5:3
(3:1)
42. M. Koška (p.)
65. P. Mašek
71. Z. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poslední zápas Jana Vedrala v dresu Nučic s vítěznou tečkou! + FOTO


Branky


13. D. Kočí , 20. D. Kočí , 34. L. Kulhavý , 63. D. Kočí , 69. D. Kočí - 42. M. Koška (p.) , 65. P. Mašek , 71. Z. Novák
10

V neděli dorazil do Nučic Velký Osek. Díky sobotní prohře Štítar měli domácí Nučice jistotu udržení se v soutěži i pro příští sezonu, a tak se hrál klidný zápas, avšak plný zajimavých momentů. Speciální byl hlavně pro domácího kapitána - Jan Vedral po dvaceti letech končí v dresu Nučic. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za poločas

Slunná neděle patřila v Nučicích tradičně fotbalu. Zápas proti Velkému Oseku se nesl v duchu rozlučky Honzy Vedrala, který se loučil po dlouhých dvaceti letech s nučickými fanoušky. Před zápasem od klubu a sličných hostesek dostal dres s číslem 431, který značil počet zápasů v zeleném dresu.

 

 

Díky sobotní prohře Štítar se zápas nesl v přátelském duchu, protože oba týmy už měli jistotu záchrany. 

 

 

Hlavní roli ovšem sehrál hráč s číslem 14 na zádech - Dominik Kočí.

 

 

Ve 13. minutě centroval z pravé strany a míč zapadl k překvapení všech do branky. 1:0

O tři minuty později vsítil další branku. Když v 34. minutě zvyšoval Kulhavý hlavou na 3:0, vypadalo to s hosty bledě. Do zápasu je vrátil Koška, když chvilku před poločasem proměnil penaltu po faulu srdcaře Vedrala. 

 

Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí. 

The Last Dance

Osecké mužstvo, vědomo si dvoubrankového rozdílu, sáhlo o poločasové pauze ke změně. Řeháka, Mareše a Kravchuka nahradili Kalaš, Svoboda a Zdeněk Novák. Avšak byl to výber domácích, kdo vsítil další gól.

 

Muž zápasu Kočí byl zkrátka k nezastavení. V 63.minutě se Jelínek krásně uvolnil na levé straně, svou dobrou střeleckou pozici však nevyužil a přihrál zcela volnému Kočímu, kterýžto završil svůj první hattrick v kariéře. Za dvě minuty hosté snížili na 4:2 brankou Maška, ale netrvalo dlouho a opět to bylo o tři branky, když Šulcovu střelu Durdil vyrazil pouze před sebe a Kočí hlavou rozvlnil síť ten den již počtvrté. Hrdý fanoušek Bohemians chytá na závěr sezony výbornou formu...

 

Nučickou radost nezkazila ani branka Nováka, která pouze korigovala stav na konečných 5:3. Dvě minuty před koncem přišel moment, na který čekali všichni fanoušci. Jedno poslední střídání domácí legendy. Honza Vedral odcházel ze hřiště za potlesku všech fanoušků. Skončila jedna dvacetiletá kapitola čítající 570 zápasů, 106 žlutých, 8 červených a pět desítek gólů. Střídání nučické stálice bylo posledním momentem rozlučkového zápasu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Hrál se bezstarostný fotbal, který se musel divákům líbit. My jsme si vypracovali náskok, který jsme udržovali až do konce zápasu. Oba týmy měli ještě několik příležitostí, které volali po gólech, ale my jich využili více hlavně Dominik Kočí, který dál 4 góly a zaslouženě vyhráli. Pochvala celému týmu včetně Jana Vedrala, který hrál poslední domácí zápas své bohaté kariéry. Bohužel máme dost zranění, tak budeme ve zbytku sezóny muset dost improvizovat.




Sestavy


TJ Nučice
M. Svoboda [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] (55. P. Bradáč [-] ) - J. Novák [-] - L. Kulhavý [-] (81. T. Rybák [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Jelínek [-] , P. Zápotocký [-] , K. Hurtík [-] (77. M. Hozman [-] ) , M. Šulc [-] , J. Vedral [-] (88. M. Zápotocký [-] )

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - J. Karban [-] , F. Řehák [-] (46. T. Kalaš [-] ) , Š. Šmiřák [-] , P. Drahovzal [-] (71. M. Černý [-] ) - S. Karban [-] , J. Mareš [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Žilka [-] , M. Koška [-] - V. Kravchuk [-] (46. Z. Novák [-] ) - P. Mašek [-]

ŽK: 77. D. Kočí , 81. P. Zápotocký - 35. F. Řehák , 71. T. Kalaš , 89. Z. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KOČÍ Miroslav (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích