pádu rozvlnil pouze boční síť. Na druhé straně nepovedeným centrem Kašpar překvapil Sekyru, který zaskakoval za zraněné kolegy, ale míč skončil těsně vedle. V další příležitosti domácích posunul Wittmann míč vedle sebe do náběhu z druhé vlny na Bedenka, ale ten pálil pouze do středu branky. Hosté zahrozili nadýchanými centry do ohně, k zakončení jim ale vždy chyběl jeden krok.

 

Z další akce zavidovského béčka se už podařilo ohrozit branku, to když dostal míč do náběhu Horvát a z pravé strany vápna orazítkoval střelou přes Kratochvíla břevno. Dosud největši šance, ba dokonce ložená tutovka, přišla ve 21. minutě. Denk dostal míč za obranu, pokryl si ho před dotírajícím obráncem a ve stoprocentní šanci přeloboval jak Sekyru, tak i jeho branku, a to hned o několik metrů!

 

A málem přišel trest! Domácí tým ale podržel Kratochvíl, který nejprve zlikvidoval nebezpečnou střelu ze své pravé strany a poté vlétl i do nebezpečně letícího centru z rohového kopu. Ve 37. minutě se ale v čisteckém vápně proti pravidlům provinil kapitán R. Votroubek, který ve snaze zasáhnout míč trefil protihráče a sudí Vodrážka odpískal stoprocentní penaltu ve prospěch hostí. K té se postavil hráč minulého kola Havel a přízemní ranou k tyči otevřel skóre - 0:1.

 

Čistá mohla rychle odpovědět tím nejlepším možným způsobem, ale zakončení jednoho z domácích uvnitř vápna jen těsně minulo zadní tyč! A tak přišel další trest na druhé straně. Krásně sehraný signál z rohového kopu domácí nepřečetli, Vanický na zadní tyči přetlačil svého strážce a gólem do šatny pojistil vedení - 0:2. Zavidov i přes dvougólový náskok nehrál povedené utkání, naopak Čistá se snažila, ale doplatila na neproměněné šance.

 

 

Neproměněné tutovky mrzely

Druhý poločas začal pro Čistou velmi dobře. Dlouhý míč za obranu našel Bedenka, který postupoval ze strany sám na Sekyru. Jeho přízemní pokus ale zavidovský brankář vytěsnil nohou a při dorážce mu pomohla obrana. Na druhé straně se musel vyšplhat do vzduchu Kratochvíl, který také likvidoval těžkou střelu. Bedenk byl i u další gólovky svého týmu, to když se elegantně uvolnil středem hřiště a posunul míč za obranu na Lukáše. Proti němu ale včas vyběhl Sekyra a vyhnal ho ze střeleckého úhlu.

 

Dalším hráčem, kdo vyzkoušel schopnosti hostujícího gólmana, byl stoper J. Votroubek. Ten se s ničím nemazal, prošel z pozice středního obránce až na půlku půlky, ze které práskl do míče a jedovatým projektilem nadělal Sekyrovi hodně práce! Právě čistecký stoper byl na hřišti k nepřehlédnutí, úplně vymazal Horváta s Havlem a i ze své pozice byl nebezpečný. Při zavidovské defenzivě stálo štěstí pří závaru po autovém vhazování, kdy prolétl míč jen těsně vedle zadní tyče. Zavidov až moc polevil a toho využili domácí, kteří si vypracovali další tutovku.

 

J. Votroubek zatáhl míč po pravé straně k vápnu a hledal pod sebou nabíhajícího Denka. Před ním zívala prázdná branka, ale Denk podruhé v utkání z těsné blízkosti mířil nad! A aby toho nebylo málo, Denk si to zopakoval potřetí. Bedenk vybojoval míč před vlastním vápnem, poslal do běhu J. Votroubka, který postupoval až do zavidovské šestnáctky, kde našel pod sebou opět zcela neatakovaného Denka, ale ten trestuhodně promáchl a o moc lépe na tom nebyl ani hráč na zadní tyči, který pálil nad.

 

Čistá v této sezóně ještě nevyhrála a tady vidíme proč... Šance si domácí dokázali vytvořit, místy své soupeře v zápase i přehrávají, ale chybí to podstatné - góly. Poslední minuty už domácí, zdrceni neproměněnými šancemi, pouze dohrávali, ale za zmínku stojí ještě jeden moment. Krejčí se dostal k odkopu z čisteckého vápna dříve než skluzující Denk, navedl si míč před vápno a pravačkou krásným obstřelem vymetl šibenici - 0:3. Utkání se už jen dohrávalo a všechny body po zajímavé bitvě putovaly do Zavidova.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Roman Votroubek, kapitán: Zápas jsme si prohráli sami. Neschopnost proměnit vyložené šance nás opět srazila dolů a vzala nám tu šanci na body. Zavidov v prvním poločase měl více ze hry a dal dva góly. Ve druhém poločase jsme více hráli my, bohužel bez efektu vstřelené branky. I tak chci všem klukům poděkovat za nasazení a bojovnost. Stejně tak i naším fanouškům, kteří nás podporují.

FC 05 Zavidov B
Martin Havel, trenér: Věděli jsme, že je Čistá poslední a má jen jeden bod. Říkal jsem klukům, abychom soupeře nepodcenili, abychom od začátku zápasu jezdili po prdeli a přistoupili k tomu s pokorou, ale stal se přesný opak. Kdyby měl soupeř v útoku někoho jiného, mohl nám dát klidně pět gólů. To, co domácí neproměnili, to nebylo možné. V kabině jsme si k tomu něco řekli, protože nás výkon byl hodně špatný. Kdo mě zná, tak ví, že jsem kliďas. Takže byla bouřka a prvních pětadvacet minut kluci hráli to, co jsem po nich chtěl, ale poté jsme hráli zase hrozně. V domácím dresu vynikal stoper Jirka Votroubek, takového frajera bych chtěl do mančaftu. V prvním poločase jsme šli do vedení z penalty a do kabin jsme přidali krásný gól po nacvičeném signálu. V závěru pak Milan Krejčí trefil další pěkný gól. Jediné, s čím jsme spokojený, tak jsou tři body. Příští týden nás čeká Lužná a jestli takhle budeme hrát, tak jsme bez šance.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Fidler [-] , P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] , A. Lauber [-] (78. P. Richter [-] ) , L. Milan [-] , R. Votroubek [-] , M. Průcha [-] , P. Kašpar [-] , R. Wittmann [-] , D. Denk [-]

FC 05 Zavidov B
A. Sekyra [-] - M. Krejčí [-] , T. Diepold [-] , E. Pšenička [-] , M. Havel [-] , M. Zuda [-] (70. J. Kraus [-] ) , D. Štiller [-] , J. Klouček [-] (56. T. Urban [-] ) , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] , M. Horvát [-]

ŽK: 42. P. Kašpar , 82. P. Richter - 71. M. Horvát , 84. M. Havel .
Hráči zápasu: J. Votroubek - M. Krejčí , R. Vanický .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - GEBOUSKÝ František (N), BLECHA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nemůžu jinak než dát výhru Zavidova.

11. 5. 2023 11:15
Jako každý zápas tuhle sezónu nemůžeme podcenit, ačkoliv má Čistá pouze 1 bod, tak hrají dobrý a nepříjemný fotbal, pokud chceme stále bojovat o horní příčky, musíme jasně zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů