2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza mezi Dobříčí a Křelovicemi


Branky


10

Do Dobříče zavítaly Křelovice. Podle tabulkového postavení na tom byli lépe právě hostující hráči. Nakonec ale oba týmy vsítili jednu branku a každý si připisuje do tabulky jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

První poločas byl hodně vyrovnaný a hra se odehrávala především mezi vápny. V 15. minutě dostali hosté příležitost v podobě standartní situace a tu využil hráč s číslem 8 Jakub Wintrle. Domácí měli několik slibných situací, bohužel pro ně je ve velkých šancí zradila koncovka nebo předfinální fáze. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:1.

Domácí dotáhli dvoubrankovou ztrátu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté z Křelovic. Už po sedmi minutách hry dokázal projít mezi bránícími hráči Jiří Svítek a zvýšil vedení hostů už na 0:2. To jakoby probudilo domácí a od té chvilky byli už lepším týmem.  Vytvořili si spoustu šancí, první branka ale přišla až v 72. minutě, kdy se prosadil Lukáš Kříž. O pět minut na to dokázali i srovnat a to zásluhou Štěpána Levory. Do konce zápasu mohli domácí ještě skóre otočit, hosté si pak taky vytvořili stoprocentní šanci, ani jeden z týmů se už branku nevstřelil a tak zápas končí za stavu 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Lukáš Baloun: Po našem asi nejlepším výkonu v letošní sezoně jsme bohužel ztratili 2 body. Soupeře jsme, až na pár výjimek, kdy jsme měli více ze hry a obranu jsme měli více otevřenou, do ničeho nepustili. První poločas se z mého pohledu hrál od vápna k vápnu, kde ale soupeř využil jednu standartní situaci a otevřel skóre. My jsme měli několik slibných situací, bohužel nás ve velkých šancí zradila koncovka nebo předfinální fáze. Začátek druhého poločasu nám klasicky nevyšel, kdy jsme se stali v bránění kuželama a soupeř zvýšil. To nás ale nabudilo a od té doby jsme dá se říct byli na soupeřově polovině až do konce zápasu. Po několika šancí jsme rychle za sebou dvakrát udeřili a srovnali. Do konce zápasu jsme mohli ještě skóre zápasu otočit, soupeř taky měl stoprocentní šanci, ale sečteno podtrženo jsem zkrátka měli tento zápas vyhrát ať už kvůli výkonu, nebo kvůli ztrátě bodů, které potřebujeme jako koza drbání.




Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - L. Baloun [-] , D. Vojta [-] (46. D. Soukup [-] ) , M. Chvosta [-] , J. Kusák [-] , T. Běhounek [-] (46. J. Beránek [-] ) , L. Kříž [-] , J. Kroft [-] , Š. Levora [-] , D. Liška [-] , J. Riedl [-]

TJ Jiskra Křelovice
R. Šesták [-] - J. Wintrle [-] , P. Dvořák [-] , J. Pressl [-] (66. C. Saatmann [-] ) , J. Svítek [-] , J. Vacín [-] , V. Komárek [-] , J. Musil [-] , M. Dvořák [-] (60. M. Krejčí [-] ) , P. Rabada [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 10. J. Kroft , 44. J. Kusák , 63. D. Soukup .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PEŠEK Petr - LEVORA Radek (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Lukáš Kříž
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích