2:2
(2:0)
52. J. Sedlecký
66. M. Paukner (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza překvapivě ztratila v Dobříči


Branky


2. L. Baloun , 30. Š. Levora - 52. J. Sedlecký , 66. M. Paukner (p.)
8

Do Dobříče zavítal první celek tabulky Horní Bříza. Jejich poslední utkání na podzim skončilo jasnou výhrou Horní Břízy a to 5:0. Proto se očekávalo jednoznačné vítězství hostů, ale domácí dokázali svým skvělým výkonem nakonec vybojovat remízu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Do zápasu vstoupili daleko lépe domácí. Dokázali využít hned první roh a to už v druhé minutě. Prosadit se dokázal Lukáš Baloun. Domácí si vytvářeli ale i další šance, bohužel pro ně ale je zradila koncovka. Ve 30. minutě se jim podařilo po rychlém protiútoku zvýšit své vedení, o dvoubrankový náskok se postaral Štěpán Levora. Hosté měli za první půli jen jednu šanci. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0.

 

Hosté se zmohli jen na vyrovnání

V druhém půli už to byla úplně jiná Horní Bříza. Vířily pohybem a začali si vytvářet šance. V 52. minutě dokázali snížit po přímém kopu zásluhou Jiřího Sedleckého. V 66. minutě vybojoval Filip Mornštajn pokutový kop, který s přehledem proměnil Martin Paukner. V posledních dvaceti minutách si hosté vytvářeli další šance, bohužel je ale zklamala finální fáze. Zápas nám tedy skončil překvapivou remízou 2:2.

 



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Zápas jsme nezačali vůbec dobře, hned po prvním rohovém kopu domácích jsme inkasovali první branku. Ani po inkasované brance jsme se neprobrali a domácí si vytvářeli další šance, ze kterých mohli náskok navýšit. Naštěstí pro nás neměli přesnou koncovku. To se však změnilo zhruba po půl hodině hry, kdy jsme ztratili balón ve středu pole a domácí po rychlém útoku svůj náskok navýšili. Za celý první poločas jsme si vytvořili pouze jednu gólovou šanci, kterou nám však domácí brankář chytil. Do druhé půle jsme tedy vstoupili s dvougólovým mankem, ale s daleko větším pohybem než v první půli, začali jsme sbírat odražené balóny a více využívat krajních záložníků, které jsme dostávali více do hry. Krátce na to jsme po standardce snížili na rozdíl jediného gólu a začali jsme postupně zvyšovat tlak. Měli jsme několik přečíslení, chyběla nám však lepší před finální fáze nebo lepší koncovka. Dvacet minut před koncem jsme skóre srovnali, když jsme proměnili pokutový kop nařízený za faul na dnes našeho nejlepšího hráče Filipa Mornštajna, který byl i u našeho prvního vstřeleného gólu. Po vyrovnávací brance jsme si vytvářeli další příležitosti, které jsme nedokázali kvůli nepřesnosti finální přihrávky zužitkovat. Zápas skončil zaslouženou remízou, kdy první půle patřila domácím a ve druhé půli jsme byli lepší zase my.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - J. Kusák [-] , J. Riedl [-] , M. Chvosta [-] , J. Kroft [-] , L. Kříž [-] , T. Beránek [-] (63. J. Beránek [-] ) , Š. Levora [-] , D. Liška [-] (63. J. Zavřel [-] ) , L. Baloun [-] , T. Běhounek [-] (74. D. Vojta [-] )

SK Horní Bříza B
P. Mizera [-] - L. Vodrážka [-] , M. Paukner [-] - M. Zavadil [-] (46. V. Šimice [-] ) - D. Reindl [-] - V. Kožíšek [-] (73. V. Čechura [-] ) , M. Tvrdík [-] (69. A. Daníček [-] ) , F. Mornštajn [-] , L. Dobrý [-] (69. V. Růžička [-] ) , J. Sedlecký [-] , V. Zavadil [-]

ŽK: 38. M. Chvosta - 21. V. Zavadil , 86. V. Šimice . ČK: 88. V. Zavadil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - LEVORA Radek (N), JANKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Matěj Tvrdík
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích