4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice s přehledem vyhrály


Branky


11

Domácí fotbalisté vsítili v každém poločase dvě branky a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice se dostaly do vedení

Jakartovice si ke svému domácímu zápasu pozvaly v sobotu mužstvo z Budišovic. Jakartovice od začátku byly lepším týmem. Do patnácté minuty zahodili domácí fotbalisté tři velké šance. Neúspěšnými byli postupně Šupák, Bandy a Török. Po dvaceti minutách se podařilo domácím poprvé skórovat, když si zkušený Šupák všimnul, že hostující brankář Plohák stojí daleko od své branky a z poloviny hřiště ho chytře přehodil – 1:0. Za tři minuty zpracoval výkop Štencka Šupák, který narýsoval přesnou kolmici na Bandyho, který procedil balon přesně k tyči – 2:0. Ve zbytku prvního poločasu se už nic podstatného nestalo a do kabin šli domácí s dvoubrankovým vedením. 

Jakartovice výhru navýšily

Druhý poločas začal v obdobném duchu jako ten první. Deset minut po přestávce nahrál Török přesně ve vápně střídajícímu Šťastnému, který otřel míč od tyče přímo do hostující branky – 3:0. Po hodině hry měli hosté jedinou šanci za zápas, když Zima po rohovém kopu nastřelil domácí tyčku. V 66. minutě hodil Poštulka rychlý aut na Bandyho, který se obtočil kolem obránce a pohodlně zavěsil – 4:0. Ve zbytku zápasu si už domácí výhru zkušeně pohlídali. Hosté se na odpor nezmohli, a domácí se dostali už pouze jen do nějakých pološancí, které nebyly nebezpečné. 

 

Jakartovice jedou příští kolo do Březové. Budišovice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Chtěli jsme po minulé prohře v Litultovicích urvat tři body, což jsme začali plnit už od první minuty. Dali jsme dvě branky v prvním poločase a v dalším jsme přidali další dvě a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Zpočátku to ještě bylo vyrovnané, ale pak jsme dostali branku, kdy naš brankář byl z branky a jejich hráč ho přehodil. Pak už byl soupeř lepší, a my jsme se na nic nezmohli.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - J. Hlaváč [-] (74. P. Anděl [-] ) , L. Bartoš [-] , T. Šupák [-] (56. J. Šťastný [-] ) , P. Kuzník [-] , J. Olivka [-] , M. Poštulka [-] (67. P. Bosák [-] ) , P. Horvát [-] , R. Bandy [-] , T. Matyáš [-] , K. Török [-]

TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - P. Kolár [-] , P. Hudeček [-] , A. Vilam [-] , A. Mikovský [-] (78. Š. Kratochvíl [-] ) , J. Ondra [-] (46. M. Mikulík [-] ) - J. Kotala [-] , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] - T. Znášik [-] , J. Zima [-] -

ŽK: 81. J. Šťastný .
Hráči zápasu: R. Bandy .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - VINCKER Tomáš, HOLUB Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Jakartovice přišly o body v Litultovicich v nastavení, doma si body pohlídaji a vyhrají. 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích