2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim si doma poradila s rezervou Českého Brodu a dál živí naději na prvenství!


Branky


10

Zápas v letním tempu přichystal pro diváky duel domácí Kouřimi s již zachráněnou rezervou Českého Brodu. První poločas byl pod taktovkou domácích, zatímco ten druhý se vyrovnal a nabídl více nebezpečného. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmik

Za krásného počasi přivedl rozhodčí Sedláček na kouřimský pažit obě jedenáctky a zahájil první poločas. Poločas, který nabídl spoustu neproměněných šancí, Dufkovy nůžky a dobývání hostující obrany. 

 

Několik spálených šancí z dílny domácích hráčů, jinak stereotypní obléhání obrany Českého Brodu - to bylo prvních dvacet minut v kostce. Skóre zápas otevřel až ve 25. minutě domácí kanonýr Dufek. Centr z pravé strany se odrazil právě k dvornímu střelci Kouřimi, a ten nužkami dostal míč za brankovou čáru. 1:0

 

Ani jednu žlutou kartu nenabídl první poločas, který skončil za stavu 1:0 pro domácí oblíbence. 

 

 

 

Tománek důležitým

Druhé dějství odstartovalo střídáním na straně Českého Brodu, kdy Šimáka nahradil Vymazal. Domácí tým vstupoval do druhé půle bez jakýchkoliv změn.

 

Od první chvíle bylo viditelné, že hostující tým se trochu osmělil a čeká nás výrazně záživnější poločas, než byl ten s pořadovým číslem 1. Hned v 50. minutě zvýšil náskok Kouřimi Tománek a bylo veseleji. Snížkův trestný kop vyrazil brankář Hrdinka jen k nohám dobíhajícího Tománka, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a div neprotrhl síť. 2:0

 

Zlepšená hra rezervy Českého Brodu pomalu ale jistě dostávala pod tlak domácí hráče. Vyústily z toho dvě nadějné šance, ve kterých si však hostující hráči nedokázali pohlídat offside a z šancí tak nic nebylo. A jelikož hostující skvadře v závěru nepomohli ani střídající mladíci v závěru, všechny tři body získal domácí výběr Kouřimi, který stále živí před posledním kolem naději na prvenství a postup o soutěž výše. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Byl to zápas v letním tempu, diváci toho moc zajímavého neviděli. V první půli jsme spálili několik vyložených šancí, ujaly se až Dufkovy nůžky, které po teči skončili v bráně. Celý poločas byl pouze o dobývání brány hostů, ale nebyli jsme moc nápadití. Nejvíc přihrávek měli oba naši stopeři. Druhý poločas už byl trošku zajímavější, hosté začali mnohem více hrát s míčem a v některých fázích zápasu nás v poli přehrávali, byli jsme všude daleko a pozdě. Naštěstí jsme ale rychle po Tománkově dorážce navýšili vedení a měli potřebný polštář. Kdyby si hosté ohlídali akci dva sami na gólmana a nevystavili se do offsidu, mohl být závěr ještě zajímavý.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Tománek [-] (89. P. Farkaš [-] ) , T. Valenta [-] , D. Procházka [-] , T. Svoboda [-] - P. Jirků [-] , R. Světnička [-] - T. Dufek [-] - F. Vaňkovský [-] (88. L. Kocián [-] ) , M. Snížek [-] , J. Paclík [-]

SK Český Brod C
J. Hrdinka [-] - J. Dlabal [-] (59. L. Rypl [-] ) , D. Hokr [-] , T. Čermák [-] , M. Šimák [-] (46. M. Vymazal [-] ) , J. Veselý [-] (85. L. Tuček [-] ) , M. Šermauer [-] (86. P. Vojáček [-] ) , J. Bouma [-] , M. Kohout [-] , M. Kohout [-] , J. Čurgali [-]

ŽK: 57. M. Tománek , 67. D. Procházka , 71. T. Svoboda , 81. T. Valenta - 49. J. Hrdinka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KOSMATA Daniel (N), ŠMEJKAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích