0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 13:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty šokovaly v Kněževsi, domácím sudí ukradl penaltu


Branky


60. O. Hula , 82. M. Hranai , 88. P. Holeček
12

Pustověty nevstoupily do jarní části vůbec dobře a část rakovnického fotbalového obecenstva Sokol pomalu odepisovala. Domácí Kněževes byla navíc v roli favorita, v zápase ale vyhořela a dovolila svému soupeři, aby ukončil čekání na vítězství. Duel dost možná ovlivnila situace, kdy všichni kromě hlavního sudí viděli jasnou penaltu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná penalta? Ale kdepak...

Pustověty nemají formu, to se ví. Navíc před nimi byl zápas v Kněževsi proti zkušenému týmu, který nedává body zadarmo. Hostující celek se během utkání jevil daleko lépe než domácí, kteří se mohou ale po právu cítit poškozeni.

 

Za bezbrankového stavu všichni na stadionu kromě hlavního sudí Dominika Svobody viděli, jak brankář Beneš nedovoleně zastavil domácího Plačka, ba dokonce to bylo i slyšet, ale k překvapení všech, i hostujícího celku, se penalta nepískala... První poločas branku nenabídl, a tak bylo jen otázkou, co nabídne zbytek utkání.

Dvougólová pojistka v závěru

Druhý poločas byl o něčem jiném. Co je pro diváka nejdůležitější, začaly padat góly. První padl po hodině hry, když se O. Hula dostal přes Vrábíka a procedil míč kolem Lennera - 0:1. Kněževes se hnala za vyrovnáním, čas ale hrál proti ní a Pustověty nadále držely čisté konto a jednogólové vedení. To sel změnilo v poslední desetiminutovce.

 

Pojistku a klid do zbývajících minut přinesl na pustovětské kopačky Hranai. Domácí obrana pouze přihlížela, jak si útočník Sokola přijímá ve vápně míč, píchne si ho kolem svého strážce a střelou na přední tyč překonává Lennera - 0:2. Aby to pro Kněževes nebylo málo, přišla ještě jedna gólová trefa. Do otevřené obrany šel Holeček spolu s Hranaiem, ten mu naservíroval míč na zlatém podnose a prvně jmenovaný akci ještě vyšperkoval tak, že si položil brankáře a až pak uklízel do odkryté branky - 0:3.

 

Pro Pustověty velmi důležité vítězství, které může tápající Sokol nastartovat. Kněževes nebude vzpomínat na sudího Svobodu v dobrém, protože nařízená penalta mohla utkání posunout do úplně jiného děje. To nemění nic na tom, že hosté byli lepší, šli vítězství naproti a zcela zaslouženě berou tři body.

 

Galerie od Štefana Ferencze a také od Davida Svobody, jehož fotografie si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Pustověty u nás vyhrály zcela zaslouženě, celý zápas byly fotbalovější. Jediný moment, který mě v zápase mrzí, je situace, kdy brankář hostů fauloval Honzu Plačka takovým způsobem, že penaltu signalizoval i pomezni rozhodčí, celý stadion slyšel, jak to cvaklo, ale hlavní byl jiného názoru. Bylo to za stavu 0:0 a já to vidím jako hrubé ovlivnění zápasu.

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Konečně se nám podařilo získat potřebné tři body. Všichni kluci zaslouží pochvalu, protože utkání srdečně odmakali. Snad se nám podaří přenést pozitivní věci i do dalších bojů.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (73. R. Hertl [-] ) , J. Žemlička [-] (60. V. Kyncl [-] ) , P. Čihař [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Hranai [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , P. Matějovský [-] , T. Černý [-] (73. M. Hanuš [-] ) , V. Bičovský [-] (58. P. Holeček [-] ) , J. Hula [-] , O. Hula [-] (87. F. Kratochvíl [-] ) , M. Šimon [-] , T. Volráb [-]

ŽK: 47. L. Fiška - 22. T. Černý , 47. O. Hula , 76. T. Elznic , 90. P. Hovorka .
Hráči zápasu: M. Hranai , O. Hula , T. Elznic .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Dominik - TICHÝ Martin, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2023 12:28
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra domácích

Kněževes si doma poradí a Pustověty porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích