Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý úvod stačil Bělé ke třem bodům


Branky


16

Albrechtice přicestovaly do Ostravy v okleštěné sestavě, aby svedly duel proti Staré Bělé, která je na jaře v ohromném laufu. O tom se hned záhy přesvědčily, když se nepohlídaly úvod zápasu. Bělá rychlými třemi góly zadělala na další tři body a veze se na vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá měla skvělý start do utkání

Lepší start do utkání si domácí tým ani nemohl přát. Hosté se ani nestačili pořádně porozhlédnout a už museli dohánět manko. Akritidis z vlastní půlky za obranu vybízel spoluhráče k dalšímu pokračování akce, ale ke svému údivu zapadl jeho dlouhý nákop až do brány, neboť brankář Boček nešťastně zakopnul a balón jej přeskočil – 1:0. Hned z další akce domácích padla druhá branka. Akce začala u Vidiševského, jenž přihrál do běhu Sýkorovi, který dával přihrávku pod sebe na nehlídaného Kožíka a ten přesným zakončením k tyči navýšil skóre – 2:0. Domácích bylo plné hřiště. Úvod z říše snů dokonala Stará Bělá další povedenou kombinační akcí na jeden dotek, kterou po přiklepnutí Švábíka zakončil Surovec hlavou do protipohybu Bočka – 3:0. I Albrechtice měly v první půli nadějné šance na skórování. Především hlavička Fialy volala po gólu, ale domácí brankář Preisner jej bravurně vychytal.

Hosté stačily korigovat skóre

Oslabená sestava Albrechtic změnila ve druhém poločase rozestavění, kdy svého urostlého beka Čaneckého vytáhla dopředu a domácí to začali čím dál tím více pociťovat. Jeho mohutná postava dělala ostravských zadákům značné problémy a sám Čanecký mohl po jedné akci docítil branky, když hlavičkoval do břevna. Za domácí mohl z těsné blízkosti navýšit skóre mladíček Strnad, ale z osmi metrů netrefil bránu. Hosté se dočkali alespoň snížení zásluhou pohotové střely Cudráka zpoza šestnáctky – 3:1. Domácí tým už ve druhé půli nepůsobil tak dominantně. Možná i proto, že v první pětačtyřicetiminutovce vydal ze sebe veškerou energii a síly scházely. Ale i tak si zápas v klidu hlídal a v pohodě dokráčel pro tři body do tabulky.    



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Měli jsme naprosto skvělý vstup do utkání, kdy jsme vedli brzy 3:0 a měli hru naprosto pod kontrolou. Řekl bych, že aspoň první poločas byl zatím nejlepší zápas jara, co jsme doposud předvedli. V tom druhém už to tak výrazné nebylo, ale to proto, že jsme se v prvním díky maximálnímu výkonu trochu vyčerpali. I tak jsme ale byli fotbalovější a zcela zaslouženě vyhráli"




Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Jurásek [-] , M. Švábík [-] , T. Miškařík [-] , J. Dziža [-] (80. P. Firášek [-] ) , K. Surovec [-] , P. Doležal [-] , N. Sýkora [-] (46. V. Strnad [-] ) , D. Kožík [-] (80. M. Škuta [-] ) , J. Vidiševský [-] (56. P. Maršálek [-] ) , A. Akritidis [-]

FK Město Albrechtice
R. Boček [-] - A. Klepáček [-] , P. Tarabík [-] , M. Šupák [-] , P. Simichanidis [-] , A. Fiala [-] , N. Tipoas [-] , J. Hrabovský [-] , Z. Partyš [-] , R. Pavlíček [-] , M. Čanecký [-]

Počet diváků: 156. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - CHÝLEK Martin, KOTAS Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vojtěch Kryštof
Tip experta: výhra domácích

Věřím ve výhru Staré Bělé, která hraje pěkný kombinační fotbal, troufnu si říci, že možná i nejlepší v celé soutěži. V zápase se projeví kvalita a zkušenosti domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích