Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov si odvezl všechny tři body z Hradce


Branky


15

Jindřichov už po poločase vedl o dvě branky. Ve druhé části pak přidal ještě jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o dvě branky

Hradec přivítal nma svém trávníku mužstvo z Jindřichova. Hosté dorazili do Hradce bez brankáře, takže do brány šel hráč z pole Petrovič. V úvodu byli o něco aktivnější domácí. Po čtvrthodině hry ale vyslal kapitán Boháček dlouhým nákopem za obranu Tilkeridise, který byl zastaven v pokutovém území za cenu faulu. Štalmachovi však penaltu skvěle vychytal brankář Válek. Na opačné straně hřiště po rohovém kopu Černína vyškrábl míč zpod břevna Krejsovi brankář Petrovič. Jindřichov šel do vedení po dvaceti minutách hry, když Štalmach načechral míč na hlavu Šmída, který byl neomylný – 0:1. Pak mohl vyrovnat Černím s Pekárkem, ale oba těsně minuli tyčku hostující brány. Ve 32. minutě dlouhý pas Lapuníka za obranu podskočil domácí obránce a míč se dostal k Zavadilovi, který chladnokrevně zakončil – 0:2. Za tři minuty dostal od Zavadila míč do běhu Štalmach, který nedal brankář Válkovi žádnou šanci – 0:3. Hned z rozehrávky chytře využil domácí kapitán Krejsa špatného postavení brankáře Petroviče a lišácký ho přeloboval ze čtyřiceti metrů – 1:3. Snížení pak měl na kopačkách těsně před přestávkou po nahrávce Hebelky Černín, který si ale vylámal zuby na Petrovičovi. 

Jindřichov vedení navýšil

Ve druhé části se hosté zatáhli a vyráželi k brejkům. Hradec tak byl o něco lepším týmem, ale jeho koncovka byla žalostná. Krejsa po rohu hlavou přestřelil. Žurek z voleje pak mířil nad břevno. Po nahrávce Černína pak Žurkovi na brankové čáře vykopl míč hostující obránce. Jindřichov pak ještě jednou udeřil čtvrthodinu před konce, když Šmíd nahrál Štalmachovi, který si na rohu velkého čtverce zasekl míč a poslal ho pak k tyči – 1:4.  Pak ještě mohl završit hattrick Štalmach, ale svou střelu do sítě neumístil.

 

Hradec bude v příštím kole hostit Krásné Loučky. Jindřichov doma přivítá Slavkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Začali jsme dobře. Pak jsme dokonce přežili i penaltu. Je to ale pořád stejná písnička, my se na gól nadřeme a soupeř je dává po našcih chybách hodně lacině. Takže to bylo úplně stejné i v dnešním zápase.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Přijeli jsme bez brankáře, takže jsme se snažili je pouštět do nejméně ke střelám, a to bych řekl, že se nám dařilo. V prvním poločase jsme sice nedali penaltu, ale nakonec jsme po něm vedli o dvě branky. Ve druhém jsme se zatáhli, a hráli jsme na brejky. Jeden jsme nakonec proměnili.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - T. Krejsa [-] (65. J. Kvasnička [-] ) , L. Vícha [-] (79. T. Tichavský [-] ) , P. Hellebrand [-] , M. Černín [-] , D. Pekárek [-] , J. Tůma [-] , R. Kellner [-] (79. M. Gebauer [-] ) , M. Lichý [-] (65. D. Žurek [-] ) , T. Hebelka [-] , D. Večerka [-]

TJ Slezan Jindřichov
V. Petrovič [-] - P. Táborský [-] , P. Lapuník [-] , M. Tilkeridis [-] , R. Pavlíček [-] , M. Kuřec [-] , V. Boháček [-] , R. Štalmach [-] , T. Kusenda [-] (79. J. Hanslík [-] ) , M. Šmíd [-] , J. Zavadil [-]

ŽK: 16. M. Šmíd , 59. T. Kusenda , 59. P. Táborský , 67. R. Pavlíček .
Hráči zápasu: J. Tůma - V. Petrovič .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - KLEČACKÝ Marek, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Jindřichov má na jaře formu, ale Hradec musí začít bodovat, pokud se chtějí udržet. Remízový výsledek by samozřejmě pomohl i nám, ale hosté si to díky silnému útoku pohlídají.

Tip: výhra hostů