1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 14:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice na jaře poprvé za tři body


Branky


85. J. Podaný - 13. D. Válek , 16. D. Válek , 53. D. Klein , 63. A. Vucak
15

Heraltice po prvním poločase vedly o dvě branky. Ve druhé části přidaly ještě další dve. Domácí jen ke konci korigovali stav zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o dvě branky

Lichnov potřetí za sebou hrál na jaře na domácí půdě. Tentokrát přivítal lídra tabulky z Velkých Heraltic. Už od začátku hosté třímali pevně taktovku utkání ve svých rukou. Po třinácti minutách hry se na pravé straně dostal balon k Válkovi, který obloučkem s přispění tyče přehodil brankáře Ondrusze – 0:1. Za tři minuty se na pravé straně uvolnil Šimon a nahrávkou pod sebe krásně namazal Válkovi, který poslal balon podél brankáře Ondrusze nezadržitelně do sítě – 0:2. I nadále hosté byli lepším týmem. Další tutovku spálil Daniel Klein, když nebyl schopen propálit Ondrusze. Pak dvakrát nezamířil přesně Vucak. Jednou nastřelil nohy brankáře ONdusze. Jednou pálil zbrkle nad branku. Domácí se za celý první poločas dostávali pouze do náznaků šancí. 

Heraltice náskok navýšily

I nástup do druhého poločasu patřil hostům z Velkých Heraltic. Osm minut po pauze přidaly Heraltice třetí branku, když rychlý protiútok potáhl Košárek a nabil Danielu Kleinovi, který se štěstím procedil míč pod tělem brankáře Ondrusze do brány – 0:3. Lichnov pak mohl snížit Zahradníkem, ale ten nevyzrál na brankáře Patrika Kleina. V 63. minutě se po závaru před domácí brankou odrazil míč k Vucakovi, který už neměl problém dopravit balon do branky – 0:4. Další šanci hostů zazdil Vucak, který mířil nad bránu. Za chvíli střídající Lauček křižnou střelou těsně minul bránu. Lichnov pak zahrozil po úniku Zahradníkem, který opět vyhořel na brankáři Patrikovi Kleinovi. Pět minut před koncem po přímém kopu Bartoníčka propadl míč na zadní tyči k Podanému, který kosmeticky upravil výsledek zápasu – 1:4. Domácí pak mohli snížit Sojčákem, který ale po nahrávce Bartoníčka dostal míč na dlouho nohu. V samém závěru pak z pětky domácí Bartoníček orazítkoval břevno hostující branky. Heraltice tak získaly první tři jarní body. 

 

Lichnov jede příští týden do Krnova. Heraltice budou hostit Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Po čtvrthodině jsme prohrávali o dvě branky a dá se říct, že bylo prakticky po nás. Přesto jsme bojovali a začali postupně hru vyrovnávat. Ve druhém poločase jsme ještě dostali další dvě branky, ale pak jsme se začali osmělovat, ale nedali jsme naše šance. Podařilo se nám vsítit pouze jednu branku.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Měli jsme obavy z velikosti hřiště a těžkého terénu. Nakonec jsme zápas jednoznačně zvládli. Hostovo mohlo být už po poločase, kdy jsme mohli dát další dva góly. Po poločase jsme přidali ještě dvě branky. Domácí snížili po standardce na konci zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - K. Podaný [-] , J. Dankovič [-] , J. Slepička [-] , M. Lazar [-] - A. Sojčák [-] (76. M. Vlačuha [-] ) , D. Říha [-] (55. A. Komenda [-] ) , O. Bartoníček [-] , J. Podaný [-] , D. Salát [-] - P. Zahradník [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Vucak [-] (67. M. Lauček [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , M. Návrat [-] (77. J. Tesař [-] ) , D. Válek [-] (73. V. Kocián [-] ) , J. Košárek [-] (67. J. Piatkevič [-] ) , D. Klein [-] (77. A. Bolík [-] )

ŽK: 38. D. Salát , 86. K. Podaný - 66. D. Klein .
Hráči zápasu: A. Vucak .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - RAŽNÝ Jan, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

6. 4. 2023 20:51
Výhra hostů.
V kombinaci mladých hráčů a zkušených hráčů není pochyb. Věřím našemu týmu Velkých Heraltic !!!!
Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Juřina
Tip experta: výhra hostů

Na velmi nekvalitním hřišti to budou mít s kombinací Heraltice těžké, ale myslí si, že zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů