J. Hamouz 74. (vl.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý Kopáček obral o tři body favorita z Rakovníka +FOTO


Branky


74. J. Hamouz (vl.)
0

Ve druhém kole se urodilo velké překvapení v podobě klopýtnutí rezervy rakovnického SK na horké půdě Janova. Uchvatné představení rozehrál domácí gólman Kopáček, který doslova zaklel hostující střelce a má druhou nulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující útok převahu gólově nevyjádřil

První poločas začal náporem favorizovaných hostů, kteří kombinovali a tlačili se do zakončení. Velké šance zaznamenali postupně kapitán hostů Fojtík, Kýzl napálil břevno a střelu do šibenice Tvrze zneškodnil vynikající brankář domácích Kopáček. Nebyl to jeho jediný výborný zákrok v prvním poločase, zejména jeho zásluhou odolávala obrana Janovských nájezdům hostujících útočníků. Když to nebyl Kopáček, který zmařil gólové příležitosti SK, za zmar mohla nepřesnost rakovnických forvardů, kterým mnohdy chyběl větší klid v zakončení. Domácí obrana se jen horko těžko dokázala vymanit z tlaku a hra Janova dopředu se zredukovala jen na pokusy o rychlé protiútoky, ze kterých v prvním poločase mnoho nebezpečí pro Peškovu branku nevzniklo. Jeho protějšek Kopáček se naopak v bráně vůbec nenudil a rozchytával se postupně k úchvatnému výkonu. Diváci mohli často vidět obrázek hostujících útočníků s hlavou v rukách, doprovázený o hlasité vyjádření nespokojenosti jejich kouče Procházky. Rozhodně jim měl o poločasové pauze co vytknout. 

Rozchytaný Kopáček čaroval i ve druhém poločase

V druhém poločasu tlak hostů gradoval, ale stopku šancím dál vystavoval famózní Kopáček. Místy to vypadalo, že má v rukavicích schovaný "magnet".  I domácí tým ale začal vystrkovat růžky. Po sérii šancí hostů se za domácí ukázal Bajer, brejk ovšem do gólu nedotáhl. Pro hosty to nebylo dostatečným varováním, dál se soustředili převážně na útok. Bylo na nich vidět, že přijeli do Janova pro tři body a na zadní vrátka nehodlají vůbec myslet.  Po trestném kopu Fojtíka, který Kopáček bez obtíží přilepil do rukavic, měl vzápětí další šanci hostů v 67. minutě Kýzl, ale chybělo mu par decimetrů, aby doklepl křížný balón na malém vápně do brány. V 69. minutě byl aktivní Kýzl přistrčen zezadu ve vápně, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá a hosté se na něho hodně zlobili. Pořádný šok měl pro hosty teprve přijít. V 73 minutě se z levé strany dostal míč až před bránu, kde ho v tísni srazil za záda bezmocného Peška Hamouz, vlastní gól, 1:0. Hosty obdržená branka zacloumala, ale o chvíli později už se opět tlačili pěknou kombinační hrou do šancí. Hned za minutu po faulu na Hovorku rychle rozehráli, ale Kýzlovu prudkou střelu vyrazil čarující Kopáček. V 82. minutě už byl Kopáček po další šanci hostů překonán, ale na brankové čáře těsné vedení úchránil skluzem kapitán Melč. Tlak hostů narůstal. Domácí kontrovali z pravé strany rychlým protiútokem v režiji Konvalinky, ale Pešek s přehledem střelu zneškodnil. Poslední deseti minutovka zápasu pokračovala ve znamení křečovitého tlaku SK. V 88 minutě hosté zahrávali nadějný trestný kop, ale i následná hlavička letěla jen mimo bránu. Po krásné kombinační souhře Červeného s Krupičkou měl poslední šanci na zvrácení výsledku Fojtík, ale ani kapitáno hostů na vyrovnání nedosáhl. Janov už v nastavených hektických třech minutách vedení uhájil, takticky pozdržel hru posledním střídáním a postaral se o překvapení kola. Se šesti body ze dvou zápasů se vyhoupl na průběžné druhé místo.  

 

 

FOTO:Tomáš Kinter



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Milan Amler (trenér Sokol Janov): Jsme nesmírně rádi, že se nám povedlo doslova nemožné, že naše "vesnička" porazila Rakovník, který přijel posílen o některé hráče "áčka". Šest bodů po dvou kolech nikdo nečekal, takže obrovská radost. Kluky bych pochválil za kolektivní a bojovný výkon, všichni makali. Sice nerad jmenuju jednotlivce, ale dnes byli vynikající brankář Kopáček a Venca Šťastný.

SK Rakovník B
Miroslav Procházka (trenér SK Rakovník): Nechce se mi to ani komentovat, viděli jste průběh. Mohli jsme dát klidně osm gólů, ale místo toho jeden dostali. Prostě typický nešťastný zápas favorita...



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - T. Čuda [-] , J. Koukal [-] , V. Šťastný [-] , J. Melč [-] - J. Kail [-] (63. A. Alijevič [-] ) , M. Karnafel [-] , R. Konvalinka [-] (90. J. Koukal [-] ) , M. Havran [-] (70. J. Černý [-] ) - M. Haluza [-] (51. L. Bajer [-] ) , M. Peták [-]

SK Rakovník B
T. Pešek [-] - P. Hovorka [-] (33. M. Cibulka [-] ) , Z. Červený [-] , J. Hamouz [-] - M. Fojtík [-] , R. Hamouz [-] , P. Kýzl [-] , P. Vydra [-] - M. Tvrz [-] (57. R. Hertl [-] ) , J. Plaček [-] , M. Krupička [-]

ŽK: 32. M. Havran - 29. Z. Červený , 84. M. Cibulka .
Hráči zápasu: M. Kopáček .
Místo: TJ Sokol Janov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.