0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Perfektní úvod nováčka v soutěži


Branky


0

Sobotní utkání prvního kola Okresního přeboru svedlo dva velmi silné soupeře proti sobě, aby mohli opět předvést kvalitní a oku lahodící fotbal, všem přítomným fanouškům. A že se jich sešlo požehnaně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podle místních pořadatelů se přislo podívat na zápas mezi FK Hředle a SK OLYMPIE Rakovník 115 platících diváků a určitě nelitovali své přítomnosti. Oba týmy ukázali své kvality, které fanoušci mohli nejednou ocenit. Přijemné počasí i personál v místním kiosku dokreslil skvělou atmosféru na místním hřišti. A až na pár zakopnutých balónů do místního potůčku, které se těžce dostávaly zpět na hřiště, musel každý uznat, že si vybral správné utkání na sobotní podívanou. Nejlepším hráčem na hřišti byl B. Koch, který pomohl svému týmu odvézt tři body a bez kterého mohl být stav utkání uplně jiný. Hředle předvedli, že tým Olympie přijel po právu s respektem, bohužel jim chybělo ono štěstíčko dostat míč do branky. 

Ostrý začátek prvního poločasu

Hned po prvním hvizdu píšťalky se domácí tým dostal do útoku a v 6. minutě vystřelil míč na branku, kde postával B.Koch. Ten se míče nezalekl a ukázal všem na hřišti, že má to správné týmové srdce. V obětavém pádu vyrazil rukama míč, který mu letěl přímo na obličej a zamezil tak velké šanci na první gól domácího týmu. Po pár minutách se hosté rozkoukali a dostali také svoji příležitost skórovat. Po Ogurkově centru mohl uklidit balon do branky Čihař, ale byl zastaven dvěma protihráči. Za chvíli se se po pravé straně prohnal Kozák, aby potrápil obranu hostů. To si vyžádalo přimý kop, který nakonec skončil těsně u tyče. Ve 25. ukázali hosté svoje letité zkušenosti a po pár pěkných přihrávkách se Čihař opřel do balónu a vystřelil míč na brankáře Malinovského, který zvádl vyrazit, to ale rychle dorazil Kozák do prázdné branky 0:1. Domácí se nevzdávali a snažili se lépe udržet balón, rozehrát hru a dostat se ke gólové šanci. A to se jim také povedlo, když Vodrážka vyslal míč těsne vedle branky. 38. přinesla ligovou podívanou ze strany hostů. Ogurek s Čihařem zmátli soupeře krásnou narážečkou za půlkou hřiště. Poté Čihař pokračoval směrem na branku, narazil si ještě jednou s Kokšálem a zvýšil tak vedení 0:2. Těsně před koncem první půle musel Koch opět zasahovat a zastavit Vitnerovu střelu na bránu. 

Hředle se nevzdávají

Po poločasovém odpočinku nastoupilo mužstvo domácích s větší vervou a ukázali, že ještě potrápí tým z Rakovníka. Prvních dvacet minut druhé půle, byla vidět jasná převaha domácích a také několik úniků přes obranu hostů. Největší šanci na snížení stavu utkání měli domácí hráči ve chvíli, kdy osamoceného Ecka lobem přehodili a utíkali směrem ke Kochovi. Branku minul balón opět těsně, takže štěstíčko přálo více Olympii, což domácí také trochu potřebovali. V 70. minutě se zdálo, že už se štěstěna přikloní i na stranu domácích, ale neuvěřitelným zákrokem Koch znovu zachránil svoje mužstvo. Po volném přímém kopu, který vyrazil před sebe se bleskurychle zvedl ze země a zastavil i dorážku do prázdné brány. Tento tlak si vyžádal několik střídání na straně hostů a jak se ukázalo A. Sýkora udělal dobře. Olympie chytla druhý dech a nedala soupeři už šanci zvrátit výsledek utkání. Skvělé držení míče znemožnilo domácím další útok. V 80. minutě potvrdil stav utkání ještě jednou J.Čihař, kdy přesně věděl, kde má stát a zpřesné nahrávky dokázal podruhé v utkání poslat míč do brány. 



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - P. Houdek [-] , V. Holý [-] , M. Došek [-] (82. H. Minařík [-] ) - J. Sadílek [-] (46. D. Šmíd [-] ) , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , Š. Ďurina [-] (81. M. Pichnarčík [-] ) , M. Holý [-] - D. Bechner [-] , A. Vitner [-]

Olympie Rakovník
B. Koch [-] - V. Eck [-] , P. Klátil [-] , Z. Křováček [-] (54. R. Topinka [-] ) - M. Kokšál [-] , J. Ogurek [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] (88. J. Řenč [-] ) , T. Koch [-] - J. Číhař [-] (91. Z. Špimr [-] ) , L. Kozák [-] (80. J. Kalfiřt [-] )

ŽK: 21. M. Holý , 26. Š. Ďurina , 35. M. Vodrážka , 66. M. Došek - 35. J. Číhař , 48. P. Klátil , 67. S. Rous .
Místo: FK Hředle. Počet diváků: 115.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.