Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zavidova doslova vybouchlo s Městečkem


Branky


12

Zavidovská rezerva chtěla dát zapomenout na výsledkově nevydařený zápas v Řevničově a doma proti Městečku bylo vítězství jasným cílem. Zkušený celek hostí ale měl svůj den, naopak domácí se dlouho hledali a za celých devadesát minut se nenašli. Vítězství Ohnivce řídil hattrickem Jiří Urban, kterému pozice útočníka, zdá se, svědčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Šnídla

Kdo přišel jen o pár minut později, tak mu dost možná unikl první a rychlý gól. Urban dostal po lajně dlouhý míč za obranu, našel ve vápně v náběhu Šnídla a ten střelou k tyči nedal M. Štillerovi šanci - 0:1. Domácí byli blízko vyrovnaní. Dlouhý míč za obranu si sklepl Hanych, ale jeho střela rozvlnila pouze boční síť. Mezi třemi tyčemi se v dresu Městečka ukázal uzdravený Abrahám, post brankáře tak měli hosté vyřešený.

 

Po čtvrt hodině hry byl Ohnivec velmi blízko k navýšení vedení. Jůna práskl do míče ze střední vzdálenosti a zazvonilo břevno. Míč se však odrazil do míst, kde byl s dorážkou připravený Šnídl. Ten měl výbornou pozici, ale dorážku poslal těsně mimo. Domácí byli blízko kontaktní brance, ale Abrahám svůj tým podržel a nadále si držel čisté konto.

 

Neproměněná šance mrzela. Otcovský vyvezl míč středem hřiště, píchl ho mezi obránce a tam byl jako první Urban. Hostující kapitán udělal kličku brankáři a pohodlně skóroval - 0:2. Ve 39. minutě byla radost na hostující straně navýšena. Šnídl podržel obránce na zádech, přiťukl Urbanovi a ten střelou na přední tyč propálil brankáře - 0:3.

 

Více první poločas nenabídl. Zavidov si pár příležtostí vytvořil, ale s jeho výkonem nemohla být spokojenost. Především trenér Martin Havel měl svým svěřencům o poločas co vytknout...

Jeden gól byl málo

Domácí kouč sáhl k nevídanému tahu. O poločas se rozhodl udělat hned čtyři změny najednou! Čerstvá krev v domácím dresu měla zvednout výkon, to se ale nekonalo. S parádním zákrokem se musel vytasit M. Štiller, který držel nadále naděje svého týmu nad vodou. Městečko kontrolovalo hru, i přesto ale dovolilo zavidovskému béčku, aby se trochu nadechlo. V 70. minutě si vytvořil palebnou pozici za vápnem čerstvý Žďánský a míč poslal přesně k tyči - 1:3.

 

První gól na domácí straně ale nepřinesl bohužel pro Zavidov vůbec nic. Drama se nekonalo, čas plynul a hosté udeřili ještě dvakrát. V posledí desetiminutovce si navedl míč středem hřiště Šnídl, připravil si palebnou pozici a zpoza vápna mířil přesně k tyči - 1:4. Pár minut po něm dovršil pověstného bůra Urban, když ho našel mezi dvěma obránci ve vápně Ryba a hostující kapitán měl už snadnou pozici - 1:5.

 

Zkušenost v tomto duelu hrála obrovskou roli, Zavidov se do zápasu nedokázal dostat a toho hostující celek využil. V závěru si ještě vylepšil skóre a nakonec z toho byla pro domácí velmi nelichotivá porážka.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Havel, trenér: Blahopřeji klukům z Městečka k vítězství, tři body si zasloužili. Přes týden si k tomu musíme něco říci, předvedli jsme hrozný výkon a takto to dál nejde. Je nepochopitelné, že nás porazí hráči kolem padesáti let a to při vší úctě k ním a k jejich věku. Městečko hrálo dobře, my jsme hráli hrozně neúčelný fotbal. Všechno nám trvalo, vzadu jsme dlouho drželi míč. Nejhorší pro mě je, že jsme si kromě jednoho rohu a jednoho gólu nevypracovali vůbec nic. Každý musí začít sám u sebe. Doufám, že jsme si ty špatné zápasy už vybrali.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Pomohl nám dobrý vstup do zápasu, když jsme po pár minutách šli do vedení. Do konce poločasu jsme přidali další dva góly. Měli jsme problémy se sestavou, připraveno bylo jen dvanáct hráčů a na to všechno se to pro nás dobře vyvíjelo. Pak jsme si to trochu zkomplikovali, domácí snížili, ale my jsme přidali další branky a v pohodě jsme si to pak pohlídali.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Zuda [-] (70. M. Skoupý [-] ) , M. Havel [-] (46. D. Žďánský [-] ) , D. Štiller [-] , M. Horvát [-] (46. M. Krejčí [-] ) , J. Hanych [-] (46. P. Šíma [-] ) , J. Klouček [-] , E. Pšenička [-] , J. Vydra [-] , J. Křivohlavý [-] (46. T. Urban [-] ) , T. Diepold [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , O. Kolísek [-] , V. Zelenka [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (68. J. Chládek [-] ) , T. Heger [-]

ŽK: 14. J. Hadrava .
Hráči zápasu: P. Šnídl , J. Urban , R. Otcovský , J. Abrahám .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Šefara Milan - BENEŠ Petr, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra domácích

Zavidov musí napravit prohru v Řevničově a doma to zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů