Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov si došel pro důležité vítězství i v deseti


Branky


11

Po vydařeném domácím zápase zavítalo zavidovské béčko do Řevničova. I domácí ale vstoupili do jara vítězně a jsou to právě oni, kdo potřebuje body jako sůl. V dramatické přestřelce byla Sparta nakonec o gól úspěšnější, a to především díky hattricku skvělého Jana Fujery!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Učebnicový lob do šatny

Stejně jako v Pavlíkově, tak i v Řevničově se na první branku čekalo lehce přes deset minut a dali ji hosté. Přetažený rohový kop Havla si na zadní tyči našel Pšenička a přesnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení – 0:1. V další dobré šanci se po nahrávce od D. Štillera zjevil Krejčí. Ten si ze středu hřiště navedl míč na střelu zpoza vápna, kterou musel zalepit pohotový Tomeš. Řevničovského brankáře zastoupilo v obrovské šanci soupeře i břevno. Utkání se hrálo na podmáčeném hřišti, které ubíralo v některých momentech zápasu kvalitu.

 

Po půl hodině se ozvali také domácí, ale Kočí v tutovce nepřekonal gólmana. O chvíli později dostal Fujera míč za obranu a byl před šestnáctkou sražen. K přímému kopu se postavil kapitán Beneš a jeho střelecký pokus chtěl zalepit M. Štiller. Míč bohužel ve svých rukavicích neudržel a Fujera slabší moment zavidovského brankáře potrestal pohotovou dorážkou – 1:1. M. Štiller se během zákroku při snaze dostat míč zpět pod svou kontrolu srazil s protihráčem a následkem tohoto zákroku musel být vystřídán, branka však platila a sudí Strouhal neshledal střet s protihráčem jako nedovolený. Mezi tři tyče se tak postavil A. Kraus.

 

Po deseti minutách bylo znovu v zavidovském vápně rušno. Beneš poslal ze středu hřiště za obranu Husáka, který poslal centr do ohně, kde na poslední chvíli zakročil před Fujerou hostující obránce. Už se zdálo, že první poločas další branku nenabídne, ale opak byl pravdou. Řevničov hrál po celý zápas jednoduchým stylem, když zásoboval své ofenzivní hráče dlouhými míči za obranu. I tento případ nebyl výjimkou. Fujera dostal míč do náběhu, utekl svému strážci a elegantním lobe zařídil svému týmu poločasové vedení – 2:1.

Vítězný gól v oslabení

Vstup do druhého poločasu měli lepší hosté, kteří navázali na svou hru ze začátku zápasu a chtěli se vrátit zpět do hry. Na konci každé akce ale byla buď zablokovaná střela nebo nepřesné zakončení. 54. minuta nabídla řevničovskou klasiku. Míč za obranu na Fujeru, který se prezentoval dalším pěkným lobem. Tentokrát jeho pokus ale skončil na břevně. To nebyl pro slávistického fanatika ale žádný problém, protože si své zakončení doběhl a doklepnutím zkompletoval hattrick – 3:1. Následně si mohl vychutnat zasloužený potlesk při svém střídání.

 

Zavidov ani tentokrát nesložil zbraně a chtěl z utkání vydolovat maximum. Blízko kontaktní brance bylo po hodině hry, po obrovské skrumáži před Tomešem ale míč brankovou čáru zřejmě nepřešel, a tak se skóre neměnilo. V téže minutě ale hosté zahrávali přímý kop, ze kterého bodovou naději vykřesal přesnou trefou z úhlu D. Štiller – 3:2. Pojistku na domácí kopačky chtěl přinést kapitán Beneš, ale jeho povedené zakončení ze střední vzdálenosti zlikvidoval dobrým zákrokem A. Kraus. A jelikož ani Kočí nevyužil zaváhání v zadních řadách soupeře, tak přišel trest.

 

V 79. minutě se hostující rezerva dočkala zaslouženého vyrovnání. Při rohovém kopu se nechytl v náběhu s Kloučkem stoper Tóth a zavidovský hráč přesnou hlavičkou zadělal na pěkné drama – 3:3. A nebyl sám, kdo udělal poslední minuty zajímavějšími. Po dvou žlutých kartách byl v 81. minutě vyloučen Kapr a domácí dohrávali v početní nevýhodě. Místo tlaku zavidovské rezervy a pokusu urvat utkání na svou stranu se po centru prosadil přesnou hlavičkou Tóth a nejen že napravil své zaváhání při bránění předchozí situace, ale dokonce vystřelil svému celku veledůležité tři body – 4:3.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Byl to vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Potřebovali jsme nutně bodovat, což se nám naštěstí podařilo a doufám, že teď pojedeme na vítězné vlně.

FC 05 Zavidov B
Martin Havel, trenér: Hřiště nebylo vůbec v dobrém stavu, bylo hrozně podmáčené. Kluky jsme připravovali na styl Řevničova. Čekali jsme, že soupeř bude hrát bez mezihry na dlouhé míče za naší obranu, což se potvrdilo. My jsme na těžkém terénu chtěli hrát svou hru, nenakopávat a hrát po zemi. Do 25. minuty to bylo v pořádku, poté ale měli kluci výpadek a Řevničov to potrestal dvěma góly. V kabině jsme si řekli, že se vrátíme k naší hře a během druhého poločasu to kluci plnili, hráli dobře. Bohužel Řevničov navýšil vedení, a i když jsme vyrovnali, tak jsme na konci dostali po další individuální chybě rozhodující gól. I když jsme prohráli, tak musím kluky za prvních pětadvacet minut a za druhý poločas pochválit. Pokud se budeme prezentovat naší hrou, tak budeme sbírat body. Klukům z Řevničova gratuluji, body potřebují více než my. Výborný výkon podali také rozhodčí, jak hlavní sudí Strouhal, tak i pomezní laikové.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , J. Murčo [-] , D. Jun [-] , J. Sedlák [-] (46. J. Sedlák [-] ) - L. Vait [-] , J. Husák [-] (54. P. Bohatý [-] ) , M. Beneš [-] - M. Kočí [-] , J. Fujera [-] (54. V. Kapr [-] ) - J. Čech [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] (30. A. Kraus [-] ) - R. Vanický [-] , M. Havel [-] (52. M. Zuda [-] ) , D. Štiller [-] , M. Horvát [-] , J. Klouček [-] , J. Hanych [-] , E. Pšenička [-] , M. Krejčí [-] (67. T. Urban [-] ) , J. Křivohlavý [-] , T. Diepold [-]

ŽK: 23. L. Vait , 42. J. Fujera , 78. M. Tóth , 80. V. Kapr - 69. J. Klouček , 72. E. Pšenička , 79. J. Křivohlavý . ČK: 81. V. Kapr .
Hráči zápasu: M. Tóth , M. Beneš , J. Fujera - J. Křivohlavý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BOBÁK Vladimír (N), KRAUS Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Řevničov už určitě chce začít sbírat body, doma Zavidov porazí.

Tip: výhra hostů