Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:30

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšecké Žehrovice se v Městečku na výhru hodně nadřely


Branky


11

Domácího prostředí chtěli využít fotbalisté Městečka, kteří přivítali první celek soutěže. Obě strany se musely vypořádat s absencemi v týmu a nebylo vůbec jasné, jak toto utkání dopadne. První poločas nabídl dvě branky na každé straně a bylo jen otázkou, kdo to ve zbytku zápasu urve na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohnivec dvakrát vyrovnal

Bez nemocného Volfa a s Bondarevem na nezvyklé pozici stopera nastoupili fotbalisté aktuálně prvního celku soutěže na malé a podmáčené hřiště Městečka. I domácí nebyli v plné síle, mezi třemi tyčemi chyběl Abrahám, kterého nahradil provizorní brankář a zároveň zimní posila Zbyšek Bok. Bylo jasné, že technický fotbal Mšeckých Žehrovic bude na specifické půdě Ohnivce plakat a dalo se tak očekávat velmi zajímavé utkání.

 

Na první branku se nečekalo vůbec dlouho. Hned ve 3. minutě si vybral slabší chvilku gólman Bok, který si šel pro centrovaný míč, ale neudržel ho ve svých rukavicích. Zaváhání domácích potrestal snadnou dorážkou Kočí - 0:1. Ve 25. minutě byl Kočí u další gólové situace, ale na druhé straně. Vician se elegantně prosadil přes autora první branky, který ho ale v šestnáctce poslal k zemi a kopala se penalta. Tu na sebe vzal Šnídl, ale Kolek jeho pokus přečetl a střelu vyrazil. Bohužel jen do míst, kde byl Šnídl jako první a z dorážky své zaváhání napravil - 1:1.

 

Bylo by jen otázkou, co by neproměněná penalta na velmi těžkém terénu, který místy vůbec nepřipomínal fotbalové hřiště, s domácími udělala. Po půl hodině hry si po neproměněné šanci Urbana vzali hosté vedení zpátky. Přímý kop kousek za vápnem na sebe vzal Jindra a jeho střela kolem početné zdi nakonec skončila za zády gólmana - 1:2. Netrvalo dlouho a bylo znovu vyrovnáno. Boj o míč u lavičky zvládli lépe domácí, Urban poslal svou levačkou za obranu Otcovského, který podél Kolka mířil přesně - 2:2. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

 

Lídr soutěže to urval

Druhý poločas rozhodl o tom, kdo a kolik bodů nakonec na těžkém terénu získá. Blíže k vítězství měli nakročeno hosté, kteří šli potřetí v utkání do vedení. V 54. minutě postupoval Elsnic sám na Boka, udělal mu kličku a přiblížil svůj tým k vítězství - 2:3. Po hodině hry přišla dost možná klíčová situace, která dala ráz dalšímu dění na hřišti. Vzájemný křížek mezi domácím Kučerou a hostujícím Elsnicem vyřešil sudí Dom. Svoboda žlutou kartou pro oba. Ihned po rozehrání ale byl k vidění souboj těchto dvou, kdy se Kučera pověsil na záda Elsnice a uviděl druhou žlutou kartu.

 

Městečko pocítilo záhy oslabení, když inkasovalo počtvrté a tato branka definitivně rozhodla o vítězi tohoto zápasu. Velkou roli v této akci sehrál skvěle hrající Bondarev, který si narazil při svém tažení na branku se spoluhráčem, přenesl míč na druhou stranu na Kočího, jehož křížná střela zapadla přímo za tyč - 2:4. Hosté zlepšili ve druhém dějství svůj výkon a byli po zásluze odměněni. Zbytek zápasu další branku nenabídl, a tak Mšecké Žehrovice pokračují i nadále v jízdě za titulem.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Hráli jsme s prvním týmem, kterému jsme dokázali vzdorovat. První poločas byl herně dobrý, škoda jen dvou obdržených branek po individuálních chybách. Na každý gól soupeře jsme ale našli odpověď. Ve druhém poločase nám soupeř zase odskočil a my už jsme odpovědět nedokázali. I tak se ale nemáme za co stydět, náš výkon nebyl špatný.

SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Hrálo se na malém hřišti, které bylo navíc podmáčené, což našemu technickému stylu hry nevyhovuje. Kluky jsem upozorňoval, že to nebude nic jednoduchého, což se potvrdilo. Podmínky pro oba týmy ale byly stejné. Nám pomohly první dva góly, ke kterým nám pomohl soupeř svými chybami. O poločas jsme si řekli, čemu se chceme vyvarovat a kluci to plnili. Zvedlo se to, fyzicky jsme to vydrželi a za to musím kluky pochválit. Příští týden nás čeká Janov, což bude velmi těžký soupeř.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
Z. Bok [-] - V. Prokop [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , V. Zelenka [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - J. Elsnic [-] , P. Jindra [-] (87. M. Sammer [-] ) , V. Lukáč [-] (79. S. Neroda [-] ) , J. Kočí [-] , O. Zázvorka [-] , L. Věprovský [-] , M. Pokorný [-] , J. Kolek [-] , M. Bondarev [-] , K. Uher [-]

ŽK: 62. J. Kučera , 83. P. Šnídl - 26. J. Kočí , 62. J. Elsnic . ČK: 63. J. Kučera .
Hráči zápasu: V. Prokop - M. Bondarev .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Dominik - STROUHAL Jiří, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 4. 2023 09:25
Zdravim,branky v54min. a 65min. obe hrac J.Koci.Dekuji za opravu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Hrozně moc si přeji ztrátu Žehrovic, ale myslím si, že to Žehrovice zvládnou.

Tip: výhra domácích