Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čistá blízko prvnímu vítězství, zahozená penalta bolela


Branky


12

O první vítězství v této sezóně se v dalším utkání mohla Čistá porvat s Kněževsí. Upřímně řečeno, moc takových týmů už nebude, protože svěřenci Rosti Hertla nezažívají dobré období a proti komu jinému by domácí chtěli toto prokletí zlomit. Byli velmi blízko, fotbal ale někdy není fér a všechny body nakonec putovaly do Kněževsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly Laubera

Čistá měla před sebou velmi důležitý zápas. Záchrana soutěže je nereálná, ale jedno vítězství by si tento snaživý celek zasloužil. A kdy jindy než teď. Utkání moc líbivé nebylo, ale góly padaly. Po čtvrt hodině se do vedení dostala Kněževes. Vrábík poslal přímý kop do šestnáctky, kde míč pouze před sebe nešikovně vyplácl brankář Kratochvíl a Fiška byl ve správný čas na správném místě - 0:1.

 

Domácí celek to nepoložilo, ba naopak! Hned o minutu později bylo vyrovnáno. Těžko říct, zda chtěl Lauber z hranice šestnáctky centrovat nebo zakončovat, každopádně jeho bochánek zapadl až k zadní tyči za Lennera - 1:1. Ve 20. minutě byl obrat dokonán! Obrovskou minelu vyrobil Kejla, který doslova namazal Lauberovi na druhý gól. Čistecký útočník přečetl malou domů na Lennera a podél něj vystřelil Čisté vedení - 2:1.

 

Tato branka zamávala s psychikou hostujícího celku, který čekala velmi těžká písemka. Hned o chvíli později byl znovu míč v kněževeské síti, radost domácích ale netrvala dlouho, neboť se jednalo o útočný faul na brankáře Lennera. Po půl hodině hry se do šance dostali také hosté. Centr R. Čihaře se snesl na hlavu Plačka, který obloučkem mířil těsně vedle.

 

V závěru poločasu zahrál na nervy hostujícího celku sudí Kozák, když rezignoval na zdvižený praporek pomezního sudí a nechal pokračovat čisteckou útočnou akci. Samostatný nájezd na Lennera domácí nevyužili díky návratu bránícího hráče, situace ale pokračovala, Tesař posunul míč vedle sebe na spoluhráče, který ovšem ve stoprocentní šanci selhal! Čistecké vedení tako mohlo být do kabiny ještě o něco větší, ale díky slabému zakončení se tak nestalo.

Vrábík katem Čisté

Polovinu těžké šichty Čistá zvládla, ještě ji ale čekala druhá část. Přímý kop J. Votroubka mladšího z dobré pozice branku nezasáhl, ale domácí měli daleko lepší příležitost k navýšení skóre. Pokutový kop, který na sebe vzal jako správný kapitán R. Votroubek. Čistecký srdcař ale nebyl úspěšný, Lenner jeho pokus přečetl a podržel svůj tým!

 

A to domácí mrzelo. V 78. minutě zahrával přímý kop z půlícího kruhu P. Čihař. Domácí defenziva nedokázala dostat míč z ohně pryč, a tak vše vyřešil sváteční střelec J. Vršecký, který se prorval k zakončení a mířil přesně k tyči - 2:2. Další šok a rána pro domácí přišla v úplném závěru. Kněževes chtěla strhnout vítězství na svou stranu a to se ji nakonec podařilo. Centrovaný míč z levé strany se snášel do míst, kde až moc prostoru dostal Vrábík a netradičně hlavou z hranice malého vápna rozhodl - 2:3.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Roman Votroubek, kapitán: V tomto zápase jsme si body zasloužili. Rozhodla bohužel mnou neproměněná penalta, za což se klukům omlouvám. Hosté měli od začátku více ze hry, dali první branku, na kterou jsme dokázali rychle odpovědět. Potom jsme šli i do vedení po rychlé akci zakončené Adamem Lauberem a v poločase to vypadalo dobře. Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil a pak přišla ta neproměněná penalta. Od té doby jsme začali víceméně bránit výsledek. Bohužel hosté v závěru své dvě šance využili a body si odvezli.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: V naší situaci, kdy jsme v tabulce tam, kde jsme, byla povinnost v Čisté naplno bodovat. Zápas byl kvalitativně pod úrovní okresního přeboru. Moje kluky váha tohoto utkání dost svazovala a zápasem se vyloženě protrápili. Nakonec jelikož Láďa Lenner chytil za stavu 2:1 pro Čistou penaltu, tak konečný výsledek byl pro nás šťastný. Po roce v našem týmu nastoupil Petr Komžík a z našeho kádru byl nejlepší na place.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] , A. Lauber [-] (79. P. Kašpar [-] ) , L. Milan [-] , R. Votroubek [-] , M. Plincner [-] , M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , S. Tesař [-] , D. Denk [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] (92. J. Žemlička [-] ) , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , P. Komžik [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] (89. M. Johan [-] ) , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 29. D. Denk , 58. M. Plincner , 77. P. Bedenk - 54. J. Kříž , 84. P. Komžik .
Hráči zápasu: A. Lauber - L. Lenner , P. Komžik .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - GEBOUSKÝ František (N), ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na jasnou záležitost a tři body pro hosty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů