4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko vstalo z mrtvých, Řevničov srazily slepené góly do šatny


Branky


44. J. Ryba , 45. P. Šnídl , 76. P. Šnídl , 81. J. Urban - 2. M. Kočí , 40. J. Fujera
15

Zajímavý zápas byl k vidění v Městečku, alespoň dle jeho vývoje. Hřiště nebylo v ideální kondici, ale tak i tak bylo pro oba stejné. Hosté se dostali do dvougólového vedení, ale do kabiny přišly dva slepené góly a začínalo se od nuly. Ve druhém poločase prokázali domácí zkušenost, naklonilo se na jejich stranu fotbalové štěstíčko a zápas otočili do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly do kabiny

Zápas otevřela velmi rychlá branka do domácí sítě. Hned ve 2. minutě otevřel skóre pohotový Kočí - 0:1. Stejný hráč se po čtvrt hodině hry blýskl parádní střelou ze střední vzdálenosti, kterou zastavilo břevno. Městečku se příliš nedařilo, pokud se dostalo do vápna, tak nedokázalo pořádně ohrozit branku a navíc inkasovalo podruhé. Hosté ubránili akci soupeře, následoval rychlý protiútok, Fujera se vyhnul skluzu posledního obránce a svoje sólo uklidil o tyč do branky - 0:2.

 

Už se zdálo, že tímto stavem první polovina skončí, ale v Ohnivec aréně bylo ještě veselo. A to především na domácí straně. Ve 44. minutě poslal Šnídl rohový kop do ohně, kde se míč dostal přes Viciana na přední tyči až k Rybovi, které v těsné blízkosti brankové čáry uklízel do prázdné - 1:2. A to nebylo všechno, domácí stihli vyrovnat! Přímý kop na hranici vápna zahrával Šnídl. Tomeš si postavil pětičlennou zeď, za kterou si ale udělal úkrok a pouze přihlížel, jak míč letí na jeho stranu branky - 2:2.

 

Standardky rozhodly

Dramatický závěr prvního poločasu vlil Městečku do žil novou krev a domácí tak mohli zapomenout, že se jim první poločas výkonem úplně nepovedl. Naopak pro Řevničov to byla nepěkná studená sprcha. Jako první ve druhém dějství zahrozil domácí celek. Urban si u střídaček narazil s Otcovským, který poslal neúnavného běžce po lajně. Následoval přesný centr do náběhu na Šnídla, který i díky přispění Tomeše orazítkoval břevno.

 

Další příležitost měl znovu Ohnivec. Otcovského zblokovaná střela uvnitř vápna skončila těsně vedle. V 76. minutě se Městečko už radovalo. Šnídl poslal autové vhazování na kopačku Urbana, ten mu sklepl a domácí snajpr z velkého úhlu utáhl přízemní střelu tak, že skončila přesně na zadní tyči v síti - 3:2. Důležitý gól a pět minut po něm přišel další. A dost podobný! Jen s tím rozdílem, že Urban místo sklepnutí na přední tyči prodloužil míč za sebe a ten skončil za Tomešem - 4:2.

 

Závěr zápasu nabídl ještě nedovolený zákrok stopera Tótha na Urbana a následný pokutový kop, který ale Šnídl neproměnil. Míč poslal vedle a další hattrick si ve své bohaté kariéře nepřipsal. Korigovat skóre mohl na druhé straně ještě Kočí, ale jeho hezký lob skončil na břevně a následnou hlavičku Hanzlíka zlikvidoval Abrahám.

 

Druhý poločas byl ze strany zkušeného Městečka daleko lepší, mělo více ze hry a po zásluze se mohlo radovat. Řevničov měl zápas dobře rozehraný, ale nedotáhl to do úspěšného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: První poločas od nás nebyl moc dobrý. Prohrávali jsme osobní souboje, soupeř dobře bránil. Prohrávali jsme o dva góly, ale v závěru poločasu nám vyšly dvě standardky a vrátili jsme se do zápasu. Ve druhé půli jsme dali další gól po rohu a pak po prodlouženém autu, takže jsme vytěžili z utkání maximum. Po otočce jsem byl spokojený, ale začátek se nám nepovedl.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Zápas jsme začali výborně, poté to bylo vyrovnané utkání, ve kterém měli více šancí domácí, ale žádnou neproměnili. Přidali jsme druhou branku a pak přišla špatná dvouminutovka před poločasem, která zápas asi rozhodla.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - V. Prokop [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] (46. J. Jůna [-] ) , O. Kolísek [-] , V. Zelenka [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , T. Heger [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , J. Murčo [-] , J. Sedlák [-] , J. Sedlák [-] (89. O. Hanzlík [-] ) - J. Čech [-] , L. Vait [-] , J. Husák [-] , M. Beneš [-] - J. Fujera [-] (72. L. Přibyl [-] ) , M. Kočí [-] -

ŽK: 57. V. Prokop , 61. J. Vician , 85. J. Kučera - 29. J. Sedlák , 39. J. Fujera , 65. J. Husák , 88. M. Tóth .
Hráči zápasu: J. Urban , P. Šnídl - M. Kočí , J. Sedlák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠAROCH Jan, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Tady musím dát dvojku. Vím, že to bude velmi těžký zápas, navíc na specifickém hřišti zkušeného Městečka, ale my potřebujeme vyhrát a také vyhrajeme!

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích