1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov se dál krčí na posledním místě, ani zápas v Lánech se mu výsledkově nepovedl


Branky


0

SK Lány hostily zápas, ve kterém se chtěly odlepit z předposledního místa. Pavlíkov dostal stejně jako domácí tým v minulém kole šest gólů a ani předminulé kolo nebylo pro obrany obou celků zrovna lichotivým vysvědčením. Otázkou tedy bylo, jestli se Pavlíkovu, který se se ziskem pouhých tří bodů krčí na posledním místě tabulky, podařilo něco na svého soka ze dna tabulky vymyslet. Pustil se s Lány do otevřené partie? Diváci nakonec viděli těsný souboj, který komplikoval zejména obtížný podzimní terén.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od začátku zápasu se na těžkém terénu hrál bojovný a vyrovnaný zápas. Domácí se dostali do jedné vyložené šance, když postupovali osamoceni na Melče, ale ten si s útočníkem Lán poradil. Na druhé straně nejdříve zahrozil Konopásek, po něm Bureš a Polcar, ale všechny jejich pokusy buď vynuloval domácí brankář a nebo zblokovali obránci. Poločas utkání, odehrávajícího se mimo vyjmenováné šance převážně mezi vápny, tedy skončil bez branek.

 

Rozhodl až vlastňák

Jediný gól utkání se urodil v samém začátku druhého poločasu. Hosté odvrátili nedůrazně balon pouze k Ivo Rybářovi, který ho bleskově odhlavičkoval zpátky do šestnáctky Pavlíková, tam se nedomluvil Gebhart s golmanem Melčem. Zadák Pavlíkova zahrál malou domu a překonal ke škodolibé radosti domácích fandů vyběhlého Melče, 1:0. V závěru utkání mohl z trestného kopu vyrovnat Franěk, ale jeho povedený kop bravůrně zkrotil domácí brankář Novák. Do konce utkání už přišla jen série rohových kopů, která s konečným skóre na vysledkové tabuli už nepohla. Lány si připsaly důležité vítězství a posunuly se z předposledního místa. Pro Pavlíkov to znamená  jedniné. Musí v zimní pauze pořádně zmobilizovat síly a pokusit se hned v prvních jarních kolech dotáhnout na nesestupové příčky, což bude s jejich podzimním mankem deseti bodů hodně obtížný úkol.



Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
Luboš Gebhart: Bylo to pro nás velmi důležité utkání, vzhledem k postavení v tabulce a chtěli jsme rozhodně získat tři body. Průběh zápasu odpovídal dělbě bodů a příliš šancí na skórování v zápase nebylo. Rozhodla ale naše chyba a z ní vlastní branka, na kterou jsme již nenašli gólovou odpověď.



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , J. Krátký [-] (78. D. Keller [-] ) , M. Rajgl [-] (65. P. Dudášik [-] ) , D. Dudášik [-] - Č. Dolák [-] , D. Čapek [-] (80. V. Loskot [-] ) , J. Matějka [-] , I. Rybář [-] - L. Švolba [-] , M. Reichl [-]

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - L. Gebhart [-] , J. Truksa [-] (46. T. Gebhart [-] ) , K. Novák [-] (72. T. Peroutka [-] ) , D. Franěk [-] - M. Škrlant [-] , L. Konopásek [-] (81. D. Linhart [-] ) , L. Polcar [-] , M. Brož [-] - A. Bureš [-] , V. Fekete [-] (65. P. Hamouz [-] )

ŽK: 70. L. Gebhart , 77. M. Brož , 80. L. Polcar .
Hráči zápasu: L. Polcar .
Místo: Stadion Vlastimila Švolba. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sýkora Antonín - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.