4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Profesorský výkon Lužné zadržel všechny body doma, Janov odjel s prázdnou +FOTO


Branky


0

Do Lužné zavítal zatím stoprocentní Janov, který prožívá vydařený vstup do sezóny. V druhém kole dokonce na domácím hřišti připravil díky magickému výkonu brankáře Kopáčka o všechny body favorizovanou rezervu rakovnického SK. Sparta Lužná ale předvedla parádní výkon a odčarovala hostujícího Kopáčka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání potvrdil dobrou formu Janova, který si aktivním vstupem do zápasu připsal první vážnou šanci. Ve 2. minutě  zahrávali janovští přímý volný kop,  kapitán hostů Melč z 18 metrů provětral Maška, který si ale i s následnou dorážkou poradil. Hra se pak na delší dobu ustálila pouze mezi vápny a byla plná nepřesností na obou stranách. Po vyrovnané první čtvrthodině převzali otěže zápasu domácí, jejich útočné akce rozjížděl neúnavný motor střední řady Ambrůžek. V první velké šancí aktivnějších domácích se objevil mladík Josef Vejvoda, ale neměl na svých kopačkách potřebný klid a střelu poslal vysoko nad. V 26. minutě se skóre už měnilo a po pěkné kombinační akci se sám před Kopáčkem nemýlil po přiťuknutí Šnajdra kapitán Ambrůžek. Zkušeně poslal míč umístěnou střelou kolem nehybného Kopáčka, 1:0 pro domácí. Lužná byla nadále při chuti, v 29. předsprintoval Josef Vejvoda obránce, ale místo přihrávky před bránu na úplně volného spoluhráče poslal balón zbrkle mimo. Tlak domácích se stupňoval, přetížená obrana Janova vyrobila před vápnem hrubku v 31. minutě hrubku, kterou potrestal šajtlí otřenou o pravou tyč Fronk, Lužná šla do dvoubrankového vedení. V 34. minutě zachránil hosty od dalšího gólu Kopáček, který nohou reflexivně vyrazil střelu Krumhanzla, kterému nahrával Vejvoda.

Druhý poločas pod taktovnou Lužné

Hned po změně stran mohl za hosty korigovat Peták, ale po přetaženém centru na zadní tyči selhal zcela sám před Maškem. Domácí odpověděli hned protiútokem Vejvody s Grillem, ale i brankář hostů Kopáček chytil. Luženské duo si vzápětí role obrátilo, po přiklepnutí Grilla zakončoval tentokrát Svoboda, ale v jasné šanci opět balón odletěl mimo. Střelou vysoko nad se v 55. minutě prezentoval ještě Fronk. Hosté na chvíli ožili a navštívenku na bránu domácích poslal náhradník Černý. Jejich rozlet ale v 70. minutě utnul třetím gólem zápasu do prázdné brány Grill. Domácí pak měli v následujících minutách jasnou převahu, ale ani ty nejvyloženější šance nedotáhli ke změně skóre. Za hosty snesl v druhém poločase přísnější hodnocení jen Černý, který se postaral střelou z otočky v 82. o poslední ohrožení domácí branky. Kopáček v závěru ještě zlikvidoval Vejvodovo šanci v 86. minutě, ten si tak na svůj gól musel počkat až do minuty 90., kdy uzavřel na konečných 4:0. 

 

Foto: Tomáš Kinter



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček (TJ Sparta Lužná): "Jsme spokojeni s výhrou. Myslím si, že tomu napomohlo, že v jsme v týdnu dobře pracovali, kluci byli na tréninku a na soupeře jsme se nachystali. Chtěli jsme držet balón, dostávat se ve velkém počtu do vápna, což se povedlo a dali jsme čtyři krásné góly. Ti co je dneska dávali, těžili z dobré práce celého týmu, spoluhráči jim to přihrávali do vyložených pozic prakticky před prázdnou bránu."

Sokol Janov
Milan Amler (Sokol Janov): "Dneska nás Lužná předčila takřka všem, to musíme sportovně uznat. Měla lepší starty na balón a směrem dopředu byla kvalitnější. Co nám v prvních dvou zápasech vyšlo, hra po stranách, tentokrát nefungovalo. Druhý poločas jsme se trochu začali zvedat, ale pak přišlo zranění. Sedli jsme si oprávněně na zadek a musíme začit znovu makat."



Sestavy


TJ Sparta Lužná
V. Mašek [-] - J. Staněk [-] , J. Chládek [-] , M. Rek [-] (86. J. Polanský [-] ) , P. Staněk [-] - P. Ambrůžek [-] , R. Grill [-] (77. J. Sláma [-] ) , K. Krumhanzl [-] (60. D. Vejvoda [-] ) , S. Fronk [-] - J. Vejvoda [-] , R. Šnajdr [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , V. Šťastný [-] , T. Čuda [-] , J. Kloub [-] (63. A. Alijevič [-] ) - R. Konvalinka [-] , M. Havran [-] (46. M. Rosa [-] ) , M. Karnafel [-] , J. Kail [-] - M. Peták [-] (79. J. Koukal [-] ) , J. Linc [-] (45. J. Koukal [-] )

Místo: TJ SPARTA LUŽNÁ. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaválek Michal - Jiří Kučera, Martin Tichý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.