2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže získal další tři body s Jesenicí +FOTO


Branky


0

Souboj dvou týmů úspěšných v minulém kole nám napověděl zase o trochu více, jak budou rozdány karty v soutěži. Kolektivní výkon přinesl Olympii po venkovním zisku z prvního kola i první domácí body do tabulky, kde se minimálně do sobotního podvečera bude Olympie hřát na první příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympie, nadopovaná získanou porcí venkovních bodů z minulého kola proti FK Hředle, chtěla domácím fanouškům ukázat, že jejich pohárové výsledky a body z prvního kola nejsou žádnou náhodou. Tentokrát je čekal stejně "rozjetý" tým FC Jesenice, který určitě ve venkovním test nehodlal prodat kůži zadarmo. 

Domácí tlak v prvním poločase už začíná být pro fanoušky jistotou

Pro fanoušky domácího týmu bylo vše od začátku zápasu podle dosavadních zvyklostí, Olympie dostala soupeře od úvodních minut pod tlak a dobrým pohybem si vynutila v 17. minutě první branku. Hlavou se prosadil Topinka a přetavil v gól roh od domácího středopolaře Kokšála, balón si krásně našel mezi trojící obránců. Jesenici mohl vrátit do hry o pár minut později Brda, ale svojí střelu poslal vysoko nad bránu Bedřicha Kocha, který pro hostující střelce představoval nepřekonatelnou překážku i v šancích mířících na bránu. V 29. minutě bylo s Jesenici opět zle, na 2:0 zvýšil Číhař. Gólovou akci mu rozběhlo domácí duo Rous - Kolář, kdy druhý jmenovaný si ještě neporadil po ideální centru s brankářem Řehořem, nicméně to byla voda na mlýn pro „snajpra“ Číhaře, který vyražený balón dorazil do sítě a rozšířil si svoje osobní statistiky o další gól. Jesenice pak mohla jen litovat dalších šancí na dotažení skóre. Nejprve Drda orazítkoval tyč za Kochem po přímáku ze šestnáctky, následně neuspěl ani nejlepší střelec loňské sezóny Jeníček. Ke gólu ho vyzval výrazný Josef Pfejfer, který byl zvolen hráčem kola minulého víkendu, ale ani jeho průnik s ideálním nalezením Jeníčka před bránou změnu skóre nepřinesl. Jesenice tak ke svojí smůle ze závěrečného tlaku do poločasu nic nevytěžila. 

Druhý poločas už se hrál jen na šance

Do druhého pětačtyřiceti minutovky vstoupila podle očekávání aktivně Jesenice, která potřebovala umazat náskok domácích, pokud chtěl pomýšlet na zisk bodů. Zvýšená aktivita vygenerovala šanci pro Jeníčka, ale ten hlavou svoje střelecké schopnosti tentokrát nepotvrdil. Obrovskou šanci spálil poté Fiala, který se řítil sám na domácí branku, ale jen decimetry minul Kochovo svatyni. Domácí odpověď přišla zanedlouho, dvakrát se ukázalo duo Kozák - Číhař, ale ani jednou se jejich pokusy nevešly mezi tři tyče. Nejprve pálil ze jmenovaného tandemu nad břevno Číhař, aby si se svým parťákem o chvíli později role vyměnili, ale vzájemná spolupráce opět skončila jen Kozákovo pokusem nad. Domácí fanoušky nepotěšilo ani zakončení Rouse, který také neohrozil mladíka Řehoře. Do konce zápasu byla hra ve znamení většího držení míče hostů, ale domácí obrana je už do vyložených šancí nepustila. A tak kromě žlutých karet postupně pro Casase, Košťála a Fialu už zápisník přesného sudího Sedláčka jiné změny nezaznamenal. Jesenice odjela domu s prázdnou a domácí Olympie se může minimálně do konce sobotního hracího dne kochat pohledem na tabulku, kde jí patří první místo. Za hostující borce může být spokojen se svým výkonem především Samuel Pfejfer, který si vedl velice zdatně, byť je věkem ještě dorostenec.

 

 

Foto: Bianka Hofrichtrová



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Antonín Sýkora: Byl to celkem vyrovnaný a pro nás těžší zápas,než minulý týden ve Hředlích. Šance byly na obou stranách, ale v proměňování rozhodla asi naše větší zkušenost z vyšších soutěží. Obě mužstva podržely svým výborným výkonem brankáři a naše obrana vedená nestárnoucím Vaškem Eckem opět neinkasovala. Jdeme zápas od zápasu a zatím jsem až drobné výjimky se svým mužstvem spokojen. Uvidíme dál, každý se bude chtít proti nám vytáhnout, ale jsme na to připraveni.




Sestavy


Olympie Rakovník
B. Koch [-] - P. Klátil [-] , Z. Křováček [-] , V. Eck [-] , Z. Špimr [-] (70. J. Kalfiřt [-] ) - T. Koch [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] (88. J. Řenč [-] ) , M. Kokšál [-] - J. Číhař [-] , R. Topinka [-] (46. L. Kozák [-] )

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - J. John [-] (75. J. Beneš [-] ) , P. Altman [-] , S. Pfejfer [-] - D. Casas [-] , Z. Balý [-] , P. Šťastný [-] , D. Brda [-] (46. V. Fiala [-] ) , J. Pfejfer [-] - D. Jeníček [-] (82. R. Kalaj [-] ) , F. Horvát [-]

ŽK: 89. M. Kokšál - 32. D. Brda , 88. D. Casas , 90. V. Fiala .
Hráči zápasu: M. Kokšál - S. Pfejfer .
Místo: Hřiště Na Zátiší. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.