3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani nejlepší výkon jara Čisté na oslabené Žehrovice nestačil


Branky


18. J. Volf , 67. S. Neroda , 87. M. Kmeť - 11. J. Votroubek
14

V roli jasného favorita nastupovali hráči Mšeckých Žehrovic k domácímu utkání proti Čisté. V souboji prvního s posledním týmem tabulky byly karty jasně rozdány, ale na hřišti se s nimi pěkně zamíchalo. Do vedení šla Čistá, která odehrála vůbec svůj nejlepší zápas minimálně jara. Ani to ale nestačilo a domů odjížděla bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Čisté

V sestavě Mšeckých Žehrovic znovu nenajdeme kapitána Elsnice nebo kanonýra Kočího, naopak se v dresu prvního celku tabulky ukázal po delší době navrátilec do sestavy Volf. Netrvalo vůbec dlouho a domácí se dostali do obrovské šance, ale Škutchan propadlý míč na zadní tyči poslal těsně vedle zadní tyče. A jelikož i další zakončení domácích gólem neskončilo, Kratochvíl kryl střelu na přední tyč, tak přišel trest. V 11. minutě se k přímému kopu zpoza vápna postavil J. Votroubek mladší a krásnou ranou přes zeď rozvlnil síť - 0:1.

 

Další gól měl na kopačce Škutchan, který si naběhl na centr z přímého kopu do nebezpečného místa mezi penaltou a malým vápnem, ale v dobré pozici pálil nad. Domácí to nemuselo mrzet, protože se vyrovnání přeci jen dočkali. Krátce po čtvrt hodině hry si elegantně obhodil protihráče Lukáč a posunul míč do levé strany, kde byl Mich. Kmeť. Ten se prohnal kolem svého strážce do vápna, kde našel Volfa. Ten se uvolnil k zakončení a přesnou střelou k tyči z úrovně penalty srovnal - 1:1.

 

A netrvalo vůbec dlouho a Mšecké Žehrovice mohly jít do vedení. Jindra vyhrál souboj s J. Votroubkem, prohnal se obranou a z hranice vápna zakončil. Ve velmi dobré pozici ale napálil míč vysoko nad a skóre se neměnilo. Čistá ale nadále kousala. Dokázala si vytvořit několik příležitostí, ale Kolek se překonat nenechal. Domácí brankář ukázal své kvality proti střele z hranice vápna, která letěla přesně k tyči, ale zkušený gólman tygřím skokem odmítl další gól za svými zády. První poločas tak neměl vítěze.

Výkon jara body nepřinesl

Čistá vycítila naději na body, i když hrála na půdě prvního celku tabulky, který si byl vědom velmi dobrého výkonu svého soupeře. A právě hosté se dostali ze začátku druhé poloviny do obrovské šance. Přesný míč z vlastní poloviny obdržel do náběhu Denk, který se z levé strany dostal přes bránícího hráče do vápna, navedl si míč do velmi dobré pozice, ze které ovšem mířil trestuhodně vedle. Záhy mohl přijít trest, ale Kratochvíl předvedl skvělý zákrok a při dorážce byl s obranným blokem včas připraven velmi dobře hrající stoper J. Votroubek.

 

Po hodině hry ale ani on nestačil zabránit brance domácího celku. Čerstvý Neroda zakončoval na hranici vápna, míč se otřel o bránícího J. Votroubka a mířil přesně k tyči, brankář Kratochvíl neměl šanci zareagovat - 2:1. Trochu šťastná branka domácí celek trochu uklidnila, ale stále se museli mít svěřenci Jana Zíky na pozoru. Především brankář Kolek, který měl při padající hlavičce Denka dobře postavenou branku a míč skončil na břevně.

 

Čistá odehrála velmi dobré utkání, byla nepříjemným soupeřem a vytvořila si dost šancí, které ale neproměňovala a to byl kámen úrazu. Mšecké Žehrovice své vedení v závěru ještě navýšily. Posila z lavičky Mil. Kmeť se na hranici vápna opřel do míče, který před ním skočil a nártem ho poslal do šibenice - 3:1. Domácí neodehráli své nejlepší utkání, ale s absencemi v sestavě se poprali a dotáhli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Museli jsme povolat hráče, kteří za nás chodili dříve, aby šli alespoň na lavičku nebo naskočili na chvilku do zápasu, protože máme hodně absencí, za což jim patří poděkování. Do sestavy se vrátil Honza Volf, který po zranění vydržel něco přes sedmdesát minut. Čistá šla do vedení z přímáku, nám se podařilo vyrovnat a ve druhém poločase dotáhnout zápas do vítězného konce. Čistá tam měla velmi dobré pasáže, i když se občas uchýlila k nákopům. V téhle sezóně proti nám hráli i horší soupeři. Čistá je poslední v tabulce, ale v tomto zápase rozhodně tak nehrála. Příští kolo jedeme do Lužné, kde budeme chtít bodovat.

TJ Čistá
Roman Votroubek, kapitán: Za mě naše nejlepší utkání na jaře. Po celou dobu šlo o vyrovnané utkání a to i přesto, že jsme hráli s prvním mužstvem tabulky. Domácí měli více štěstí v zakončení a tím vyhráli. Našim klukům za bojovnost a nasazení děkuji, zvláště po problémech se skládáním sestavy.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - P. Jindra [-] (84. J. Mayrich [-] ) , V. Lukáč [-] (52. M. Kmeť [-] ) , R. Škutchan [-] (54. S. Neroda [-] ) , O. Zázvorka [-] , J. Volf [-] (73. M. Sammer [-] ) , L. Věprovský [-] , K. Uher [-] , M. Kmeť [-] , M. Bondarev [-] , M. Pokorný [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] , A. Lauber [-] (64. J. Henzl [-] ) , L. Milan [-] , R. Votroubek [-] , F. Blecha [-] , M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , M. Fidler [-] , D. Denk [-]

ŽK: 85. M. Kmeť - 8. F. Blecha , 90. M. Fidler .
Hráči zápasu: M. Kmeť , J. Kolek - J. Votroubek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, KNAP Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Bětka Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Přesto, že se Žehrovicím na jaře až tolik nedaří a aktuálně řeší ještě personální starosti, utkání s poslední Čistou bez ztráty kytičky zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích