0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec nestačil na Ludgeřovice


Branky


13

V souboji dvou týmů, které na jaře tápou, hostil poslední Hradec osmý tým tabulky z Ludgeřovic. Pro domácí to byl už vesměs zápas, ve kterém si zahrál jen o čest, protože veškeré naděje na udržení v soutěži vzaly po minulém kole za své. Hosté pro změnu chtěli napravit dojem ze zpackaného jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl spoustu šancí

Domácí hráči vstoupili do zápasu velmi aktivně a již ve třetí minutě vstřelili Matyášem Lichým branku. Bohužel pro něj ovšem překazil radost zvednutý praporek pomezního, neboť byla branka dosažena z ofsajdu. Blízko úvodní trefě byla střela domácího Hebelky, která z dvaceti metrů mířila těsně nad břevno. Hosté zahrozili po výpadu Davida Zbořila, když vybízel ke skórování spoluhráče Rodka, toho ovšem domácí obranná hráz zablokovala. K zakončení se odhodlal i sám kapitán David Zbořil, ale jeho pokusu scházela větší razance. Hradec hrál celkově sympaticky. Ještě do poločasu si nadějné příležitosti ke skórování vypracovali hlavičkující Tůma a z těsné blízkosti střílející Černín, bohužel ani jeden míč do sítě nedopravil.

Ludgeřovice si došly pro vítězství

I po přestávce se hrál svižný fotbal nahoru dolů. Za zmínku stály střelecké pokusy hostujících hráčů Bílého a Martiníka, ty však byly nepřesné. Za domácí tým zlobil i nadále nejvíce Černín, který po asistenci Hrušky jen těsně minul bránu. Obdobně skončila na druhé straně hlavička Davida Zbořila po rohu Fojtíka. Po hodině hry se už diváci konečně dočkali branky. Hosté rozebrali domácí obranu, která vykazovala místy jisté mezery. Skórující Hurina zůstal po asistenci Davida Zbořila zcela osamocen a pohodlně uklízel míč do sítě - 0:1. Pojistku mohl vzápětí přidat David Zbořil, ale jeho střelu lapil výborným zákrokem připravený gólman Válek. Hradec mohl srovnat účet po střele Žurka, jenže jeho pokus postrádal větší přesnost. Konečnou podobu výsledku zajistila brejková situace hostů, když nákop Bílého za obranu přetavil v únik a úspěšný hokejový blafák sám kanonýr David Zbořil - 0:2. Sám střelec se pak blýskl ještě pěkným slalomem mezi třemi obránci a finální přihrávkou na Fojtíka, který se ovšem ve finále ukopl a z celé akce nakonec sešlo. I tak ovšem nemuseli smutnit, neboť si jejich tým dokráčel pro vítězství a odvezl z Hradce všechny tři body.   



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Martin Weinhold (trenér): doplníme

TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Od začátku šlo vidět, že se potkaly dva týmy, které se na jaře hodně trápí. Domácí tým by si bod za svou bojovnost i zasloužil, ale fotbal se hraje na góly. Naše hra v prvním poločase nebyla vůbec dobrá. Zvedli jsme se až ve druhém poločase, kdy přišly na řadu šance a naštěstí i úvodní branka. Domácí Hradec pak už musel otevřít hru a více riskovat, což nám hrálo do karet a my mohli přidat druhou trefu. Celkově se na jaře trápíme, tak i proto musíme být za dnešní tři body rádi. Bylo by dobré, kdybychom na výhru navázali a konečně příští víkend vyhráli i v domácím zápase"



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - L. Manderla [-] , J. Štencel [-] , J. Tůma [-] , D. Wiweger [-] , P. Skront [-] (46. D. Žurek [-] ) , M. Černín [-] , T. Hebelka [-] (78. J. Kvasnička [-] ) , M. Lichý [-] (30. L. Hruška [-] ) , D. Škvára [-] (86. J. Waigner [-] ) , D. Schrom [-]

TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - D. Bílý [-] , T. Gellner [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , J. Vrabec [-] , M. Rodek [-] (81. D. Pompa [-] ) , D. Hurina [-] (81. T. Müller [-] ) , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , T. Zbořil [-]

ŽK: 58. L. Hruška - 45. J. Vrabec , 61. D. Fekete .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - HOŠEK Jiří, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra hostů

Souboj týmů, které na jaře tápají a skládají sestavy. Pro Hradec poslední šance, jak alespoň neskončit poslední a přeskočit Jistebník. Ale větší individuality jsou na straně hostů, kteří by měli zápas zvládnout.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů