P. Ambrůžek 47. (vl.)
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty doma nestačily na oslabenou Spartu Lužná


Branky


47. P. Ambrůžek (vl.) - 22. K. Krumhanzl , 42. R. Grill
0

Lužná zajížděla na poslední mistrovský zápas podzimní části OP na horkou půdu senomatských "beranů" v silně oslabené sestavě. Chyběl potrestaný Šnajdr a dále Hájek, Vejvoda, Polanský a Dolhý. Trenér Pavlíček tak postavil do útoku netradičně Ambrůžka s Krumhanzlem. Senomaty se chtěly před domácím publikem oklepat z nepěkného přídělu od rezervy rakovnického SK, ale jejich výkon nestačil tentokrát ani na oslabenou jedenáctku hostující Lužné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Začátek utkání se odehrával většinou ve středu hřiště s mírnou převahou hostů. Ve 22. minutě vysunul Fronk dlouhou přesnou přihrávkou Krumhanzla, který se nemýlil a otevřel skore utkání, 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání výsledku, ale jejich šance končily u velmi dobře chytajícího Ráce, kterému zdatně sekundovala celá obrana v čele s Chládkem. Ještě před odchodem do kabin se podařilo hostujícím hráčům ve 42. minutě udeřit proti "beranům" znovu a odskočit na rozdíl dvou branek. Mladý Grill si poradil po sólu i s brankařem Kučabou a zvýšil na 0:2.

 

Druhý poločas začal náporem domácího mužstva, který měl za následek vlastní branku v síti Lužné, protože po rohovém kopu se trefil hlavičkou do "špatné" branky Ambrůžek, 1:2. Tlak domácích Senomat od té doby gradoval a Lužná jen s vypětím sil bránila těsné vedení, spoléhala především na rychlé protiútoky do otevřené obrany domácího mužstva. V závěru utkání mohli domácí dokonce vyrovnat z vyložené šance, ale brankař hostů Rác skvělým zákrokem tuto šanci zlikvidoval. Do konce utkání se již nic podstatného neudálo a tak si hostující Sparta odvezla cenné tři body z horké půdy Senomat, které zároveň přeskošila v tabulce a drží do jarních bojů devátou přičku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác st.: "Mužstvo podalo velmi dobrý disciplinovaný výkon a získalo tak cenné tři body ze hřiště hostů. Je zajímavostí, že naše mužstvo získalo více bodů na hřištích soupeřů než doma (12 vs. 4). Důležité bylo, že jsme dobře uhlídali nejlepšího střelce domácích Vávru, který se prakticky nedostal do šance a byl v druhém poločase vystřídán. Pochvalu zaslouží celý kolektiv, ale přece jenom bych vyzdvihl výkon Krumhanzla, Chládka a brankaře Ráce."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Tajbl [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , L. Mácha [-] - A. Polcar [-] (88. M. Sailer [-] ) , P. Katona [-] , P. Králička [-] (76. M. Jelínek [-] ) , M. Karnold [-] - J. Vávra [-] (78. D. Zápal [-] ) , R. Trešl [-]

TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - D. Kopernický [-] , J. Chládek [-] , M. Rek [-] , P. Staněk [-] - S. Fronk [-] , A. Mašek [-] (63. J. Sláma [-] ) , R. Grill [-] , J. Kolínský [-] - K. Krumhanzl [-] (70. J. Staněk [-] ) , P. Ambrůžek [-]

ŽK: 16. J. Vávra , 86. A. Polcar - 68. S. Fronk , 71. L. Rác .
Hráči zápasu: L. Rác .
Místo: SK Senomaty. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.