Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá opět nezaváhala


13

Z posledního kola výhrou posilněný Hradec cestoval na horkou půdu do Staré Bělé. A byť na své možnosti nepředvedl vůbec špatný výkon, musel se nakonec před favoritem sklonit. Rozjetí Ostravané si utkání pohlídali a nepřipustili žádné překvapení. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec držel krok s favoritem

Vítězství Ostravanů se přitom nerodilo úplně snadno. Je sice pravda, že byli více na míči, kontrolovali hru, ale směrem dopředu nebyli v první pětačtyřicetiminutovce prakticky vůbec nebezpeční. Kromě několika náznaků šancí a dvou sporadických střel z dálky z kopaček Maršálka a Vidiševského prakticky neohrozili hradeckou bránu. Hradec si v první půli vypracoval jednu slušnou šanci po necelé půlhodině, když po centru Schroma hlavičkoval Žurek mimo bránu. Jinak toho první poločas příliš moc nenabídl. 

 

Góly padaly až ve druhé půli

Vše podstatné se odehrálo až ve druhém poločasei. Do vedení se mohl dostat hostující Hradec, jenže ani Schrom a posléze ani Krejsa své nadějné příležitosti ke skórování nevyužili. Hradec za to posléze pykal. Po hodině hry otevřel skóre po rohovém kopu a následné skrumáži Maršálek, když uklízel míč placírkou k tyči – 1:0. U druhé branky asistoval Doležal, když přesným centrem před vápno našel levačku Vidiševského, který se trefil krásně do šibenice – 2:0. Druhá inkasovaná branka hosty definitivně položila a ti se už na další odpor nezmohli. Stará Bělá i nadále diktovala tempo hry a další góly přidala až v samém závěru. Nejprve Strnad dobře napadal hradeckého stopera, obral jej o míč a krásně obstřelil gólmana Válka – 3:0. Konečnou podobu výsledku zpečetila akce Švábíka, která přízemním pasem našla Maršálka a ten křižnou ránou k tyči uzavřel střelecký účet duelu – 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Musím říci, že mě Hradec svou hrou překvapil. Když porovnám jeho výkon s některými jinými týmy, tak rozhodně nepatří na poslední místo tabulky. I tak jsme ale v zápase dominovali a byla jen otázka času, kdy vstřelíme i nějaké ty góly. Momentálně se vezeme na vítězné vlně. Jsem rád, že jsme chytli úvod jara a věřím, že se posuneme tabulkou nahoru"

TJ Hradec n/M
Martin Weinhold (trenér): "Konečný výsledek je pro nás až příliš krutý. Minimálně do první branky jsme hráli velmi dobře takticky. Kdybychom proměnili své šance, mohlo se vše vyvíjet zcela jinak. Zlomil nás první gól, po kterém jsme se opět složili. I tak se ale musí uznat, že kvalita soupeře je úplně někde jinde. Domácí Bělá vyhrála zaslouženě"



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Jurásek [-] , D. Šebesta [-] , M. Švábík [-] , T. Miškařík [-] , N. Sýkora [-] (59. P. Maršálek [-] ) , J. Dziža [-] (85. P. Firášek [-] ) , P. Doležal [-] , K. Surovec [-] , J. Vidiševský [-] (82. V. Strnad [-] ) , D. Kožík [-] (85. J. Kačer [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - L. Scholtz [-] (46. T. Krejsa [-] ) , J. Štencel [-] , D. Žurek [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , L. Hruška [-] (81. D. Škvára [-] ) , M. Černín [-] , T. Hebelka [-] , M. Šimeček [-] , D. Schrom [-] (85. T. Tichavský [-] )

Počet diváků: 89. Rozhodčí: SVOBODA Marian - CHMIEL Marek, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Michal Malchárek
Tip experta: výhra domácích

Hradec na venkovních hřištích moc bodů neposbíral a myslím, že tomu bude i po tomhle víkendu. Tady jednoznačně věřím domácímu týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích