D. Chvojka 31. (p.)
D. Horák 43.
T. Sixta 82.
4:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama s penaltovým vyústěním pro Krakovany!


Branky


31. D. Chvojka (p.) , 43. D. Horák , 82. T. Sixta - 6. M. Doubek , 22. M. Kaše , 48. M. Novotný
12

Sobotní odpoledne bylo v Krakovanech ve znamení kopané. Na skromný místní stadion dorazil výběr Cerhenic. Zápas, který nakonec nabídl šest branek a penaltový rozstřel, dopadl šťastněji pro domácí. Jak se klání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stav remízový

Vhled do dnešního utkání nám nabídne povedený report z pera Ondry Černého. Neústupný bek převzal psaní krakovanských reportů po místním poetovi Honzovi Špinkovi a vede si více než dobře. Nu, posuďte sami!

Zápas, ve kterém jsme potřebovali bodovat, se pro nás od začátku nevyvíjel příliš dobře, již v šesté minutě se prosadili hosté, a to po brejku z našeho rohu, kdy po straně prchnul výborně hrající Novotný, který předložil Doubkovi, jenž se nemýlil.

Ve dvaadvacáté minutě bylo ještě hůře, a to, když se projevila naše velká bolest – bránění standardních situací, rohový kop uklízí hlavou kapitán hostí. Za necelých deset minutek jsme se prosadili i my, a to z penalty po faulu na Dostála. Dvě minutky do poločasu a je vyrovnáno, hostům se na několikrát nepodařilo odkopnout balón z vápna a toho využil Horák, který svojí střelou/nestřelou prostřelil snad pět párů nohou včetně hostující gólmana. 

Ještě bych rád zmínil, že v prvním poločase neudělil rozhodčí Sedláček žádnou žlutou kartu. 

Jak je důležité míti Sixtu

V druhé půli jsme chtěli dokonat obrat utkání, bohužel jsme hned po třech minutách opět inkasovali z brejku. Trefil se cerhenický šikula Martin Novotný.

Začalo obléhání hostující brány a jelikož se nám příliš nedařilo vytvářet si šance a hosté se již dopředu také moc nedostávali, tak stav utkání vydržel až do dvaaosmdesáté minuty, kdy vyrovnání zařídil Dostál lehkou tečí výborně rozehrané standardky. Chvíli před koncem mohl obrat dokonat Kutil, jeho obstřel se do brány bohužel nevešel, a tak se šlo do penalt.

Narozdíl od prvního dějství, v tom druhém ukázal hlavní rozhodčí Sedláček hned dvě žlutá napomenutí.

 

Penaltová loterie

V penaltovém rozstřelu nás dvakrát podržel Douděra a jelikož jsme neproměnili pouze jednu penaltu tak bereme bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Zápas, ve kterém jsme potřebovali bodovat, se pro nás od začátku nevyvíjel příliš dobře, již v šesté minutě se prosadili hosté, a to po brejku z našeho rohu, kdy po straně prchnul výborně hrající Novotný, který předložil Doubkovi, jenž se nemýlil. Ve dvaadvacáté minutě bylo ještě hůře, a to, když se projevila naše velká bolest – bránění standardních situací, rohový kop uklízí hlavou kapitán hostí. Za necelých deset minutek jsme se prosadili i my, a to z penalty po faulu na Dostála. Dvě minutky do poločasu a je vyrovnáno, hostům se na několikrát nepodařilo odkopnout balón z vápna a toho využil Horák, který svojí střelou/nestřelou prostřelil snad pět párů nohou včetně hostující gólmana. V druhé půli jsme chtěli dokonat obrat utkání, bohužel jsme hned po třech minutách opět inkasovali z brejku. Začalo obléhání hostující brány a jelikož se nám příliš nedařilo vytvářet si šance a hosté se již dopředu také moc nedostávali, tak stav utkání vydržel až do dvaaosmdesáté minuty, kdy vyrovnání zařídil Dostál lehkou tečí výborně rozehrané standardky. Chvíli před koncem mohl obrat dokonat Kutil, jeho obstřel se do brány bohužel nevešel, a tak se šlo do penalt. V penaltovém rozstřelu nás dvakrát podržel Douděra a jelikož jsme neproměnili pouze jednu penaltu tak bereme bod navíc.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Neruda [-] , O. Černý [-] , A. Hojda [-] (76. P. Kozel [-] ) , M. Kutil [-] - D. Horák [-] , P. Strejcius [-] - J. Oberreiter [-] (69. V. Novotný [-] ) , T. Sixta [-] (85. J. Špinka [-] ) - A. Dostál [-] , D. Chvojka [-]

Olympia Cerhenice
P. Kun [-] - R. Link [-] , M. Doubek [-] (89. M. Žižka [-] ) , M. Kaše [-] , V. Hanuš [-] (80. J. Čerych [-] ) , M. Novotný [-] (87. J. Kuchař [-] ) , P. Klucska [-] , D. Nykodym [-] , K. Charouzek [-] , T. Basarab [-] , J. Puk [-] (71. T. Koníček [-] )

ŽK: 69. T. Sixta - 70. J. Puk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBIČEK Luboš (N), MICHÁLEK Kryštof (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích