0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Kněževsi rozhodl gól Ondřeje Pavlíčka do šatny


Branky


15

Duel mezi hostující Lužnou a domácí Kněževsí nenabídl příliš pěknou fotbalovou podívanou. Fotbal se hraje na góly a těch příchozí diváci také mnoho neviděli. Tento zápas nakonec rozhodla branka do šatny z kopačky Ondřeje Pavlíčka, který rozhodl o hubeném vítězství Sparty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující gól do šatny

Při pohledu na tabulky byl papírový favorit jasný, na hřišti už to ale tak jasné nebylo. Kněževes hrozila ze standardních situací, které posílal do ohně Vrábík a na jeho rohlíčky si naskakovali zkušení domácí hráči v čele s Plačkem. Naopak Lužná hrozila z brejků tažených převážně J. Vejvodou. Oba celky si vytvořily příležitosti, které volaly po gólu, ale na první branku se dlouho čekalo.

 

Tou možná největší byl samostatný nájezd domácího Kříže, který ale brankou neskončil a to Kněževes v kabině mrzelo, protože ve 43. minutě přišel doslova gól do šatny. Mezei poslal z obranné poloviny dlouhý míč za kněževeskou obranu, kde se po podklouznutí obránce dostal míč na kopačku O. Pavlíčka. Ten se uvolnil kolem bránícího hráče a podél Lennera mířil přesně - 0:1.

Odpověď nepřišla

Ve druhém poločase bylo stále o co hrát. Každá šance tak byla pro oba celky důležitá. Luženskou obranu držel stoper Koloc, který měl při standardkách mnoho práce, ale vedl si na výbornou. Kněževes chtěla vyrovnat, hnala se za vyrovnávací brankou, ale to nejdůležitější tomu stále chybělo. Lužná chtěla přidat pojistku a dohrát utkání v klidu, ani Sparta se ale svého přání nedočkala.

 

Místy to byl spíše boj, pohledných kombinací zase tolik vidět nebylo, ale rozdíl jedné branky stále hnal domácí celek kupředu. K bodovému zisku jim ale chyběla branka, která nepřicházela. Nepomohlo ani vysunutí Vrábíka na hrot. Další branku tento zápas nenabídl, a tak o vítězi rozhodla ta z první půle z kopačky O. Pavlíčka.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Zápas pro nás hodně nešťastný. V prvním poločase jsme si vytvořili tři gólové příležitosti, ale neproměnil jsme je a to rozhodlo o celém zápase. Když Jirka Kříž neproměnil samostatný nájezd na brankáře, tak jsem říkal Vendovi Kynclovi na lavici. „Víš, jak končí tyto zápasy, kdy se nepromění loženky?“ A on mi odpověděl. „Ano, prohrajeme 1:0.“ A tak se taky stalo. Tím vůbec nechci říci, že Lužná nic neměla, naopak její každá brejková situace vedená převážně Vejvodou byla velmi nebezpečná. Klukům nemůžu vytknout snahu, zápas nikdo z nich nevypustil, ale jak jsem jim řekl. Chybí nám ta přidaná hodnota.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, střídající hráč: Zasloužené tři body, všichni zaslouží pochvalu za bojovnost. Akorát jsme si to neproměněnými šancemi zkomplikovali a až do konce zápasu se báli o výsledek.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , P. Komžik [-] (56. V. Kyncl [-] ) , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] (73. J. Žemlička [-] ) , P. Čihař [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - J. Vejvoda [-] , O. Pavlíček [-] (50. J. Stehlík [-] ) , M. Pokorný [-] (46. J. Staněk [-] ) , R. Pokorný [-] , J. Špička [-] , R. Grill [-] (90. R. Šnajdr [-] ) , J. Kolínský [-] (86. J. Pěchoček [-] ) , M. Koloc [-] , P. Mezei [-] , D. Vejvoda [-]

ŽK: 70. P. Čihař , 76. L. Fiška - 67. P. Mezei .
Hráči zápasu: P. Čihař - M. Koloc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - BENEŠ Jan, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Bětka Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Ani jeden tým nezažívá jaro podle představ. Zatímco Lužná řeší, zda se udrží na předních příčkách, Kněževes je namočena v sestupových vodách. I když domácí budou nepříjemným soupeřem, favorit si po vyrovnaném boji odveze všechny body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích