Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rekordní počet gólů padl do sítě Senomat. SKR se stěhuje na čelo


Branky


0

Nedělní utkání trhlo rekord. Třináct branek jsme za dosavadních dvanáct kol okresního přeboru ještě na žádném hřišti neviděli, dvanáct za záda jednoho brankáře ještě také ne. Právě Senomaty měly v neděli smolíka, když inkasovaly tak velký příděl od rakovnické rezervy. Ta se díky zaváhání Olympie posunula na první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toto utkání s sebou přineslo tři zajímavé momenty. Bezpochyby to byl počet vstřelených branek Rakovníka, který mohl ale plně odstartovat až poté, co domácí inkasovali gól od senomatkého útočníka Vávry. Ten si patnáctou brankou podzimu zajistil průběžné první místo v tabulce střelců, protože Jakub Číhař, který na tom byl stejně, se v Zavidově netrefil.

Stínem tohoto duelu byla hlavně čevená karta behem poločasové přestávky, kterou si vykoledoval Robert Hůla za nevybíravá slova k rozhodčím. Za svůj komentář si jistě vyslouží nejeden zápas stop.

Zpět k utkání. Úvodní nekoncentrovanost byla Rakovníku osudná, nicméně po Vávrově gólu už byl na hřišti jen jeden tým. Domácí se rychle vzpamatovali a postupně začali přidívat jeden gól za druhým.

Výsledek nepotřebuje další komentář... Dvakrát se trefila posila z A mužstva Jaroslav Červený, stejně tak to do poločasu stihl i Marek Tvrz. Oba se stávají hráči zápasu, protože ještě spoustu branek svým spoluhráčům připravili. Další dvě trefy si připsal Jan Plaček a po jedné je doplnil Petr Tvrz, Zdeněk Červený, Robert Hamouz, který skóroval jen pár minut po svém příchodu na hřiště, Fojtík, Hertl a Vydra.

Dramatický bude poslední zápas SKR proti Kněževsi, který definitivně určí, kdo bude přezimovat v čele tabulky. Pokud Rakovník prohraje a Olympie doma porazí Lišany, bude se situace měnit znovu...



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz (vedoucí): Před zápasem jsme věděli, že v případě výhry, jdeme do čela tabulky. Titul mistra podzimu chceme uhájit i za týden ve velmi těžkém utkání v Kněževsi.




Sestavy


SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - P. Hovorka [-] , J. Plaček [-] , P. Tvrz [-] - P. Vydra [-] , Z. Červený [-] , M. Fojtík [-] , M. Sodomek [-] (46. T. Mates [-] ) - R. Gašpárek [-] (46. R. Hertl [-] ) , M. Tvrz [-] (46. R. Hamouz [-] ) , J. Červený [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Hůla [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] (46. J. Tajbl [-] ) , M. Hudák [-] - A. Polcar [-] , R. Trešl [-] (62. P. Králička [-] ) , P. Katona [-] , M. Karnold [-] - L. Mácha [-] , J. Vávra [-]

ŽK: 32. R. Gašpárek - 42. J. Vávra , 75. M. Karnold , 78. J. Kodeš , 80. O. Kučaba . ČK: R. Hůla .
Hráči zápasu: J. Červený , M. Tvrz .
Místo: Městský stadion. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šefara Milan - Marek Špidra, Jakub Sixta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.