0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice si odvezly důležitou výhru


Branky


17

Nedělní prajzské derby mezi Štěpánkovicemi a Strahovicemi mělo hodně napovědět, který z týmů ze spodních pater tabulky se více přiblíží vytoužené záchraně v soutěži. Těžkou úlohu nakonec zvládly hostující Strahovice, které v napínavém utkání přetlačily soupeře a slavily cenné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli blízko úvodního gólu

Úvod zápasu patřil hostům, kteří měli herní převahu, jenže finální fáze jim bránila, aby otevřeli skóre. Velmi blízko ke gólu měl Vojtěch Malchárek, ale brankář Lefenda podržel svůj tým. Štěpánkovice vyčkávaly na svou vhodnou příležitost a ta přišla po necelé půlhodině. Do naprosto ukázkového postranního centru Lišky se hlavou opřel Josefus a rozezvučel brankovou konstrukci. Rovněž Strahovice mohly jít ještě do přestávky do vedení, jenže jejich forvard Tomíček v klíčovém okamžiku  svůj tým do vedení, ale jeho střele na přední tyč scházela větší přesnost. 

Strahovice udeřily a dokráčely pro výhru

Možná klíčový moment přišel zkraje druhé půle, kdy nájezd domácího Grigarčíka dokázal hostující brankář Nevřela vytěsnit na roh. Namísto toho padla branka na druhé straně. Strahovický Moc zachytil špatnou rozehrávku Štěpánkovic a vystřelil z dobrých třiceti metrů, když i s přispěním teče domácího beka zaplachtila jeho střela až do sítě – 0:1. Vyrovnat mohl po centru do vápna hlavičkující Grigarčík, ale ani ve své druhé nadějné příležitosti domácí forvard neuspěl. Strahovice tradičně hrozily z brejků a po jednom z nich zpečetily brankový účet. Střídající duo Kapinos se Slavíkem vyvezlo balón ze své půle a připravilo šanci Tomíčkovi, který obstřelil Lefendu a přidal pojistku – 0:2. Domácí tým to ještě nezabalil. Po standardkách si vypracoval nějaké závary v šestnáctce, ale pozorná obrana hostů už žádnou komplikaci nepřipustila. Strahovice tak zvládly důležitou bitvu o šest bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Tomáš Kurka (asistent trenéra):

SK Meteor Strahovice
Jiří Prasek (asistent trenéra): "Jeli jsme do Štěpánkovic s vědomím, že si všichni moc dobře uvědomujeme, oč v zápase půjde. Jsem rád, že jsme tento důležitý duel o šest bodů zvládli. Kluci do toho dali všechno a poctivě to odmakali, za což jim patří velké poděkování. Věřím, že nás tato výhra nastartuje a posuneme se do klidnějších vod"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - D. Novák [-] , J. Machala [-] , R. Heider [-] , M. Liška [-] - J. Smažík [-] , F. Stromský [-] (70. D. Kožušník [-] ) , M. Hrbáč [-] , R. Krzisch [-] - M. Grigarčík [-] , M. Josefus [-] (70. L. Kufka [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Stříbný [-] (80. D. Kapinos [-] ) , D. Beneš [-] , B. Moc [-] , O. Pekárek [-] , V. Malchárek [-] (80. P. Slavík [-] ) , V. Tomíček [-] , L. Slanina [-] (91. P. Hluchník [-] ) , M. Pekárek [-] (87. J. Malchárek [-] ) , M. Schlischka [-] , J. Josefus [-]

ŽK: 73. J. Smažík , 91. M. Hrbáč - 87. M. Schlischka .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: MATULA Sebastián - PETROŠ Radim, MĚKÝŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Válek
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude zápas o šest bodů, ve kterém si soupeři nebudou zadarmo nic darovat. Štěpánkovice teď hrají 2x po sobě doma a potřebují nutně aspoň jednou zvítězit. Věřím, že za týden proti nám se jim to nepovede, tak budou více sázet na tento zápas.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích